Scudo Sports

Decathlon'dan gelen bilgi postası (Decathlon'da atölye eğitimlerine davetlisiniz!)

Uğur S.

Forum Bağımlısı
Tepki
1.741
Bisiklet
Bianchi
Az önce bir bilgilendirme postası geldi. Bisikletinin bakımını yapmak isteyen fakat teknik bilgisi olmayan arkadaşlar için güzel bir fırsat olacağından izninizle paylaşmak istedim.

Keyifli pedallar

http://i.imgur.com/o5doHpa.jpg
http://i.imgur.com/7jbBhco.jpg

Scudo
Hangi Decathlon Mağazası olduğunu bildirirseniz sanırım meraklıları için daha iyi olacaktır. Sitesinde bilgi görünmüyor çünkü...

Bana gelen postada da bir bilgi yok. Her mağazada bir ekip olacaktır diye düşündüm. En iyisi telefon etmek. Ben arayıp bilgi alırım ve buraya geçerim.

Az önce haydi rastgele diyerek Bayrampaşa mağazasını aradım ama oranın bisiklet bölümündeki arkadaşlar da benden öğrenmiş oldular böyle bir etkinlik olduğunu :) Eğitimin nerede yapılacağı ve herhangi bir ücret olup olmayacağı henüz belli değil arkadaşlar...

• Beğen
Tepkiler: Fatih T.
Benim bu 2 hafta sonu programı çok yoğun, bana uymadığından gidemicem :(
ama gidecek arkadaşlar video yapabilseler süper olur:)

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Katılma fırsatı yakalayanlar fotoğraf paylaşabilirse güzel olur. Bu tür bir etkinliğe fırsat olsa katılmak isterdim.

Mail attım. Maalesef sadece Merter şubesinde gerçekleşecekmiş. Ankara'da olmamasına üzüldüm açıkçası.

bugün marmara forumdaki eğitime katıldım arkadaşlar bir cocuk patlak lastik onarımını yama yapmayı anlattı 7 yada8 kişi vardı ama beklediğimi gibi olmadı cocuğa sanki silah zoruyla anlattırır gibiydi sesi cıkmıodu zaten 20 dakika filan sürdü ayaküstü birşeydi

Decathlon atölye eğitimlerine devam ediyor. Mesaj yeni geldi. (BAYRAMPAŞA FORUM İSTANBUL ŞUBESİ)

9-10 EYLÜL saat 14:00 - 18:00 ARASI

Edit : Sistem mesajın yollanmadığını belirtti. O yüzden fazla mesaj yollamışım özür dilerim...

Decathlon atölye eğitimlerine devam ediyor. Mesaj yeni geldi. (BAYRAMPAŞA FORUM İSTANBUL ŞUBESİ)

Geri