Scudo Sports

Defne JOY Foster Ölü Bulundu :S

özcan parlakoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
368
http://im.haberturk.com/2011/02/02/597301_detay.jpg

Son olarak "Yok Böyle Bir Dans" adlı programda yarışmacı olan ünlü sunucu-DJ Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan'daki evinde ölü bulundu. Foster'ın ölüm nedeni araştırılıyor.

Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, üç yıl önce evlenmiş ve bir oğlu olmuştu. İlk olarak Kral TV DJ'yi olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu ile dizi oyunculuğu yapmıştı.

Defne Joy Foster'ın ölü bulunduğu evin önünden bildiren HABERTÜRK muhabirinin aktardığı bilgilere göre, bir önceki akşam 'Yok Böyle Dans' adlı yarışma programında arkadaşlarıyla birlikte alkol alan genç sunucu, oradan Caddebostan'daki bir arkadaşının evine gitti. Astım hastası olduğu için aldığı ilaçlarla alkolün karışması sonucu fenalaşan Foster'ın arkadaşı eve doktor çağırdı. 112'yi de aradığını belirten arkadaşının iddiasına göre, acil servis gelmeden Defne Joy Foster hayatını kaybetmişti.

Scudo
Bu haberi bende sabah gördüm şok oldum Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.

ölüm nedeni alkollü eve gelmiş ve astım rahatsızlığı tutmuş astım ilacını alınca alkolle beraber fenalaşmış, arkadaşı yanındaymış ne yazıkki ambulans geç kalmış:(

internetten bir arkadaş okudu..

Ailesine ve sevdiklerine Allah sabır versin.
Allah rahmet eylesin.

Gerçekten çok acı bir haber, okurken inanamadım, çok yazık çocuğuda var :( . Allah rahmet eylesin :( .

Daha 31 yaşındaymış ve çok gençmiş yaşayacak güzel yılları varnış daha.Allah ailesine sabır versin.

Yazık oldu 1.5 yaşında bir çocuğu var.Allah yakınlarına sabır versin...

Gerçekten üzücü bir haber. Kendisini Allah'tan rahmet diler, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dilerim. En çok annesiz kalan oğluna üzüldüm.

Çok üzücü bir haber...

bende çok üzüldüm böyle ani olunca ama yanındakilerin biraz suçu olduğuna inanıyorum sağlık bakanlığı açıklama yaptı ambulans çağrılmadı 112 aranmadı dedi, adam kızı evde bırakıp doktor aramaya gittim diyor ,en azından bi komşuya bırak gideceksende veya al onuda götür..kişisel fikrim bu..

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Türkölmez
Hiç olmadı Defne bu.. Toprağın bol olsun..:(

defne joy popüler dünyanın en saygın kişiliklerinden birisiydi. yıllar önce sunduğu yabancı müzik programlarını izlerdim. bu ani ölüm ona hiç yakışmadı. neden öldüğü de daha belli değilmiş. adli tıp raporundan sonra belli olacakmış. alkollüyken hangi ilacı içtiği (doktorların söylediğine göre alkollüyken içilen bazı ilaçlar solunum almasını çok zorlaştırırmış.) araştırılacakmış.

meleklerle defne joy.

Şİmdi göreceksiniz.. Açın yarın televizyonlarınızı ''neden'' öldüğüne dair sağlık programları bir bir patlak verecek. Astım hastaları daha bir korkacak.

O bitki bu bitki bilmem ne kadar karıştırılıp alınırsa astımdan ölme ihtimali düşecek kesin..

Bilmem ne doktoru en şirin halleriyle bilmiş bilmiş anlatacak, adının altta yazan büyük puntalı ekrandan telefondan hasta kabul edecek.

Nefes darlığına iyi gelen tatım bakanlık onaylı ''destek'' ilaçları satılacak..

Yani arkadaşlar, bu tv yine birisinin ölümünden ''reyting'' sağlacak.:boese157:

Kerem Altan o geceyi anlattı
‘Eve döndüğümde Defne baygın halde yatıyordu’
08:08 | 03 Şubat 2011

DEFNE Joy Foster’in evinde yaşamını yitirdiği Halit Kerem Altan, Göztepe Polis Merkezi’ne götürülerek ifadesi alındı. Altan’ın ifadesinde geceyi şöyle anlattığı öğrenildi: ”Arkadaşlarımla gittiğimiz mekanda, bir müddet sonra Defne ile konuşmaya başladık. Bir süre sonra Defne ile dans etmeye başladım. Bu şekilde tanıştık. Defne çok fazla alkol almadı. Ben de iki adet vokta içtim. Yaklaşık 20-30 dakika eğlendikten sonra bardan ben, Defne ve iki arkadaş beraber çıktık.

Bir ticari taksiye bindik. Yol üzerinde iki arkadaşı evlerine bıraktık. Defne ile Göztepe Mahallesi’nde bulunan evime saat 04.00 sıralarında gittik. Bir müddet oturduk.

Duygusal anlamda aramızda yakınlaşma oldu. Ancak cinsel ilişki yaşanmadı. Otururken Defne’nin boğazından hırıltı şeklinde sesler gelmeye başladı. Benden yiyecek istedi. Dolabı açıp zeytin ezmesi ve krem peynirden biraz yedikten sonra votka istedi. Kola ile karıştırılmış bir bardak votka verdim. Votkasından bir ya da iki yudum aldıktan sonra masaya bıraktı. Yatak odasına gittik. Aramızda duygusal anlamda yakınlaşma burada da oldu. Ancak yine cinsel ilişki yaşanmadı.

Tanıştığımız andan itibaren Defne’nin alkol dışında herhangi bir madde aldığın görmedim. Hasta olup olmadığını da bilmiyordum. Sonra Defne’nin boğazından yine aynı ses geldi. Çok bitkin görüyordu. Soğuk su ile yıkarsam kendine geleceğini düşündüm. Banyoya götürüp biraz soğuk su ile yıkadım. Ancak gittikçe kötüleşiyordu. Eve yakın olan Bağdat Caddesi’ndeki Acıbadem Kliniği’ne gittim.?

Güvenlik görevlisi kimsenin olmadığını söyleyerek İstek Vakfı’na ait kliniğe yönlendirdi. Ancak burada da kimse yoktu. Sonrasında eve döndüm. Yatakta baygın halde yatıyordu. Ben biraz da alkollü olduğunu düşünüyordum. Durumu düzelmeyince 06.30 sıralarında Back-up’ı aradım. Hangi doktorla görüştüm bilmiyorum. Hatırladığım tek şey acil bir ambulans istediğimdi. Yaklaşık 10-15 dakika içinde ambulans geldi ve doktor hemen ilk müdahaleyi yaptı. Defne’nin ex olduğunu söyledi. Sonra da polise bilgi verdik.”

benim anlamadığım bu bayan eşi ile boşanmış mı yoksa evli iken mi bunları yaşamış
Edit:isteyen istediğini yaşasın şakirt değilim ama kendimi kocasının yerine koyunca gerçekten eğer boşanmamışlarsa ve bilgisi yoksa kocasının bu konudan gerçekten büyük depresyon.

• Beğen
Tepkiler: SerdarAktas90
sanırım evli. kimin kimle ne yaşadığı bizi ilgilendirmez ama evli bir insanın da gece vakti orada ne aradığı düşündürtüyor. astımlı bir kişinin o kadar alkol alması da diğer bir konu. arkadaşının onun kötü durumunu görünce hiç vakit kaybetmeden arabayla veya taksiyle hastaneye götürmesi lazımdı. onu yalnız bırakmaması bir şekilde komşulara haber vermesi gerekirdi. ambulans da çağrılmış fakat yetkililer böyle bir mesajın onlara gelmediğini söylüyor. bir şeyler yanlış gidiyor ya bakalım. otopsi sonucu 1.5 ay sonra belli olacakmış. kan ve doku örnekleri alınıp sonuç öyle bildirilecekmiş.

Ambulans konusunda İstanbul 112 'de çalışana birisi olarak (kendimi kanuni olumsuz bir duruma düşürmeden) şunu söyleyebilirim.

Ambulans çağırdığını söyleyen kişi B******* denilen özel bir acil sağlık danışmanlık hizmetini aramış ve sistemin üyesi olan özel bir ambulans firması olan ********* olay yerine ihbardan sonra 8 dakika (İstanbul şartlarında kabul edilebilir bir süredir) sonra ulaşmış ancak ekip yapılacak bir şey olmadığına kanaat getirmiş.

Ambulasn konusunda durum budur..

Kişisel görüşüm gecenin ilerleye saatlerine kadar alkol alındıysa sabaha kadar alkolün etkisi geçmemiştir ve acil bir durumla karşılaşan kişi çevresel farkındağılının durumunu yeteri kadar idrak edemeyebilir. :(

Geri