Scudo Sports

Decathlon

Scudo
Açıkçası kapitalist düzenin yapması gereken şeyi yapıyorlar. İngiltere'de, İtalya'da bisiklet sevilen/sayılan bir spor. Sonuçta İngiltere'de Cycle to Wok Scheme diye bir şey var, devlet bile destekliyor bisiklet kullanımını. İtalya zaten bu işin moda merkezi olmuş artık. Türkiye'de ise, sevsek de sevmesek de, ana sporlar; futbol, basketbol ve voleybol. Buna yönelik ürünleri bolca bulabiliyorsunuz Decathlon'da. Eskiden basketbol için sadece kendi markası vardı, şimdi gittiğinizde tüm markaların ayakkabılarını bulabiliyorsunuz.
Bu firmalar, sonuç olarak firma. Amaç para kazanmak. Parayı da, muhtemelen, bisikletten kazanamıyorlar :).

Açıkçası kapitalist düzenin yapması gereken şeyi yapıyorlar. İngiltere'de, İtalya'da bisiklet sevilen/sayılan bir spor. Sonuçta İngiltere'de Cycle to Wok Scheme diye bir şey var, devlet bile destekliyor bisiklet kullanımını. İtalya zaten bu işin moda merkezi olmuş artık. Türkiye'de ise, sevsek de sevmesek de, ana sporlar; futbol, basketbol ve voleybol. Buna yönelik ürünleri bolca bulabiliyorsunuz Decathlon'da. Eskiden basketbol için sadece kendi markası vardı, şimdi gittiğinizde tüm markaların ayakkabılarını bulabiliyorsunuz.
Bu firmalar, sonuç olarak firma. Amaç para kazanmak. Parayı da, muhtemelen, bisikletten kazanamıyorlar :).
Yol kenarında giderken o kadar çok kez motorcular pedal çevirme hareketi yapıp dalga geçiyor ki... Spor olarak görüldüğünden bile emin değilim. Git motor al diyor herkes bu paraya

• Kızgın
Tepkiler: Demir Atlı
Yol kenarında giderken o kadar çok kez motorcular pedal çevirme hareketi yapıp dalga geçiyor ki... Spor olarak görüldüğünden bile emin değilim. Git motor al diyor herkes bu paraya
Dedi, 125 CC li göbekli dayılar deyip geçiniz,

Dedi, 125 CC li göbekli dayılar deyip geçiniz,
Umrumda değiller zaten ulaşım için arabam var zaten istesem ona binerim. Aynı adam aynı yerde 2 kere aynı şeyi yaptı bı ona sinir oldum

Bu kazanılan kuponlar aktif etmezsek istediğimiz kadar hesabımızda kalıyor mu ?
Bugün bi e-posta geldi, hesabımdaki puanlarla alakalı;

1764168029599.png

Bu ay sonunda 4500 küsür bi puanım silinecekmiş kullanmazsam. Anladığım kadarıyla; geçen yıl bu ay içinde kazandığım puanların ömrü doluyor, ayın sonunda bu miktar hesabımdan düşecek. Önümüzdeki ayın sonunda da yine 2024 Aralık ayında kazandığım puanlar silinecek. Yani her bir puanı ne zaman kazandıysanız tam 1 sene sonra o puanı silmiyor da, o ay içinde kazandıklarımızı seneye o ay sonunda siliyor gibi.

• Beğen
Tepkiler: Semih Cavdar
Bugün bi e-posta geldi, hesabımdaki puanlarla alakalı;

331098 dosyayı görüntüle

Bu ay sonunda 4500 küsür bi puanım silinecekmiş kullanmazsam. Anladığım kadarıyla; geçen yıl bu ay içinde kazandığım puanların ömrü doluyor, ayın sonunda bu miktar hesabımdan düşecek. Önümüzdeki ayın sonunda da yine 2024 Aralık ayında kazandığım puanlar silinecek. Yani her bir puanı ne zaman kazandıysanız tam 1 sene sonra o puanı silmiyor da, o ay içinde kazandıklarımızı seneye o ay sonunda siliyor gibi.
Teşekkürler bilgi için. Peki bu kazanılan hediye çeklerini aynı anda kullanmak mümkün mü? 100 ve 150 TL hazır bende, 300TL olanında %80'i dolmuş.. Aynı anda kullanıyorsa silinmeden kullanayım :)

Teşekkürler bilgi için. Peki bu kazanılan hediye çeklerini aynı anda kullanmak mümkün mü? 100 ve 150 TL hazır bende, 300TL olanında %80'i dolmuş.. Aynı anda kullanıyorsa silinmeden kullanayım :)
Decathlon'dan bisiklet almış bir arkadaşım, 75000 puan karşılığında 6 tane 300'lük kupon yapıp tek siparişte hepsini kullanabildi.
Geçenlerde ben de iki tane yapıp tek siparişte kullandım :)

toplamda 22500 puanınız varsa bence ancak öyle kullanabilirsiniz. atıyorum sizde 10 bin puan varsa 100 yada 150 lira kullanırsınız diye düşünüyorum.

1764176297741.png

Puanlarınızla kupon alıp kenara koyduysanız o kuponları aynı alışverişte kullanabiliyorsunuz.

Benim geçen Ada koşusu için vaadedilen 3000 puanım halen yüklenmedi mailleşmem devam ediyor Decathlonla. Puanı yüklenen var mı ?

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Yıllar önce bambaşka bir havası vardı, ürün çeşidi yüksekti. İyi hatırlıyorum sigmanın kablosuz km saatini piyasa fiyatının neredeyse yarısına satıyor, Salomon, kaen bot vs. buluyorduk. Şimdi her kategorinin en alt ucuz ürünlerini getiriyor. Amacı elbette para kazanmak ama eskiden uygun fiyat ve çeşit vardı şimdi, az çeşit yüksek fiyata döndü.

Giyim reyonlarının yarısı sürdürülebilirlik adı altında pet şişe giysilerle doldu.

çok uzağa değil sınırı geçip bulgaristan'a gidin burgaz şehrine uğrayın oradaki decathlon'da buraya gelmeyen bir dünya ürünü bulabilirsiniz hatta bazı ürünleri hatta %70-80 ürünü buradan daha uyguna almanız mümkün

çok uzağa değil sınırı geçip bulgaristan'a gidin burgaz şehrine uğrayın oradaki decathlon'da buraya gelmeyen bir dünya ürünü bulabilirsiniz hatta bazı ürünleri hatta %70-80 ürünü buradan daha uyguna almanız mümkün
Memleketin %3'ünün haricindekilerin aylık gelirinin 50.000TL'den düşük olduğunu düşününce isterse yan mahalle kadar yakın olsun o aradaki sınırı geçmek mesele işte :)

Memleketin %3'ünün haricindekilerin aylık gelirinin 50.000TL'den düşük olduğunu düşününce isterse yan mahalle kadar yakın olsun o aradaki sınırı geçmek mesele işte :)

malesef hocam hayaller hayatlar.. arada ürün gamı olarak dağlar kadar fark var malesef ona binaen söyledim.

Nasıl kazanamıyor? Diğer illeri bilmem ama Antalya'da 5 tane mağaza var, haliyle ürünlerine çok sık denk geliyorum. Sokağa çıkıyorum, 5 bisiklet gördüysem en az 1-2 tanesi decathlon'dan rockrider veya van rysel oluyor. Merakı olan gençlerde rockrider çok görüyorum. Decathlon bisiklet aksesuar ve giyimi olan insan da çok fazla var. Çok az ilgisi olup, hem erişilebilir hem de marka olması sebebiyle ilgi gösteren çok var. Zaten başka alternatif mağaza da sayılı. İyi ürün, yüksek fiyata endeksli olunca, insanlar Decathlon'u es geçmiyor.

İşin ilginci yurtdışında, kargo stili bisiklet, oakley ayarında bisiklet gözlüğü de satıyor. Bizde, şehir içinden dışarıya çıkmayan bisiklete meraklı insanlar, dağ bisikleti alıyor, dümdüz şehirlerde toprağa değmeyen pırıl pırıl dağ bisikletleri var. Halbuki yurtdışı decathlonlar fixie bile satıyor. Talep var, arz var.

Puanlarınızla kupon alıp kenara koyduysanız o kuponları aynı alışverişte kullanabiliyorsunuz.
Dikkat: kuponlar 3 ay geçerli. :harika:

Geri