Ankarada decatlona gidip alacağım hemen benimde ihtiyacım vardı. Şortun altına giymeyi düşünüyorum, belki uzun yolda şortu çıkartırım ama şehir içinde şort+tayt
İkea'nın yanında, aynı otoparkı da kullansanız olur, ist forum bitişiğinde fakat ayrı binada, aynı yerde gel sele kılıfıda var, bende petli tayt almaya gittim, sele kılıfı daha mantıklı geldi, fiyatları aynı, sele kılıfından oldukca memunun.
geçen sene 20tl olan dan almıştım kısa turlarda iyi idi ama uzun turda rahatsız etmişti. Decathlon ingiltere sitesinden bakarken aldığım şort ile uzun yolculuk önerilmediğini öğrendim sonra mtb için olan uzun paçalı ve içi pedli tayt olanından aldım hem daha rahat hareket ediliyor hemde uzun yolda yormuyor.
Ben decathlondan iki tane tayt aldım. Birisi 20tl civarıydı. Bir tanesi de 64 tl den 30tl ye düşmüştü. Arada çok fark var. Bütçeniz ne kadarına elveriyorsa onu alın derim. 20tl lik de hiç yoktan iyidir. Kadıköyde mor outlette satılan pedli tayttan yine çok daha iyi.
cevap geç olmuş ben gittim geldim bile.
42 liralık taytlardan aldım. pedleri gayet estetik duruyor. kısa süreli biniş için daha ucuz tayt vardı ama ben genelde 2 saat kalıyorum çok rahat o yüzden bunu aldım. üstüne forma, gözlük vs derken tam takım olduk sonunda