Scudo Sports

Decathlon'dan Yeni Yol Bisikleti Serisi - 2019- Van Rysel

Sterlini tl ile çarpınca iş bitseydi ne güzel olurdu. Bireysel alışverişlerde 1500 euro dan aşağısı için yüzde 18 vergi kesiliyor. Ulaşımı da katın bisiklet ışınlanarak ülkeye girmiyor. Merkez bankasının faiz oranlarını da hesaba katmalısınız ülkeye giren her ithal ürünün satılana kadar stokta kaldığı süre kadar vergisi ödeniyor. Bir de kıyas edilen ülkelere bakın Türkiye'nin ekonomik durumu ve vergilendirme sistemi ile İngiltere'nin aynı mı. Bir de montajı üretimi Türkiye'de yapılan bisikletler ile kıyaslanıyor. Tarım ülkesinde devlet tanzim çadırları kuruyor. Daha bugün 15 kuruş benzine zam geldi. 16 günde dolar 15 kuruş arttı, yerinde durmuyor dalgalı ilerliyor. Daha bir çok şey yazılabilir.

Scudo
@hamlet2006

Decathlon düşük ve orta fiyatlarıyla sürümden kazanmayı hedefleyen ve buna göre müşteri potansiyelini yakalamış bir şirket. Yüksek donanımlı modellernini burada fazla rağbet görmeyeceği fikrindeyim.

En ucuzu 1000 € oda vergiler hariç en az 8 bini var o bisikletin. Yok kalsın tiegra neyime yetmiyor.

@Yalnız Pedal
1000 Euro bugünün kuru ile 6150TL. Dışarıda bu rakamlara 105 donanımlı bir bisikleti bulabilmeniz mucize olur.
Bu yazdığım rakamları kolay kazanabilen biri değilim, ancak şu duruma göre fiyatlar Türkiye'de satışa açılırsa bana göre çok uygun.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Smh

Çekiş sisteminden falan ödün verip bir disk fren koymuşlar. O da Tektro'dur. İyi ki zamanında almışım.

@Alp Tigin Tengrikut
yurtdışı mağazalarını görmedim sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: ikemath
Decathlon kendini ispat etmiş bir markadır. Sadece Türkiye’ye gelen düşük seviye ürünlerine aldanmayın. Hatta Türkiye’de ucuz, giriş seviyesi dediğimiz modelleri de aynı fiyattaki muadilleri ile kıyaslayın. Daha kaliteli olduğunu anlarsınız. On yıl öncesine kadar Cofidis, Ag2r takımları dahi Decathlon bisikletlere biniyorlardı. Gerçekten kaliteli ve sağlam bisikletleri var. Klasik olan mağazacılık imajlarından dolayı basit bir marka olarak tanınıyor, kimse almak istemiyor, başka markalara yöneliyor. Bahsedilen bisikletler kaliteli işçilik ve donanıma sahip. 105 setli bir bisiklette dahi çoğu büyük markada stok jantlar geliyor.

@tersderyar

en dandik malları iç lastikleri zaten kimsede memnun kalmadı onlardan :)

diğer ürünleri fiyatına göre gerçekten kaliteli .

105 set model bugün web sitesinde stokta ve fiyat 7000. Bu fiyata alternatif diğer makarların 105 setli modellerinin fiyatları ne durumda dostlar? (link)

Ön ve arka aydınlatma seti ve zil ile birlikte satılır. Bu hediyeleri ile bedava bence ??

(link) bu bisiklet 5000 tl peşin para ile alınabilir üzerine 2000 TL lik jant upgrade ile hatta eski jantın 500 tl ye satıldığını düşünürsek 2500 tl jant upgrade ile güzel birşey ortaya çıkar.

(link) hatta bu bisiklet alınıp sadece aynakol r7000 olacak şekilde değiştirilirse çok daha iyi bir alternatif olacaktır.

Son düzenleme:
Her malın bir alıcısı vardır tabii ki.
Ama 7000 TL ye çok temiz, daha üst seviye bisikletler çok daha rahatlıkla bulunabilir.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
6500 TL ye 105 5800 setli, cole rollen jantlı, karbon Lapierre alınabilir 2. el. ???

Scott speedster 10, 6800 tl
(link)

Bu fiyatlar Decathlon'un Veysel marka bisikletine biraz fazla olmuş gibi.

R7000 le- 105 5800 kıyaslaması olmuş.

Boşuna çenenizi yoruyorsunuz, şimdiden stoklar azalmış.
Kadro Kalan Ürün Sayısı
S 2
M 4
L 4
XL 1
193197

Stoklar azalmamıştır bence stok çok getirmemişlerdir. Bu da bir nebze satış taktiği satılırsa getiririz.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@ikemath

Satıldığından değil hocam zaten gelecek stoklar bunlardı. Sadece S'e 3 dediler 2 geldi. Bir de 1 ay rötarlı geldi tabii.
WhatsApp Image 2019-03-26 at 13.51.05.jpeg

Ultra 900 af sahibi biri olarak, maşada carbon yazmaması, maşa içinde evo vario yazmamasını, arkada 6061 aluminum, triple butted tarzı yazılar yazmamasını beğendim. sade ve şık olmuş. arka fren kaliperinin konumununun değişmesine bayıldım. Tek sevmediğim yönü fiyatı oldu.( Bisikletimin ikinci el değerinin yükselmesi açısından aslında iyi). Bu mal bu para etmez. Alternatif 105 setli bisikletlerin satışına katkıda bulunur :harika:

@frknltngl

Benim bunun yerine Triban 540'a yönelmem gibi.

• Beğen
Tepkiler: frknltngl
@frknltngl

Tüm kadro tek renk siyah olsaydı dediklerinle çok güzel tamamlardı bence hocam :) Ultra AF 900 modelini bundan daha çok seviyordum ama sizinkileri yükselteceğini ben düşünmüyorum. 900 AF'ler seri sonu ürün oldu ve marka bitti. Modası geçmiş bir bisiklet ve üstüne bir daha model gelmeyecek :)

Tüm sektörlerde ki amaçta budur. Renkler modeller isimler değişir ki eski mal/ürün itibarını kaybetsin ve mevcut ürün kullanan bile elindekinden vazgeçip yenisine yönelsin. Tabi diğerlerinde genel de renkler değişiyordu decathlon direk isim değiştirerek daha büyük gol attı bence :D

• Beğen
Tepkiler: frknltngl
Geri