Nisanda Brandium Decathlon açıldığında sevinmiştik çünkü artık kıtalararası gitmemize gerek kalmayacaktı.
Fakat pratikte bu sevinme uzun sürmedi. Çünkü Brandium küçük bir mağaza ve pek bir şey bulunamıyor.
Dün decathlon websitesinde gezerken CEOnun (bir fransız abi) ingilizce yazdığı direk bana yazın notuna güvenerek kendisine ingilizce bir mail döşendim.
Durumu anlattım siz bunu açtınız ama ben hala Mertere gitmek zorunda kalıyorum deyip örnekler verdim işte 28 yol bisikleti yoktu salcano aldım, shimano yol ayakkabısı yoktu mertere gitmek zorunda kaldım. Brandiumda hiç yokken merterde nasıl oluyor da her numaradan 4-5 çift vardı yazdım. En son hafta sonu uzun kol forma almaya gittiğimi ama hiç olmadığından internetten sipariş vermek zorunda kaldığımı yazdım ve son olarak ya daha büyük mağaza açın ya da bu mağazaya daha çok çeşit koyun dedim.
Abi şaşırmış bana biraz övgüler dizmiş sizin gibi müşteriler bizi motive ediyor falan filan klişe laflar.. Sorunun farkında olduğunu bu mağazanın küçük olduğunu 7 milyon nüfuslu anadolu yakasına yetmediğini bildiğini belirtmiş ancak diyor ki anadolu yakasında bina sahipleri çok acımasız ve astronomik kiralar istiyorlarmış. Bu yüzden yeni yer bulmamız çok zor diyor. Yine de uzun uğraşlar sonucu şu an 5500 m2lık yeni bir dükkan ile sözleşme halinde imişler. Gelecek hafta sonu kesinlik kazanacakmış. Eğer olursa Mayıs - eylül arası bir tarihte çok daha büyük ve çeşidi bol yeni bir mağaza açabileceklerini yazdı.