Scudo Sports

Decathlon'dan Yeni Yol Bisikleti Serisi - 2019- Van Rysel

@Smh
Farklı ve mantıklı bir bakış açısı :harika: Zevk için alınan ürünlerin, kaça satarım mantığıyla değil, kaç yıl bana keyif vererek beni mutlu eder mantığıyla alınması taraftarıyım ;) Kullandığımız bir ürünü de eskitelim be arkadaş :komik:

Scudo
@frknltngl

Aynen öyle hocam bende o yüzden aylarca 900 AF modelini istemiştim biliyorsun :) Almışken bir kere alıyım ve severek bineyim diye uzun yıllar, sonra üzerinde değişiklikler yaparım diyordum ki decathlon bana da gol attı :D

• Beğen
Tepkiler: frknltngl
Mevcut kurlar + vergilerle çok mantıklı fiyatla gelmez bunlar bence. Gelse de minimal stokla çalışırlar sattıkça yurtdışından çekerler.

@Smh
@Smh
m beden 2 tane kaldı

@Türko

İstanbul’daki mağazalara sevkiyat oldu depodan çekilmiş olabilir. Tabi satılmışta olabilir erken gelmiş olsa bütçemi zorlayıp ben bile alabilirdim decathlon güven içinde alışveriş yaptığım nadir mağazalardan ondan 1-2 lik farkları sineye çekebilirdim.

2018 modellerin bedenleri gelir mi acaba decatlona

@canalanplt

gelmez artık. stokta olanlar son kalanlardır.

stoklarda hiç bir bedeni bulunmuyor tutmadı mı acaba talep mi yok ? fiyatı indirimine gidilir mi acaba ?

Muhtemelen talep oldukça yetersizdir.

Sonuçta Decathlon'da satılan 6 bin 999 liralık bir bisikletten bahsediyoruz. 3 asgari ücretten fazla. Decathlon daha bir fiyat/performans arayan, giriş seviyesindeki kitlelere hitap eden bir spor marketi zinciri. Bisiklet için 7 bin lira ayırabilecek olan kesim farklı ve daha elit markaları gerek yurt içindeki diğer satıcılardan gerekse doğrudan yurt dışından temin edebiliyor.

Hamle mi? Açıkçası çok da bir hamle yapmalarını beklemem. En fazla internet satış ve belki İstanbul mağazaları için oldukça sınırlı sayıda 2019 modelini getirirler. Onu da getirirler mi bilemem.

Bisikleti geçtim (link) Artık bunu bile getirmiyorlar....

Ben decathlon a gezmeye gidiyorum artık fiyatlar çok arttı bisikletler de çok tipsiz canım sıkınca gidip biraz yapı marketlerde elektrikli el aletlerine bakıyorum birazda decathlon u geziyorum ?

İnternet sitesine her boydan 2-4 arası adetle giriş yapmıştı yeni 900 serisi ve gelenlerin hepsi bitti. Bu da talep olmadığı gibi iddiaları bence boşa çıkartıyor. Mağaza satışları da benzer hızla giderse bence Decathlon talebi yanlış hesaplayıp az getirmiş bile olabilir.

@frknltngl

"Arka fren yerini değiştirmişler" derken biraz açar mısınız?
Bir de şöyle bir bilgi var: " Fren, maşaya en yakın konuma entegredir. "... Ne demek bu; ve faydası nedir?

(link)

Arkadaşlar bu bisikleti almayı düşünüyorum. Bana göre tek dezavantajı kadronun alüminyum olması. Ama jant seti ve grupsetinin güncel (2019 model) olması beni cezbediyor.

Fiyatını gözardı edersek bu bisiklet alınır mı? Yoksa "git karbon al, varsın set ve jant eski olsun" mu dersiniz?
Ya da decathlon'dan bisiklet alma. Aynı özelliklerde "şunu al" dediğiniz bir bisiklet var mı?

@asibol
Carraro cr 062 fark olarak aynakol 105 değil carraroda ama gayet iyi bisiklet.
Bende yeni aldım memnunum

@asibol
Alü. kadro almak istemiyorsanız bu bisiklet er ya da geç gözünüze batmaya başlar. Ben geçen sene 900 ultra aldım ve ihtiyaçlarımı karşılıyor. Ufak ufak da yükseltiyorum. Benim karbon gövde isteğim olmadığı için memnunum. Decathlon'dan bisiklet alınır mı gibi bir soru da varsa bence bu bisiklet içinize şimdiden sinmemiş gibi. Marka, kadro kişisel konular ama bu fiyata bu bisiklet iyi mi derseniz bence kesinlikle iyi ve üzmez.

@Tolga1serbet
yorum için teşekküler.
İşte sorun sette. 062 önceki model 5800 seti kullanıyor. Bu 7000. Ayrıca aynakol hariçmiş.
Jant seti de bir artı gibi görünüyor. Bu da beni bu bisiklete yönlendiriyor hala.

@ndhakara
Yok hayır. benim bir düşüncem yok. Sadece çok duyuyorum "decathlon'dan bisiklet alınmaz" lafını.
Aslında bisikleti çok beğeniyorum ama tereddütüm alü olması işte.

@asibol ''yeni'',her zaman tercihiniz olmalı..
Carraro 062 daha ucuz,birkaç eksisi(aynakolu,eski set olması ya da kabloların dışarıda olması gibi) var ama artısı da(fizik sele,jant seti de daha iyi olabilir) var..Carraro 062,daha ağır da olabilir..İyi araştırmak lazım..Ayrıca Carraro 062'nin ömür boyu garantisi filan var mı?Bunlar da önemli..
Alüminyum kadroya da takılmamak lazım..Profesyoneller de bazı yarışlarda alüminyum kadro kullanıyorlar galiba..
Önemli olan her anlamda tatmin olmanız..
Kişisel bir şey söyleyeyim size..Ben v fren bir bisiklet almam..Yeni bir bisiklet alacaksam,bu mutlaka disk frenli bir bisiklet olurdu..Hem gidişat o yönde,hem de kablo,fren ayakları filan görmek istemiyorum..Bunu da düşünün bence..

@asibol

Ultra 900af de aynakol altına yerleştirilen arka fren pabuçları çok çabuk yağ ve kir tuttuğu için performansı düşüyor ve temizliği zor oluyor.
Van Rysel da arka çatala alınmış daha iyi olmuş.
Ön fren için ön maşada frenin konumunu ifade ediyor. ön fren iki bisiklette de aynı konumda ve çok başarılı.
2400 km dir kullanıyorum. her hava şartında kullandım. memnunun ama kıyas yapabileceğim başka bir yol bisikleti deneyimim yok.
Bu modele alternatif peugeot R13 düşünebilirsiniz. bence daha fiyat performans bir model. yurtdışından gelecek akraba falan varsa Canyon da çok güzel alternatif olur.

(link) aynı Carraro dan mı bahsediyoruz bu eski set değil sadece aynakol eski.

O paralara Canyon kalmadı valla.

Carraro R7000 Set kullanıyor.

Geri