Scudo Sports

Delta Bisiklet 2008 Abant Turu (Resimli)

Scudo
Macera dolu muhtesem bir gun gecirdik. :) Basta Ulas abi olmak uzere emegi gecen herkese cok tesekkurler :) Ulasimdan yemeklere kadar her sey kusursuzdu :)

Sofor amicamiz da en az bizim kadar macera yuklu bir insanmis :) O kadar karda Abant'tan 3saatte geri donduk indigimizde haala biraz gec kaldik ama olsun diyordu :) Kendisine de tesekkurler :)

Arka 5liyi ufak bir mutfaga donusturen ''arka5li halkina'' ayrica tesekkurlerimi sunuyorum :) 3-4canta yemek ve icecek vardi oyle dusunun :)

Daha ne fotograflar ne videolar var :) Ozellikle Mehmet'in o malum fotosunun bir videosu var ki izleyince cok gulduk :)

alacağın olsun Tugberk... ben o kadar sana meyva soyayım besliyeyim seni...sen beni katma teşekkür kervanına :)

şaka bir yana güzel bir gündü...her ne kadar iş açıcı görüntülerle başlamasa da gerek abanta giderken otobüs içerisinde grubun havası, abanta vardığımızdaki ankara tayfasının karşılama ve bizi doyurması çok güzeldi...

Ulaş öncelikle sana, emeği geçen, oradaki herkese teşekkürler...

birde bizim arka 5li grubuna ayrıca teşekkürler ;)

@Tugberk Tezel

acısıyla tatlısıyla dolu dolu bir gündü.
lefty gurubuna özel teşekkürümden sonra, bütün emeği geçenlere başta ulaşa teşekkürederim. her nekadar sesimde sokukalgınlığından kaynaklanan değişimler olsada hiç pişman değilim :)
ah o mikrofonu bana yetiştiremedinya ulaş sana ne diim :)

favori fotonun mükemmel bir videosu var onu mutlaka izlemeli herkes :)
tekrar tekrar teşekkürederim herkese. görüşmek üzere en kısa zamanda. özellikle lefty gurubu olarak :)

@noexit

aaa unutur muyum abim sona birakmistim seni :p :D baktin kendimi kesicem mudehale ettin tabi :D :D abi sefkati de bi baska oluyo :D :D

yanniz harbiden acaip duzgun kesiyosun :) sanki evde annene kestirmissin de cebinden hazir cikartmissin gibi :D :D

Mükemmel bir gezi olmuş. Çogu kişi gelmek istedi belki ama kendine göre sebepleri vardı. Benimkide onlardan. Ama seneye bi aksilik olmazsa gelecem. Badem geleneksel seneyede istiyoruz. Ama tarih konusunu lütfen yarıyıla getirin katılım damping yapsın

öncelikle bu tur düzenleyen delta bisiklete çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel bir turdu baya eylendik nekadar soğuk olsada bir okadarda eylenceliydi katılan herkese sonsuz teşekkürler gerçekten cesaret isteyen bir organizasyon oldu saygılar

basta delta bisiklet olmak üzere tüm katılan arkadaşları tebrik ederim.çok güzel bir gezi olmuş istanbuldaki kar yağışıyla idare edebildim.burada acayip keyif aldım orayı düşünemiyorum.......

Geri