Scudo Sports

Değerli yol ortağım çalındı:(

Sanırım tanımadığımız bir esnafa bisikleti emanet etmek herhangi bir yere kilitlemekten çok daha güvenli.

Scudo
Hiç bir bisiklet çalınmayı hak etmez.

ancak hiç bir bisiklette ulu orta yere bağlanmayı hak etmez.

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk ve vito16
Polis uğraşmazda o yola çıkan dükkanların falan kameralarını saat aralığı çıkarıp izlerseniz bir çözüme ulaşabilirsiniz belki

çok üzüldüm :( umarım bulundu haberini de okuruz... geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun hocam. benimde cumartesi günü çalınmıştı bugün buldum. sizde inşallah bulursunuz.

• Beğen
Tepkiler: CandanC
@vito16 o noktada hiç bir dükkan yok. Metro istasyonunun çıkış noktası. 150 metre ilerisinde bir benzinlik var ama kamera açısının o noktaya baktığı söylenemez.

Tek alternatif var. Benzinliğin zıt yönünde karayolları lojmanının ana girişi mevcut. Şayet güvenlik kamerası var ise ve çalan şahıslar o bölgeye doğru gittiyse kayıt bulunabilir.

@Burak özdayı Kızımı anneme götürüyordum dönerciler var markantalya'nın orada araya girdim bi baktım benim bisiklet dönercinin önünde duruyor annemin evide bulunduğum yere 100mt uzaklıkta birden yüklendim gaza hemen çocuğu anneme verdim ben geliyorum dedim koşa koşa gittim. Sonuçta bu bisikletten birtek bende yok. Bisikleti inceledim 1-2 izi vardı baktım tamam benim bisiklet döndüm dönerciye bu bisiklet kimin dedim. Zaten çoçukda benim incelediğimi fark etmiş sanırım. Dışarda masada döner yiyormuş ben sorunca birden fırladı kaçtı. 20'li yaşlarda biriydi.
:) şans işte bulduğum yerde kendi evime 250mt uzaklıkta :D Bisiklet başka yerde çalındığı için eleman tahmin edemedi sanırım o taraflarda oturabileceğimi

Bit pazarina nur yagmaya devam ediyor diye bi baslik var onu bi inceleyin

Herkese ilgisi için teşekkür ederim.Umarım ben de bulabilirim bisikletimi.

Bizim binada bu kadar bisiklet olduğunu bilmiyordum. Tam hırsızlık yer. :)

http://www.cybershut.com/wp-content/uploads/2015/07/DSC_0025.jpg

Çok geçmiş olsun. inşallah en yakın zamanda bulursunuz bisikletinizi.

yurdum insanı bu arkadaşım, aydınlıkmı aydınlık insanlıkmı insanlık seni temiz gönlünden ve saf düşüncenden dolayı kutluyorum.park yerlerinden çalınsa bile. bu park alanlarını kullanmaya devam ederek bu ülkeye bu millete ortak alanlarda nasıl saygılı olunacağını öğreticez inşallah.ama gidince can yanıyor.benim bisikleti apartman içinden kilitli olduğu halde çaldılar.yurt dışındaki bisiklet yollarını görünce parka yerlerine kilitsiz konulan bisikletleri görünce insan imreniyor.düşünsenize metroya inmeden park edip çıktıktan sonra ordan alıp kullanmak ne güzel olurdu.zaten böyle olsaydı ülkemiz çok daha iyi durumda olurdu geçmiş olsun o bölgeyi bilirim inşallah denk geliriz.

• Beğen
Tepkiler: eriş ve Tolstoy
Geçmiş olsun, inş bulunur.

Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda bulursunuz...

çok geçmiş olsun içimden neler geçirdiğimi az çok tahmin edebilirsiniz diye düşünüyorum
bisiklet kilidi olarak tavsiye sadece şudur ki;
gözünüzün önünden ayırmayın emek verip aldığımız bize özgürlük sağlık vs veren bu değerli aracı alıp götürüyorlar ve başarılı hissediyorlar kendilerini
yapan da yapılan da insan sana zarar veren de yarar veren de insan .çok can sıkıcı tekrar geçmiş olsun.umarım bulunur

Bir de Trek modeli geçmiş olsun inş bulursun kaça almıştın

Geçmiş Olsun,Bisiklet Çalınması Yasal Gibi Bir Algı Var,Çalınan Bisiklet İçin Karakola Gittiğimde Mobesse Kamerası İncelenmedi Bile. Yazık..

Geri