Scudo Sports

Değer mi?

Tepki
1.957
İsim
Ceyhun Özkan
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Bir süredir düşünüyordum klasik bir yol bisikleti toplamayı , geçen gün şu ilana denk geldim:
(link)
İlginç olan internette bu markaya dair bir şey bulamadım:) sahibine mesaj attım fakat o da kadro boyu, rengin orjinalliği , göbek hakkında pek bilgisi yok galiba.Biraz pazarlıkla daha cüzi bir fiyata alabileceğimi düşünüyorum.Forumda tecrübeli arkadaşların olduğunu biliyorum ve sizden yardım bekliyorum.:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: ersnpk
Scudo
niyetiniz güzel gidon ve pedalın orjinal olmayışı tadınızı kaçırmayacaksa güzel bir kadro..başlamadan önce başka alternatiflerede bakının derim..forumda daha tecrübe sahibi kişilerde fikir verecektir zaten..

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Belki @Murat Cömez ağabeyimiz ya da @Doğukan Aksu değip değmeceğini söyleyebilirler. Ben hiç anlamam bu klasiklerlerden. İkisinin de profilinden restorasyon konularını inceleyebilirsiniz ayrıca.

@selo06sarac ilanınızı görüp incelemiştim elinize sağlık çok başarılı bir proje olmuş , fakat kendi bisikletimi toplamak istediğimden kadrolarla ilgileniyorum şimdilik:) yine de güzel düşünceniz için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Selahattin saraç
@ERSN PK aynen şu an sadece kadroyu merak ediyorum gidon belki, aynakol/pedallar muhakkak değişecek zaten almaya niyetlenirsem. Araştırmaya devam bakalım, elbet ben de gönlüme göre bir klasik bulurum:)

• Beğen
Tepkiler: ersnpk
Teşekkür ederim, bende kadroyu sahibinden de bulmuştum. Tavsiyem sık sık göz atın derim. İlk haline aldanmayın emin olun uğraştıkça çok güzel görünmeye başlıyacaktır.

Bisiklet güzele benziyor.

İlan linki yok çünkü satlik değil ama e.bisiklet aldık kullanılmıyor.

Dosyalar

• IMG_20160129_104610.jpg
    IMG_20160129_104610.jpg
    140,2 KB · Okunma: 45
  • Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
@Bisikletsurenadam bisiklet tam projelik ama ankara dan buraya kargo ne kadar tutar orası var

Bu j.setini ben taktim orijinallerini evde akordu bozuk halde bulunduruyorum gönderme ücretini bilmiyorum ama bisikleti baya parçalarım paketlemesinde

Benimdeeskibirbisiklettoplamahevesimvaraçıkçası.Konuyuilgiyletakipediyorum.Ayrıcamiekiayrı :)

• Beğen
Tepkiler: Bisikletsurenadam
Geri