Scudo Sports

Decathlon'a triban 700 gelmiş

Scudo
Jant seti nasıl acaba fiyatının hakkını verecek gibi değil aliminyum bisiklete neredeyse 4bin küsür isteyecekler.

Genel olarak bisiklet fiyatları pahalandı zaten ...

Yurt dışında 1700 liraya sattıkları bisikleti, Türkiye'de 3600 liraya satıyorlar. Yarısından fazla fark var arasında.

@K.Burak nerede 1700 tl? Benim baktığım fransa sayfasında 900€ fiyatı var.

@K.Burak etikete dikkat. 600 pound.. çıplak haliyle 2450 tl.. kalan boylar da xs ve s.. aradaki 1000 tl makul. Her üründe bu oranda fark olabiliyor.

garanti kısmı hariç, canyon çok daha mantıklı o fiyatla.
aynı fiyata endurace al 6.0 alıyorsun.

Mersin decathlonda şöyle bir bisiklet gördüm özellikleri çok iyi gibi geldi :)

Dosyalar

• IMG_20150518_214210823.jpg
    IMG_20150518_214210823.jpg
    86,3 KB · Okunma: 118
@Burak A.
Endurace al 6.0 nasıl o fiyata gelebiliyor anlayamadım ? 839 euro sepete atınca paketleme + teslimat = 1052,70 euro. buna gümrük vergiler vs. eklenince 3500 tl yi rahat buluyor.

Jantını bilmem ama 105 setli sayılır. fena fiyat değil aslında

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@GhostRider_17
Bilmiyorum bende internet sitelerine baktım o model gözükmüyor. Mersin de de girise koymuslar bisiklet reyonunda değil askıda duruyor :) deneme fırsatım olmadı decathlona uğrarsam birkaç foto daha çekecem bakalım.

• Beğen
Tepkiler: GhostRider_17
@armağannazlı biz gönlünüzdeki bisikleti göremiyoruz videonun linki kırık heralde.
merak ettim bir bakabilir misiniz?

Bence gayet güzel bir bisiklet.Endurance al 6.0 ayrıca 3700 TL'ye yakın oluyor.B'twin hem kaliteli hem garantisi iyi.Ayrıca şu üstteki karbon modeli ben de gördüm ve fiyatı 3999 tl idi.Görüntüsü kesinlikle müthiş, çok agresif duruyor.

• Beğen
Tepkiler: armağannazlı
Geri