Scudo Sports

değişim rüzgarı

Tepki
11
arkadaşlar v-breake den hidrolik disk frene geçmek ne kadara mal olur?Orta seviye kalitede..göbekler dahil..teşekkürler şimdiden

Scudo
ben geçiyorum, geçmeye çalışıyorum ve göbekler dahil tahmini olarak 300 liraya yakın bir şey tutacak orta seviye shimano hidrolik fren ile. benim seçimim muhtemelen shimano BL-M485 olacak. zaten eğer kardo ve maşan uyumluysa set ve göbek almak kalıyor sadece.

• Beğen
Tepkiler: volkan yatkın
ben sadece göbek değiştirme işine hiç girmek istemiyorum çünkü jantı yeniden örmek benim için büyük bir mesele gerçekten. ama alacağın malzemeleri ikinci el bölümünden bulabilirsen almanı tavsiye ederim çok daha uygun fiyatlara ihtiyaçlarını karşılayacaksındır. ben disk frene geçmekte çok kararsızım açıkçası çok da gerekli bulmuyorum. umarım bisikletini en çok istediğin şekline kavuşturursun :)

• Beğen
Shimano WH-M505 jant seti 190 TL
Avid Juicy 3 - 260 TL idi sanırım
kadro ve maşada uyumlu ise sorun yok
Shimano fren alacaksan SLXten aşşağı alma derim

• Beğen
Modellere göre fiyatlar tabiki deişio fakat alıcaksan hidrolik tercih et.takım halinde 400e iyi bişeyler bulursun..göbeklerinde deişmesi gerekiyosa onuda montaj esnasında öğrenirsin =) 50-60 flan tutar sanırım yalan olmasın....
Neden disk fren tercih ediyorsun?? hem fazladan ağırlık hem pahallı...ucuzlarıda dandik..çamurda yada çok sert inişlerde kullanmıyosan disk fren gereksiz bence..

@Barış Birlik

bence avid 3 de alma bızım arkadasta vardı sorun ustune sorun yasadı yag kacırma gıbı

bıde hepsını bır arada alıp orta hallı bırsey alacagına once jant setın al kendını toparla daha sonra frenlerını alırsın

hocam yarıslara katılmıyorsan bellı bı noktada gerek yok aslında tutus olarak hıdrolık ıyıdır ama v breaklerde onlardan cook gerı kalmazlar benım aslında hıdrolıklerın en cok sevdıgım ozellıgı yumusak olması fren kollarına basarken v break kadar guc harcamak zorunda kalmamam

Maliyeti sorun olmadığı zaman tek parmakla yapılabilen frenlemenin konforu insanı bir daha v-brake kullanmam dedirtecek noktaya ulaştırıyor. Hele bir de ıslak jantlar sözkonusu olduğunda kıymeti daha da artıyor hidroliğin.

tabıkı bunlar hıdrolıgı v breakden ayıran en onemlı ozellıkler bende bu yuzden tercıh etmıstım ve cook memnunum rahat kullanım guclu frenleme arazıde super etken bunlar

kardesım bende yenı gectım hıdrolık dısk frene once novatec rulmanlı gobeklerın uzerıne alexrımıs cant toplattım sonrada xt ıkıncı el temız dısk takımı aldım toplamı bana malıyetı 650 700 geldı bence sırayla yap ama temızı olsun cem kardesımınde dedıgı gıbı alacaksan hıdrolık fren olarak avıd se avıd seven den asagı alma sımanonun setlerınden olursa egerkı slx lx tx vs alabılırsın butcene baglı ,

Geri