Scudo Sports

Decathlon

Hafyada 40-50 arası koşuyorum, çok uzun süredir entegre decathlon uygulamasıyla saat, ama bana da vermedi 3000.

Aldığınız ürünlere 2 satır yorum yazıp , alışveriş sonrasında gelen anketleri de doldurabilirsiniz onlara da puan verir.

Decathlondan çok Adidas uygulaması işime yarıyor. Benzer bir sistem ile indirim kuponu satın alabiliyorsunuz.
Ben de meydan okumalara katıldım sonrasında 8,5 km koştum ama ne sonrasında katıldığım meydan okumalarda gözüktü ne de 3000 puanım yüklendi 1 hafta içerisinde diye bir ibare vardı belki o yüzden daha yüklenmemiş olabilir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K ve gurkan
Scudo
Ben de meydan okumalara katıldım sonrasında 8,5 km koştum ama ne sonrasında katıldığım meydan okumalarda gözüktü ne de 3000 puanım yüklendi 1 hafta içerisinde diye bir ibare vardı belki o yüzden daha yüklenmemiş olabilir diye düşünüyorum.
Bende pazartesiden pazartesiye yapılan sporu/ları dikkate alarak puanı salı günü hesaba ekliyormuş. Herkeste farklılık gösterebilir. Sitede ne zaman ekleneceğini belirtiyor.

İrfan hocam sayesinde member'ı açtım . 3 gündür tüm sürüşlerimi ve koşularımı kupon olarak verdi .

Merhaba, 13-19 Kampanyasına kaydoldum, 18'i Cumartesi 21 Km koştum ama halen hesabıma puan (3000) gelmedi. Normal 60 dk 500 puan yüklenmiş. Acaba nerede yanlış yaptım. :kötü:

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Ben de meydan okumaya kaydoldum, Cumartesi günü de koştum ama haftalık periyodik gelenler hariç 3000 puan gelmedi.

1761127250858.png

Haftada en fazla 500 puan veriyor spora, 1 saati aştığı sürece

Bana da vermedi. Yalnız ben biraz işin hilesine girdim manuel olarak koşmadığım halde strava aktivitesi girdim :D Hile yapmaya çalıştığım için susuyorum şikayet etmeyeceğim :)

Bana da vermedi. Yalnız ben biraz işin hilesine girdim manuel olarak koşmadığım halde strava aktivitesi girdim :D Hile yapmaya çalıştığım için susuyorum şikayet etmeyeceğim :)
Mtb ile yaptığım şehir içi yavaş sürüşleri telefon üzerinden Strava uygulamasindan kaydetsem koşu sayar dimi

Mtb ile yaptığım şehir içi yavaş sürüşleri telefon üzerinden Strava uygulamasindan kaydetsem koşu sayar dimi
İlla ki koşu olmasına gerek yok ki 1 saatlik herhangi bir spor diyor sanki. 3000 puan olayı geçti zaten.

İlla ki koşu olmasına gerek yok ki 1 saatlik herhangi bir spor diyor sanki. 3000 puan olayı geçti zaten.
Şimdi baktım da saat falan diyor sanırım anlaşmalı uygulamalardan oluyor sadeve

Şimdi baktım da saat falan diyor sanırım anlaşmalı uygulamalardan oluyor sadeve
Yukarıda arkadaşın paylaştığı tüm uygulamalar dahil.
Ben mail attım müşteri hizmetlerine bakalım cevap ne olacak.

map my rideda da indoor challenge var wahoo kickr coreda %20 indirim diyor ama Arupa ve ABD için geçerli, biz dahil değiliz diye anladım, ben viyanadam almayı planlıyorum ama vakit kalmadı cumartesi sabah gidicem

Decathlon ürünleri getirmede neden bu kadar yavaş? Neredeyse kış ayına girdik havalar soğuk seyrediyor ama hala kışlık çorapları stoklarına getirmediler.

Decathlon Türkiye ile kim ilgileniyor veya pazarı nasıl araştırıyorlar bilmiyorum ama çok yanlış bir yoldalar. İsveç'teki Decathlon mağazasında, buraya gelse yok satacak binbir çeşit ürün var. Bence buradaki yöneticilerin yaptığı işi gözden geçirmesi gerek. "Türkiye burası" kafasıyla hareket ediyorlarsa, yazık diyorum.

YouTube'ta yaşadığım bölgede video içeriği üretenlerin büyük bir kısmı illa ki bir yerde Decathlon malı kullanıyor. Pinarello da sürse S-works de sürse, gidip sele altı çantasını decathlon'dan alan görüyorum. O yüzden burada "bir türlü" satılmayan/satışa sunulmayan ürünleri getirmelerini bekliyorum...

Decathlon Türkiye ile kim ilgileniyor veya pazarı nasıl araştırıyorlar bilmiyorum ama çok yanlış bir yoldalar. İsveç'teki Decathlon mağazasında, buraya gelse yok satacak binbir çeşit ürün var. Bence buradaki yöneticilerin yaptığı işi gözden geçirmesi gerek. "Türkiye burası" kafasıyla hareket ediyorlarsa, yazık diyorum.

YouTube'ta yaşadığım bölgede video içeriği üretenlerin büyük bir kısmı illa ki bir yerde Decathlon malı kullanıyor. Pinarello da sürse S-works de sürse, gidip sele altı çantasını decathlon'dan alan görüyorum. O yüzden burada "bir türlü" satılmayan/satışa sunulmayan ürünleri getirmelerini bekliyorum...

Evet, kesinlikle katılıyorum. Decathlon'un diğer ülkelerde sattıkları ürünler ile Türkiye de sattıklarının çeşit bakımından , dağlar kadar fark var.

• Beğen
Tepkiler: blackeaglerider
Evet, kesinlikle katılıyorum. Decathlon'un diğer ülkelerde sattıkları ürünler ile Türkiye de sattıklarının çeşit bakımından , dağlar kadar fark var.
Milano ve Londra'daki mağazalarında öyle kışlık ceketler var ki, başka markaya bakmazsınız. Buraya hiç bir şey gelmiyor desek yanlış olmaz

Milano ve Londra'daki mağazalarında öyle kışlık ceketler var ki, başka markaya bakmazsınız. Buraya hiç bir şey gelmiyor desek yanlış olmaz
Decathlonun ürünlerinin fiyat performansları çok iyi, iş gören ürünler ama hiç üst kalite ürününe denk gelmedim, merak ettim Londrada bakıcam özellikle.

Geri