Scudo Sports

Decathlonda Satılan Spd Pedallar Hakkında Bilgisi Olanlar....

Cengizhan Terzi

Forum Bağımlısı
Tepki
194
Decathlondan ayakkabıları ucuza aldım :) param kalmadıgı icin spd pedallar için para biriktiriyorum .. spd pedallarıda decathlondan mı alsam ? decathlondaki spd pedalların yanında kalleride veriliyor .. shimanonun en alt seri spd pedalları 50 tl ten satışa sunuluyor .. kaller fiyata dahil mi ? ayrıyetten kal fiyatlarına baktım 22 tl istiyorlar kallere delta bisiklette .. decathlondaki spd pedallar kalleri dahil 60 tl .. bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim ..

Scudo
Benim bildiğim kutunun içinden kalleri de çıkıyor.

Shimano M520 kullanıyorum ve cok memnunum.
2010 yazında 50 tl ye aldım.
Icınde kal'lerde cıkıyor...

@CengizhanTerzi

Ayakkabıları ne kadara aldınız?

@Kadir.Celik

Ben dün Decathlon'daydım Btwin'in en ucuz ayakkabısı 60 lira gibi bir şeydi. Onun dışında altı dişli olan daha çok Xc için yapılmış olanlar da 95 liraydı.

Ben de bu aralar spd^ye geçmeyi düşünüyorum. Decathlon daki ayakkabılar iş görür mü sizce?

ayakkabılar indirime girmiş sezon sonu 65 tl ye aldım .. simdi spd arayısı icerisindeyim..

bende deltadan spd leri 52 tl ye aldım kaller içinde çıktı .. herkezin haberi olsun içinde kal çıkıyor .. satıcılar internetteki ilanlarında bunları belirtmiyorlar ..

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Öz
Bugün Decathlon'a gittim, ayakkabıları inceledim. Giyim bölümüne fotolu konu açtım merak edenler bakabilirler.

Geri