Scudo Sports

Değişmeden kalan tek bir parçasıyla, WHISTLE! Full XT, 10.63 kg

Scudo
Arkadaşlar teşekkür ederim. Kusura bakamyın bi süre cevaplayamadım soruları.

Fotoğraflar kendi çekimimdir, eğer sizin de çekmeye değer bir bisikletiniz var ise ve çekilmesini istiyorsanız lütfen bana ulaşın :)

Gidon aliminyum modeldir evet doğru.

Kadro da tabi ki aliminyum. İsimi yanlış yazmışım haklısınız düzelteceğim.

Sele borusunun bağlantı kısmından memnun değilim açıkcası. Hatta bir kere kırıldı ve yenisiyle değiştirmek durumunda kaldım. Tavsiye edemeyeceğim.

Herkese teşekkürler tekrar, sorular olursa cevaplamaya çalışacağım iyi forumlar..

vay canına mükemmel eline sağlık bu nasıl bir bisiklettir dehşet.... :) bol pedallar....

• Beğen
Tepkiler: Serkan Yalnız
Bisiklet sevdamı doruklara çıkarttınız teşekkür ettim.. bol çamurlu aksiyonlu mtb yarışları sizinle olsun!.. Belki kısmet olur da Alanya Mtb yarışlarında denk gelebilir tanışabiliriz hem sizinle hem canavarınızla :p..?

• Beğen
Tepkiler: Serkan Yalnız
@Zeki.Alper

Vallahi artık bisiklete denk gelmek için sattığım arkadaşı görmeniz lazım, artık bende değil malesef canavar :)

Ama olsun, bakalım daha da canavarı yolda şu an :)

Tebrik ederim güzel bir dağ bisikleti ortaya çıkarmışsın. Pek sevmesemde dağ bisikletini hoş buldum. Güle güle kullanmanız dileğiyle.

1.ci fotoda galiba bisikletin kendiliğinden ayakta durma özelliği var galiba enteresan.. güzel bisikletmiş :in:

güzel olmuş elinize sağlık güle güle binin ama bisiklet nasıl öyle durdu ya kesin ip vardır :).

Çok güzel bir çalısma yapmıssınız hem bisiklette hemde makalede ve resimde tebrikler... iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

çok merak ettim ilk fotoğrafta bisiklet nasıl dik kaldı ne ayaklık var ne bir yere dayamışsınız:D

Arkadaşlar önceden yazmıştım bi daha yazayım, fotoğrafta hiçbirşey yok gözüküyor çünkü sildim, normalde dal parçası vardı o tutuyordu bisikleti. Ama çirkin durduğu için pc üzerinde o dalı ordan kaldırıp öyle koydum fotoğrafı.

evet dikkatli bakınca farkediliyor fotoğraf ile oynandığı. 2 kilo kadroyu bu ekipmanlara iyi kabullenmişsiniz. haddime değil belki ama. zıt bi zorlama olmuş bu ağırlık dogru ise çok iyi bi başarı. ben 20" mosso kadro da 1.900 gr yi kabullenmekde güclük çekiyorum şu aralar. çok emek harcamıssınız. umarım değimiştir.

Geri