Scudo Sports

Decathlon'a btwin nework 500 gelmiş

erencaner

Forum Demirbaşı
Tepki
275
İsim
Eren Caner
Başlangıç
2007—08
Bisiklet
Dahon
Bugün forum istanbul'daki decathlona triban 3 almak için gittikçe şehir tur sınıfında nework 500 modelinin geldiğini gördüm. Amortisorsuz hafif bir şehir bisikleti. Güzel duruyor ancak fiyatı bile yoktu henüz. Netten baktim 1200 TL fiyatı var. Ne kadar gerekli tartışılır tabii. İhtiyacı olanın bilgisi olsun diye konusunu acayim dedim.
(link)

• Beğen
Tepkiler: cashsta
Scudo
Nework 500 ciddi indirime girmiş. f/p ürünümüdür. Fiyatını hakediyormu özelliklere bakarak değerlendirebilir misiniz ?

(link)

çok hoş duruyor ama vites sistemi yetersiz gibi geldi bana

Sehir kullanimi icin vites sistemi yeterli diye dusunuyorum. Sram'in otomatik vitesli olanini kullaniyorum bndeki iki vitesli , 50 disli aynakol ile yokusları cıkabiliyorum . yeri gelince 40 km/h kadarda hizlanabiliyorum.

peki ankara gibi bol yokuslu bir şehirde zorlamaz mi öyle ki vitesli ile aynakol 36 ruble 20 ile ayakta zor çıktığım yokuşlar var güzergahımda ama fiyatı gerçekten çok uygun ve şu bir gerçektir ki kesinlikle geleceğin teknolojisi orn. alfine 11

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Nedendir bilmiyorum ama Decathlon'un çoğu bisikletini estetik bulamıyorum... Üst fiyatlardaki yarış bisikletleri dışında tabii ki...

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
@M.Cevat Bayhan
hem fikir değilim malesef şu bisikleti sedano üretmiş olsaydi vereceği fiyat 1500 lira civari olurdu ki bana kalırsa sedano btwinden cokda ileri de değil

@Bisikletsurenadam
Estetikten kastım fiyat konusu değil. Piyasadaki bir çok bisikletin o fiyatları haketmediğini ben de biliyorum. Benim kastettiğim göze hoş gelen veya gelmeyen estetik... Nedense alt sınıftaki ucuz diye tabir edilen bisikletler kadro biçimleri olarak görüme güzel görünmüyor.

@bisikletsürenadam bilmiyorum ki o kdr dik yokuslarda ne olur . magazada binmek hatta disarda bir iki yokusta denemek lazim , dediginiz gibi sikinti cikabilir

Dün Marmara forumda Decathlon mağazasında deneme fırsatım oldu
Kısa mesafede olsa keyifliydi
Birde kadro olarak çok tarz geldi bana en azından herkeste olan bir model değil
Boyum 1,78 ve kullandığım M kadro boyundaydı. Triban 3'ten daha bi rahat ettim sanki ( triban 3 'te 60 kadro almıştım o ayrı )
Gidonda ve kadronun bazı yerlerinde derin çizikler var sanırım bu sebeple internet satış fiyatından daha düşüktü 799 TL yanlış hatırlamıyorsam.
çok tereddüt ettim almakta 3 vites olması sebebiyle ama aklım kaldı.

• Beğen
Tepkiler: Volkan Kocaman
Göbekten vites konusunu hiç anlamıyorum, normal vitesli bisikletlerin dişli sayısını ve vites aralığını sağlayabiliyorlar mı mesela, avantaj mı dez avantaj mı, bilen arkadaşlar açıklayabilir mi?

• Beğen
Merhabalar, bana f/p olarak guzel geldi gorunus acisindan, fakat ankara yokuslarinda zorlayabilir orasi ayri konu deneyip almak lazim.Kentpark Avm ye geldiginde deneyecegim.:)

• Beğen
kentpark avm ye gelince haber ver de beraber deneyelim :)@TolgaU

@Yalchinosis Oranlar:
1: 0.527
2: 0.681
3: 0.770
4: 0.878
5: 0.995
6: 1.134
7: 1.292
8: 1.462
9: 1.667
10: 1.888
11: 2.153
(link)

Verimleri daha düşük diye biliyorum normal vitese göre. Bir de ağır. Avantajları ise:
Bakım gereksinimi çok düşük. Tozdan falan etkilenmiyor vites performansı.
Pedallamadan vites değişimi yapılabilmesi.
Derli toplu durması.
Flanşlar arası mesafe geniş. Jant telleri daha simetriğe yakın, teker daha sağlam oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Yalchinosis
Geri