@ulas hocam süpersiniz. Gerçekten böyle birşey beklemiyordum. Almak istediğim ürünü indirimlerle 100 lira ucuza aldım. 50 tl çek ve yanında sizin yaptığınız yüzde 30 indirim. Kaç gündür alacaktım nasip olmamıştı. İyiki olmamış.
Ben de kaçırdım ama güzel uygulama için tebrikler, kazanmadan da teşekkürler.
Nacizane bir önerim olacak: 50 TL indirim ilk 10 kişi yerine 20 TL indirim ama misal 50 kişi olsun.
@ulas Bitmiş sanırım bende birkaç ürün alacaktım Öteki kod'a inşallah sepete attım beklemede. Bu arada bir ürün stok durumunu sormuştum hala cevap gelmedi. Telefonla ulaşmıştım.
@ulas gerçekten çok şaşrıdığımı belirtmek isterim.Çok afedersiniz ama herkes milleti yolunacak kaz diye düşünür.Bu başlıkta da "Nasılsa kaşıkla verdiklerini kepçeyle alırlar" diye düşünüyorudum.Ancak hediye kodunu tekrar tekrar vermeniz,kaçıranlara tekrar bir hak tanımanız ve en önemlisi de inidirmli ürünlerde de bu hediye çekini kullandırtmanız gerçekten başka bir yerde göremeyeceğimiz bir esnaf güzelliği olmuş.Ben de şimdi bir ürün alacağım.Kampanyayı kaçırmış olsam dahi sorun değil.Bu anlayışınız ile beni kesinlikle kazanmış oldunuz.