Scudo Sports

Dedemin Bisikleti

Scudo
dedemiz 1938 doğumlu emekli ve günde ortalama 50 kilometre yol kat etmektedir...
Kayseri'den Ürgüp Kapadokya Kırşehir Yahyalı Develi Hergün gidip geldiği yerlerdir...
Enerjisi 18 yaşındaki bir gençle eşittir...

Bisiklette görünmeyen Radyo- Kaset Çalar ve Alarm sistemi mevcuttur :D

Adnan Dedeme Hayırlı Yolculuklar Dilerimm...

ismail bu deden bir gün beni kalpten götürecek yaw :D adam shımano jantlardan sonra sedona kadroda almış walla helal olsun.... yakında sedona s-carbona geçer :D ...

oohhoooooooooooooooooooo oda ne yaw.yakışmış ama.paylaşım için teşekkürler

vay be dedeminn cantlara bak benden ii malzemesi var imrendim valla ama tebrikler bu yaşa bisiklet aşkı ve malzemeye para vermek kolay iş değil :)

belki deden amma ruhu benden genctir garanti :)

@RahaTsızZ

Yaş yetmiş ama iş bitmemiş; bravo
GEnç olmak yaşa bakmıyor herhalde, hangi yaşta olursanız olun eğer hala idealleriniz varsa ve o ruhu içinizde hissedebiliyorsanız asıl genç sizsiniz.
Şayet aksi söz konusun ise 18 yaşında olmanızın da bi anlamı yok bence.
Bu yüzden arasıra kendime acaba ben gerçekten gençmiyim diye sormadan edemiyorum.:) :)

yeni farkettim konuyu , aşkın yaşı yok derler bense bisiklet sürmenin yaşı yok diye eklemek istiyorum.Hoş bi paylaşım....

boyle dede bisikletine can kurban be tam teknoleji harıkası benimkinde bu kadar jant yok :D:D:D

dedene helal olsun valla:) güzel bisiklet yapmış kendine:)

• Beğen
Tepkiler: ismailbay
abi süper bi dede yaa ALLAH uzun ömürler bol pedallı günler versin dedeni çok çok slmlar ESKİŞEHİR DEN DEDENE...

ismail! dede harika valla bizim bisikletlerden daha ii si var .... o jantlardan bende istyrm.kayseridykn hiç rastlayamamştm tühh :)

• Beğen
Tepkiler: ismailbay
hehe ben dedeme dede lastik patladı 50 bin versene dedim (o zamanın parası) zor vermişti :)

@ismailbay

Süper Full aksesuar yalnız zili ve farı eksik kalmış:D :D :D

Heybe ve mavi tozluklara bittim

Güle Güle binsin

Geri