Scudo Sports

Decathlon'da katlanır bisiklet var mı?

Tepki
0
Bisiklet
Giant
Merhaba,

Şu an Alanya'da bulunuyorum ve katlanır bisiklet almak için bi ara İstanbul'a gelmem gerekecek gibi görünüyor; Tilt'leri görmek istiyorum. Canımı sıkan decathlon'un web sitesinde hiç bir mağazada katlanır bisiklet görünmemesi. Bu doğru olmamalı gibi geliyor ama telefonla da arayınca ulaşamıyorum. Online alışveriş sitelerinde de sadece b'fold 20" görünüyor. Tilt'lerin videolarına baktım mesela ama fiyatları da bilmek isterim...

Gerçekten bisiklet olmayabilir mi mağazalarında; boşu boşuna yol tepmeyeyim?

Ayrıca daha genel bir soru olarak, sanki genel bir Bahar'ı bekleme durumu mu var bisikletlerin Balkanlar'dan yurdumuza giriş yapması için? Şu an bisiklet almamalı, beklemeli mi?

Scudo
Marmara Forum Decathlon'a uğradım geçenlerde katlanır bisiklet yoktu. Sezonu bekliyorlar harhalde.

• Beğen
Tepkiler: Necati Topyıldız
izmirde de var decatlon ayrıca isterseniz bianchi foldinglere bakabilirsiniz. size yakın bayiden isterseniz getirtebilirler. sosyal paylasım sitelerinde katlanır bisiklet diye arasanız ulşabilirsiniz. ben haberinide yapmıştım bunlar hakkında yazılar var.

• Beğen
Tepkiler: Necati Topyıldız
1 hafta önce Forum İstanbul Decathlon mağazasında katlanır bisikletler vardı tilt de aralarında 2 farklı model olarak.

Bayrampaşa Decathlon' da en son baktığımda sürüsüne bereket vardı, hatta daha çok katlanır bisiklet vardı diyebilirim

geçen hafta baktığımda Ankara kentpark decathlonda da oldukca fazla katlanır bisiklet vardı
zannedersem decatlonun sitesiyle kronik bir sorunu var

Merhaba elimde sıfır tern link c7 var,original taşıma çantası,çamurluk ve bagajı ile satılıktır.ilanım 2.el şehir tur bisikşetleri bölümünde.düşünürseniz görüşelim.saygılar

marmara forum decathlondaki son katlanır pisikleti ben aldım geçen pazar.:)... bayrampaşada en son 4 tane vardı, 3 ü tilt, biri de single speed bişeydi.

merhaba, decathlon gaziemirde var ayrica elimde hic kullanmadigim salcano easylux katlanir bisiklet var. ilgilenirseniz. 1 metre bile kullanmadim. 2 sene garantisi var. 8 mart 2013 de basladi garantisi

Tilt güzel bisiklet ama fiyatı bana yüksek geldi, 1000 lira üzeri etiketi var.

Videosu:(link)

Bayrampaşa Decathlon'da Tilt 5 ve Tilt 7 ile Hoptown 5 modelleri şu an için var.

Bayrampaşa Decathlon mağazasından geçen gün b fold 5 modelini aldım. senin istediğin modellerdende vardı.

Geri