Scudo Sports

Dechatlondaki fdj formalar nasıldır?

@carraro54 Hocam senle aynı boy ve kilodayız L bedenin taytı iyi oluyor forma da iyi oluyor.. Ancak vücuduma yapışsın diyorsanız yapışmıyor.. Ayrıca Bisiklet formalarının arkasındaki cepler diye bir konu açmıştım onda ve xrs 040 sora kullanıcıları isimli bir konu var onda forma ile birlikte çekilmiş fotoğraflarım var.. nasıl durduğunu daha iyi anlarsın..

Scudo
@amoush00 siparişi verdim bakalım artık fiyat çok iyi bi rakama düşmüş değer yani almaya yapışmasada olur artık :D

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@carraro54 kelepiri kaçırmayacaksın hocam.. böyle indirimler nadir oluyor yada denk gelince alacaksın sonra kalmıyor..

@amoush00 evet haklısınız..yanlız okonuda ki forma ile çekilmiş fotoğraflarınızı göremedim.

@amoush00 tamamdır görüm şimdı inşallah bendede böyle durur gayet iyi durmuş.

Fiyatı gayet uygun olsa da fermuar yarım olduğundan bana şimdilik uzak. :/

• Beğen
Tepkiler: carraro54
Bana uygun bedeni bitmis...

@Hakan Can Onrat
Hocam tayt almayı düşünüyorum, üstünüzde olmasa dahi, pedinin fotoğrafını atar mısınız? memnun musunuz ?

@ahmtayd Hocam pad 500 serisinin silikonlu standart kırmızı padi. Fena sayılmaz.. Decathlon web sitesinde herhangi bir 500 serisi ürüne bakarsanız göreceksiniz..

700 serisi padler kesinlikle daha iyi. 500 ile 2 Saatlik sürüşten geldim şimdi. Sona doğru biraz oturup kalktım. 700 serisinde bu olmuyor.

500serisi 2 taytım var 1 saat sonra aşırı ter ve yanma yapıyor.Sizde de öylemi....Acaba bütün taytlar böylemi yoksa benim fizyolojime mi uygun değil bu tayt denilen sey.

Bende de ter durumu oluyor ama içime spor amaçlı iç çamaşırı giydiğim için sanırım pek sıkıntı çekmiyorum bu yönden. Ama popo ağrısı oluyor.. Öbür 300 serisi taytımda da aynı durum söz konusu oluyor zaten. Pek bir rahatlık yok açıkcası. Ben bir 700 serisi aldım geçen o gerçekten rahat.. 164,90 dan 89.90 a düşmüş.. Ankara Decathlon'u gezerken gördüm. bir de 700 serisi 79,90 dan 49,90 a düşen bir iç tayt ( file tayt) var. Onuda koşu taytlarının içine giyip koşu taytlarımı bisiklet binerken kullanacağım. Yani fdj formalarda pad memnun etmedi pek diyebiliriz..

@amoush00 hocam tayt alacağım ama kararsız kaldım. 173 boy 78 kiloyum. fdj taytın fiyatı ayarında olan taytlardan, hangisini almalıyım karar veremedim. Bir de L beden düşünüyorum sizce nasıl olur ?

Tayt olmadan, nefes alan çabuk kuruyan sıradan bir şortumla bile 2 saat bisiklet sürebilirken, sizin rahatsız diye düşündüğünüz tayt bile çok rahat geleceğini düşünüyorum :)

@Ahmet Keçeci
Large beden bana iyi oldu ama siz bana göre bir 10 kg fazlanız var. Üst iyi olur ama alt konusunda Large bedenin size de fena olmayacağını düşünüyorum. Nede olsa bunlar esnek ürünler.

@amoush00

Hedefimin 70 kiloya kadar düşmek olduğunu düşünürsek largedan memnun kalıırm yani :) decathlon web sitesinden bir iki ürünü daha sepete atıp siparişi geçiyim o zaman çok sağolun :)

@Tolga ibili Hocam bu formanın siyahını bugün baya inceledim hoşuma gitti ama sıcak çekme gibi bir durum olur mu kararsız kaldım. Siyah tayt aldım o güzel oldu beden olarak ama daha bisiklet üzerinde denemedim. Kafama takılan bir şey daha var. 1.90 boy 113 kiloyum tayt aldım güzel oldu rahat ama bu formanın normal bir t-shirt e göre artı yönde etkisi olur mu acaba? Eğer olur derseniz yarın gidip hemen alabilirim beden tükenmeden.

@Burakb993
Normal t-shirt e göre teri daha iyi atıyor.

@amoush00 Tamam o zaman hocam. Taytı iade edip daha üst modelini almak için yarın gittiğimde bakarım t-shirt e tekrardan.

@Burakb993 159.90 dan 89.90 a düşmüş bir bibi short vardı onu da tavsiye ederim.. Bacağında xc yazıyor.. 700 serisini alın arkadaşlar.. Bir de iç tayt var file tayt bakın onunla da koşu şortlarını yada bermuda şortları vs.. kullanırsınız bisiklete binerken.. 79,90 dan 49.90 a düşmüş..

Geri