Scudo Sports

Değişim

sabihavni

Aktif Üye
Tepki
55
Bisiklet
Merida
Şuan elimde Giant snap 24 var bunu satıp Dahon Vybe C7A almayı düşünüyorum.7 vitesli bir katlanır bisiklet.Bu 420 euro du yanlış hatırlamıyorsam birde bunu üstü 8 vitesli sele borusuna entegreli bir modelde var(adını hatırlamıyorum 500euro idi fiyatıda)Sizce bunu satıp alıyım mı yoksa yanına(giantı satarak katlanır yanına merida big nine40 bu biraz muallak ) mı ekliyim.Kullanum amacım ayın en az 25 günü şehir kalanı tur olur.Turlarında %85 asfalt olur geri kalanı ise ezilmiş toprak yol servis yolu gibi
Cevap Bekliyorum.(Bisikleti görerek alıcam)

Scudo
elinizdeki 26'' dağ bisikletini satarak katlanır bisiklet veya 29er dağ bisikleti almayı planlıyorsunuz.
evet tam değişim olmuş
kullanma amacınız 25 gün şehirde sürüp geri kalan günlerde tur yapmak.
büyük oranda asfaltta, bunun yanında arazide süreceksiniz
katlanır bisikletin hızının çok düşük olduğunu biliyorsunuzdur herhalde. dünyanın en büyük gezginlerinden Heinz amcamız katlanırla yokuş çıkmanın zor olduğunu söylüyor...
uzatmayayım katlanır bence şehir fantezisi. tabi sizin zevkiniz bilir.
26'' mtb'yi satıp yerine 29er mtb almak....
uzun boyluysanız olabilir
benim tavsiyem elinizdeki dağ bisikletini satın
maşası amortisörlü ama kitlenebilen amortisörlü bir şehir-tur bisikleti alın. örneğin Trek DS serisi, Kron Tourer...
şehir için, tur için, arazi için amaçlarınızı tam olarak karşılıyorlar.
amortisörsüz maşa tavsiye edilebilir ancak bu teknolojinin boşuna olmadığını siz mtb kullandığınız için gayet iyi biliyorsunuzdur ;) ayrıca ben de hem amortisörlü maşa hem düz maşa bisiklet kullanıyorum
ha katlanır bisiklete bir ek daha yapayım
iş arkadaşım oğluna apartmanda 4 kat yukarı çıkaracak diye katlanır aldı. sonra da şöyle dedi:
- La keşke seninki gibi hafif bişey alsaymışım

Zaten şuanki bisikletimden memnunum maşasını kitenebilir ile değiştim, garanti sayesinde daha büyük aynakolum oldu vs.Meridayı o anki duruma göre biraz fantezi olarak yazdım.(tur bisikleti istemiyorum ondan düşünmüyorum zaten giant 26" olarak tur bisikletine neredeyse çevirdim )
Ama katlanır istememin nedeni aşşağıda zaten.
Gittiğim yerden otobüs veya uçakla dönmeyi düşünüyorum yazın uzun bir tur planımız var ondan.Birde senede 1-2 aylığına birnevi staj ve tatil için şehir dışında oluyorum oralarda bisikletin yanımda olması

@MehmetAli07

delta bisiklette 160 TL'ye bisiklet taşıma çantası satılıyor :rolleyes: uçaklarda 30 kiloya kadar bedava bagaj hakkın var. otobüslerde sınırsız ton balığı
anladın sen onu...

• Beğen
Tepkiler: sabihavni
@MehmetAli07

Thy para almıyor spor malzemeleri bagajdan ayrı ve ücretsiz.:)

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@sabihavni

Kırılacak eşya diye belirtip, paketleyince farklı bir yerden alıyorlar, en azından Anadolujet anakucağı için böyle bir uygulama yaptı.

• Beğen
Tepkiler: sabihavni
Spor malzemelerini dediğiniz gibi ayrı alıyorlar anakucağındaki gibi ve yurt içi yurt dışı dahil para alınmıyor. Pegasus 75 tl istiyor kayak takımına

Evet ben de yeni aldığım Giant snap 21 bisikleti satıp folding bike alacağım. İlanı da malum siteye koydum. Çünkü interrail gibi bir tatil planı var ve bisikleti avrupaya götürmek istiyorum.

Katlanir bisikletin agirligi 11kilo. Katlanip tekrar acilmasi oldukca kolay. Hiza gelince 35 km hiz yapar. Yokus cikarken zorlar. Her yere tasiyabilirsiniz.

Ben de Bianchi Alto bisikletimi katlanabilir bir bisikletile degistirmek istiyorum.

Geri