Scudo Sports

Değişmeden kalan tek bir parçasıyla, WHISTLE! Full XT, 10.63 kg

Bisiklet harika olmuş çok güzel görünüyor ama benim asıl derdim ilk karede bisikleti nasıl sabit tuttuğun, valla çok merak ettim :) Arkasına birşey koymuş sonra da re-touch yapmışsın gibi görünmüyor pek :))

Kazasız belasız kullanman dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Yalnız
Scudo
beni bisikletten daha çok etkileyen fotoğrafların çekim kalitesi fotoğrafları çeken arkadaş kadrajı süper kullanıyor ve iyi bir fotoğrafçı olmalı ..iyi pedallamalar

• Beğen
merak ederdim acaba benim gibi miwok kadrosuna xt malzemeli bisiklet toplıyan birisi varmış diye varmış demekki çok güzel olmuş kazasız belasız

• Beğen
Whıstle Kadroları Biraz Daha Hafif Olsa Çok Güzel Ürtiliyor Ama İşte :) Xtnin Kalitesi Tartışılmaz Zaten .

Whıstle Kadroları Biraz Daha Hafif Olsa Çok Güzel Ürtiliyor Ama İşte :) Xtnin Kalitesi Tartışılmaz Zaten .

Çok güzel bir bisiklet, çok güzel bir anlatım ve çok güzel bir fotoğraf çekimi kısacası herşey çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın paylaşımınız için teşekkürler...

• Beğen
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim, umarım kısa zaman içinde tekrar yeni bisikletimle karşınızda olacağım, bu sefer biraz daha farklı olacak ama:)

kadro, jant ve maşanın renk ve motifleri çok uyumlu , selenin üzerindeki ağaç desenine zaten bittim ama keşke beyaz olmasaydı sırıtıyor...
elinize sağlık bayağı bir emek sarfedilmiş...
sağlıklı pedallar...

• Beğen
parçalar iyi.ama daha da hafifletebileceğinizi düşünüyorum.sonuçta karbon kadro kullanıyorsunuz. bu arada gidonunuz ritchey'in hangi modeli ve aliminyum sanırsam?

• Beğen
Doğrudur kadro alüminyum zaten Serkan bey de yazmış okuduysanız;

Kadro ve parçaları:
* Whistle 1051 hydroformed aluminyum custom tubing kadro (2040 gr : )

Okudum okumasına da anlamadığım resimdeki bisiklet 1052 V.Başta ve özelliklerde yazan 1051 sanırım bi yazım hatası olmuş.

Carbon olmadığını anlamıştım sadece üstteki mesaja mecazi atıf yapmak için yazmıştım.

Teşekkürler...

• Beğen
Geri