Özgür Öztekin
Üye
- Tepki
- 24
Bisikletin ön frenini V yaparken, V frenleri aldığım yer set olarak sattığından ve bisikletin üzerindeki V frenlerden 1 üst seri olduğundan arkadaki takılı V freni de değiştireyim dedim. Tahminim V frenlerin vidasını fabrikanın fazla sıkışırmasından olsa gerek, V fren söküldüğünde pivotlar da geliyor ama pivotları çıkaramıyorum.Pivotlar çıkmayınca yeni V frenleri de takamıyorum
Pivot üzerindeki anahtar yerine de ulaşamıyorum çünkü aralık yetersiz..Forumda aradım ama kimsede bu sorun olmamış galiba
En kötü ihtimalle arkadaki V frenlerin bacakları eski pabuçları kartuj pabuç olarak kalacak..
Pivotları çıkarabilmenin bir yolu var mı?
Genelde arkada kadrodan yapılma mil olur V frenler ona takılır bende arkadaki miller(pivotlar) de aynı ön maşa gibi vidalı..
Fotoğrafı aşağıda..Önerileriniz varsa bekliyorum
(link)
Pivot üzerindeki anahtar yerine de ulaşamıyorum çünkü aralık yetersiz..Forumda aradım ama kimsede bu sorun olmamış galiba
En kötü ihtimalle arkadaki V frenlerin bacakları eski pabuçları kartuj pabuç olarak kalacak..
Pivotları çıkarabilmenin bir yolu var mı?
Genelde arkada kadrodan yapılma mil olur V frenler ona takılır bende arkadaki miller(pivotlar) de aynı ön maşa gibi vidalı..
Fotoğrafı aşağıda..Önerileriniz varsa bekliyorum
(link)