Scudo Sports

Decathlon

Scudo
kışlık bisiklet eldiveni önerisi olan var mı decathlon modellerinde bilgileri var ama net bir yorum göremedim daha önce almış olup kullanan varmı?

kışlık bisiklet eldiveni önerisi olan var mı decathlon modellerinde bilgileri var ama net bir yorum göremedim daha önce almış olup kullanan varmı?
İhtiyaçlarınızı belirtmeden sağlıklı bir öneri almanız zor. En ince koşu eldivenlerinden en kalın kayak eldivenlerine ve hatta neopren dalgıç eldivenlerine kadar öneriler alabilirsiniz. Önce hangi koşullarda, ne tür sürüşlerde kullanmak istediğinizi bilelim :)

Ben bunu almıştım mevsimlik gibi hafif soğukta iyi iş görüyor

3 yıl oldu bunu kullanıyorum, gerçi bendekinin görseli bu değil ama muhtemelen modeli yenilediler. Gayet memnunum, şu an Eskişehir soğuğunda sabah akşam işe gidip gelirken 2 ~ 3 derece dolaylarında oluyor ve gayet yeterli, daha önce de -3 ~ -5 derecelere kadar kullanmışlığım var o kadar soğukta bile hiç fena bi iş çıkarmıyor.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
Kısa parmak üzeri decathlon termali kullanıyorum, gayet memnunum

(link) şunu kışın en soğuk havalarda giymek için almıştım. Trakya soğuğunda işe yarıyordu gayet de. -5 -10 dereceye kadar bu eldivenle sürülebilir diye düşünüyorum.

Benim geçen Ada koşusu için vaadedilen 3000 puanım halen yüklenmedi mailleşmem devam ediyor Decathlonla. Puanı yüklenen var mı ?

Bunlar yüklenen aktiviteler ama strava kayıtlarının hepsi çıkmıyor ?
Neye göre yükleniyor anlamadım ?

1764353214348.png

Bunlar yüklenen aktiviteler ama strava kayıtlarının hepsi çıkmıyor ?
Neye göre yükleniyor anlamadım ?

331134 dosyayı görüntüle
Strava kaydının tuttuğu her hafta maksimum 1 saatlik süreye denk gelen karşılığı 500 puan veriyor..Özetle haftada 10 saatte sürerseniz farketmeksizin en fazla 500 puanı kazanabilirsiniz,sizinde her haftaya denk gelen 60 dk karşılığında vermiş zaten...

Geri