Scudo Sports

Delta Adam Asya Kıtası Bisiklet Turu 25.000 km

Üç gün evvel iki Çinli bisikletçiyi ağırladım evimde. Artık gelenek oldu (daha iki sefer yaptım bunu ama), gelen yabancı turculara "Yolda hiç Türk turcuya rastladınız mı?" diye soruyorum (mesela (link)hirine Taylor ve Kevin'a sorduğumda Oğuz Tan ile karşılaştıklarını söylemişlerdi). Çinlilerden Man Ho Leung (kendisine Daniel diyor) Nepal'de İbrahim Yılmaz ile karşılaşmış.

Bu Asya haritada büyük görünüyor ama yola çıkınca ufalıyor herhalde.

Yoldakilere bol şans. (Man Ho Leung mavili olan, onun yanındaki arkadaşın adını unuttum. Onun yanındaki kafası kırık bir inşaat öğrencisi. Onun yanındaki de Hakan Özcan, en sağdaki de bendeniz Yusuf.)

4855 dosyayı görüntüle

Scudo
deltaadam sitesine ulaşılamıyor sorun nedir bilen var mı arkadaşlar?

(link) bir sorun yok belki siz baktığınızda server sıkıntısı vardı.

Anlamadığım sponsor almış be adam evini arabanı neden sattın o parayı madem yolculuk ıcın vs kullanıcan nıye sponsor aldın tamamen hıkaye geldi ama başarılarının devamını dilerim yolculuk süperdir eminim ...

@Ali Haydar ÖZÜAK

Madem merak ettin cevaplayayim, ne yazik ki ulkemizde bu tip yolculuga cikmak isteyen birine sorarsan soyle soylerler, bakmakla yukumlu oldugum insanlar var, borclarim var, ev aldim kredisini odemem lazim, araba aldim kredisini odemem lazim gib.. evimi arabami satmaya zorlayan sebepler olamaz mi bunun gibi? Ya delta adam dedik diye adina takildiniz ya yolculuga nasil ciktigima, benim anlayamadigim ise neden yaptigimiz yolculuk uzerine fikir beyan etmezken bir acik bulmaya calisip, kimseye yarari olmayan konulari tartismaya acip, neyin pesinde kosarsiniz... destek veren onlarca insana tesekkur ediyorum kalpten, anlayamadigim bir acik bulmak bir bulmaca cozmeye calismak, ben senden daha iyi biliyorum demek neden bazisini sevindirir bu ulkede, sponsor bulmanin is bulmaktan daha zor oldugunu hatirlatirim, benim gibi bir yolculuga cikan arkadaslarim soylerse baslarindan gecen sponsor arayislarini, gonul verdikleri isler icin nelerden vazgectiklerini cok mutlu olurdum. Neden? Tabi ki bu sorularla kafasi mesgul olanlarin akillarina muhtemelen geldigi sekliyle degil, oncedenninsa ettigim ufacik bir tugladan gurur duyup caka aatmaya calismiyorum, insanlara sadece yapmak istediginiz seylerin onune kendi ordugunuz duvarlari koymayin, hayat kaybedicem endisesiyle yasamaya degmez, insan gonul verdigi iste mutlu olur demeye calismistik, sizlerin boyle dusuneceginizi sanmadik, sizleri de kendimiz gibi bildik.. konuyu cok uzatmayayim, cok merak ettiginiz ne varsa sorun cevaplarim, bu cevabi taylanddan kaldigim cadirdan bisikletim in yaninda veriyorum, hikaye geldiyse de cok sevindim zaten bu tura hikaye anlatmak icin cikmistim, hikaye dinlemekten keyif alanlar icin yaziyorum bol bol sitemizden takip edebilirsiniz, sevgiyle kalin hoscakalin...

Başlığı yeni keşfettim. Epey de olmuş yolculuk ve hikaye başlayalı.

Sizin gibi insanları çok cesur görüyorum şahsen, ben 18-19 yaşlarında kurduğum 1500 km'lik Hatay-İzmir (Deniz kıyısından) tur hayalini hala unutamıyorum. Yaşım 37 olmuş hala o hayali gerçekleştirememiş olmanın sızısı doluyor içime. Vazgeçmiş değilim yapmak için yine de hayal etmeye devam ediyorum ama bakalım.

Yolunuz, bahtınız açık olsun. Sağ salim sürmeye devam edin inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Bahri Kaplan
sizlere baktıkça hem gurulanıyoruz hemde bize yol gösterici oluyorsunuz. Yüreğinize vede pedalınıza sağlık.

Geri