Scudo Sports

Değişmeden kalan tek bir parçasıyla, WHISTLE! Full XT, 10.63 kg

Haklısınız ben de karbon yazan mesaja atıfta bulunmak istemiştim alıntı yapamamışım.
1051yazılmış resimde 1052 ben de çözemedim :)

• Beğen
Tepkiler: Serkan Yalnız
Scudo
Gerçekten emeklerinize değmiş, whistle kadroların görselliği zaten çok güzeldi siz hafifleterek performansını da geliştirmişsiniz, emeklerinize değmiş. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Bu arada ben de yurtdışından carbon sele borusu almayı düşünüyorum ama sele raylarının takıldığı yerlerdeki sistem sizin sele borusuyla aynı, bu sistem biraz güvensiz geliyo bana sanki ama yurtdışı forumlarda çok da sorun yaşayana rastlamadım, sizin görüşleriniz nasıl tavsiye eder misiniz? Sele borusundan gıcırtı sesleri geliyor mu veya herhangi başka sorun oldu mu acaba?

• Beğen
cok guel bisiklet iyi gunlerde pedallayın

ama

kimse fiyatını sormamıs onuda sormak lazım degil mi ? :D

• Beğen
Bende whitsle kullanıcısı olarak çok memnunum.Birde bu kadar hafif bisiklet olsa dahada memnun olurum:D Süper iş çıkmış doğrusu,hem performans hemde görsel olarak çok iyi olmuş.Kazasız bol sürüşler dilerim.İyi forumlar.

• Beğen
bu bisikletleri gördükten sonra benim kullandıklarım ne oluyor:D
gerçekten çok güzel bir bisiklet olmuş.maliyeti nedir acaba........

• Beğen
merhaba çok güzel bisikletiniz var maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
belki çok basit bir cevabı vardır ama merakımdan soruyorum yeniyim kusuruma bakmayın 1. fotoda o bisiklet ayaklık olmadan pedal biyere dayanmadan nasıl duruyor?? :unsure:

• Beğen
Bence isimi bisiklet olmamalı. Bisikletten öte bir şey. Mükemmel tek kelimeyle...

• Beğen
Geri