Scudo Sports

Delta Bisiklet 29 Ekim Cumhuriyet Turu Yapıldı (Resimli)

@soneryen

Soner abi bende öyle dedimde yok kabul etmiyo illa kendini gösterecekmiş.:p :D

Scudo
Samimiyetle söylüyorum çok anlamlı ve çok eğlenceli bir organizasyondu. Teşekkür edilmesi gereken şey elbette ki duyarlılığımız. Organizasyonu düzenleyenlerin ve buna katılanların duyarlılığı :)

Türk bayrağını taşıyan ve bunu taşırken gerektirdiği vakarı ve tutarlılığı gösterenlerin , bunu takdir edip alkış tutanların duyarlılığı. Yorucu bir haftanın sonunda sabah rahat yatağından kalkanların , tatil gününü bayrak taşıyarak ve safını belli ederek harcayanların duyarlılığı.

Bu duyarlılığı gösteren herkese kendi adıma , milletim adına teşekkür ediyorum.

@Ergün (Divinity)

Öncelikle böyle bi turun düzenlenmesi ve katılımın yüksek olması beni çok mutlu etti.Katkıda bulunanlara teşekkür ederim.Sürücü ve yayaların rahatsız edildiğinden dolayı gösterdiğin duyarlılığa teşekkür etmekle birlikte, bir gün de olsa bisiklet severlerinde bu yolu kullanma hakları olduğunu düşünmeleri,belki gelecekte yöneticilerin bisiklet yolları yapmaya düşünmelerine neden olabilir.

@ahusenem

29 EKİM CUMHURİYRT BAYRAMI etkiliği çerçevesinde düzenlenen bu organizasyona katılımın yüksek olması beni çok mutlu etti.Bu etkinliği düzenleyenlere ve tüm katılımcılara teşekkür ederim.Edirne Bisiklet Kulübü derneği olarak bizler de sabah geçit törenine katıldık. Öğleden sonra da saat 13.30 da 100 kişilik bir gurup bisiklet severle merkezden Karaağaç semtine giderek turu tamamladık.Bisiklet sevdalıları ile paylaşmak istedim. Edirne Bisiklet Kulübü Derneği(EBİS)Yön.Kur.Başk.

delta bisiklet gerçekten güzel organizasyonlara imzasını atıyor son 3 ay içinde delta bisiklette büyük ilerlemeler var devamını diliyorum ve gönülden delta bisikleti tebrik ediyorum cumhuriyet bayramınız kutlu olsun

keşke bi de organizasyonun zamanına baksaydınız :)
geçen sene de yapıldı fakat bu sene yapılamadı, olsa çok güzel olurdu..

olsun delta bisiklet yapacağını yapmış yine resimler her şeyi anlatıyo

Geri