Scudo Sports

Decathlon

13-19 Ekim tarihleri aralığında Member hesabımızla senkronize bir uygulama aracılığıyla 5 kilometrelik bir koşu yaparsak 3.000 member puanı kazanabiliyormuşuz. Her hafta yarım saat aktivite kaydına 500 puan verdiğini düşününce 1 haftada ekstra 5 haftalık puan kazanabiliyoruz, hiç fena değil.

Bu arada puanlar ne işe yarıyor diye bilmeyen ve merak edenler için;
5.000 puan = 100TL
7.500 puan = 150TL
12.500 puan = 300TL

Ayrıca puan kazanmak için alışverişlerinizde de hesabınıza bağlı e-posta adresini girerseniz yaptığınız harcamanın mutlak sayı değeri kadar puan kazanabiliyorsunuz. 1.000TL'lik bir alışveriş yaparsanız 1.000 member puanı kazanıyorsunuz. Asgari %2, azami %2,4'lük bir geri kazanım gibi düşünebilirsiniz, allah bereket versin :)
Merhaba bu 3000 member puan yazısını nerede gördünüz acaba dün 5,5 km lik koşu yaptım (15.10.2025) Hatta 14.10.2025 te de 6,4 km lik bir koşu yaptım. 3000 puanım nerede. :) :) :)
Bu kazanılan kuponlar aktif etmezsek istediğimiz kadar hesabımızda kalıyor mu ?
Ben geçen şapka alacakken bir bakayım punalarıma dedim 395 TL lik şapka 95 TL ye geldi. Kargoda ücretsizdi.

Scudo
Teşekkür ederim abi katılmak gerekiyormuş katıldım Allah tan akşam 8 km koşum var kaparım 3000 puanı.

Bende o kısmı bilmiyordum teşekkür ederim.
Akşam bir koşu patlatayım :)

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan ve Özcan
13-19 Ekim tarihleri aralığında Member hesabımızla senkronize bir uygulama aracılığıyla 5 kilometrelik bir koşu yaparsak 3.000 member puanı kazanabiliyormuşuz. Her hafta yarım saat aktivite kaydına 500 puan verdiğini düşününce 1 haftada ekstra 5 haftalık puan kazanabiliyoruz, hiç fena değil.

Bu arada puanlar ne işe yarıyor diye bilmeyen ve merak edenler için;
5.000 puan = 100TL
7.500 puan = 150TL
12.500 puan = 300TL

Ayrıca puan kazanmak için alışverişlerinizde de hesabınıza bağlı e-posta adresini girerseniz yaptığınız harcamanın mutlak sayı değeri kadar puan kazanabiliyorsunuz. 1.000TL'lik bir alışveriş yaparsanız 1.000 member puanı kazanıyorsunuz. Asgari %2, azami %2,4'lük bir geri kazanım gibi düşünebilirsiniz, allah bereket versin :)
Damlaya damlaya göl olur hesabı çıktığından beri 3-4 kez kullandım ben puanlarımı. 300 lük çeke dönüştürüp harcıyorum çok iyi bir program.

Akşam gönderirim.

Bakın vallahi Decathlon'da çalışmıyorum. Sadece son zamanlarda hesaplarıma gelen e-postaları daha dikkatli takip etmeye başladım ve Decathlon'un çok sık kampanya postaları gönderdiğini fark ettim. Buyurun bir yenisi; 20-26 Ekim arası koşu ürünlerinde kargo ücretsizmiş. Ayrıca da koşu ürünlerinde güzel indirimler gözüme çarptı, koşu şortları, ayakkabıları falan var %20-30 dolaylarında fiyatı indirilmiş gibi, bi göz atmakta fayda olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
Bakın vallahi Decathlon'da çalışmıyorum. Sadece son zamanlarda hesaplarıma gelen e-postaları daha dikkatli takip etmeye başladım ve Decathlon'un çok sık kampanya postaları gönderdiğini fark ettim. Buyurun bir yenisi; 20-26 Ekim arası koşu ürünlerinde kargo ücretsizmiş. Ayrıca da koşu ürünlerinde güzel indirimler gözüme çarptı, koşu şortları, ayakkabıları falan var %20-30 dolaylarında fiyatı indirilmiş gibi, bi göz atmakta fayda olabilir.
Uygulamayı açınca ana ekranda da hepsi var. Güzel indirimler öyle takip edilebilir

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Uygulaması yüklüyse her tür kampanya ve indirim için bildirim gönderiyor.
Bu arada 13-19 arası koşu kampanyasında yaşadığım şeyi anlatayım. Toplam 5km koşu yazmışlardı ama öyle çıkmadı.
Arka arkaya üç akşam koşu yaptım, toplamda 5'i geçti. İki gün bekledim ama puan yüklenmedi. Sonra bir de 5 üzeri koşu kaydettim, ertesi gün puan hesaba yüklendi.

Uygulaması yüklüyse her tür kampanya ve indirim için bildirim gönderiyor.
Bu arada 13-19 arası koşu kampanyasında yaşadığım şeyi anlatayım. Toplam 5km koşu yazmışlardı ama öyle çıkmadı.
Arka arkaya üç akşam koşu yaptım, toplamda 5'i geçti. İki gün bekledim ama puan yüklenmedi. Sonra bir de 5 üzeri koşu kaydettim, ertesi gün puan hesaba yüklendi.
Bi yanlış anlaşılma olmuş olabilir mi? Ben de benzer şekilde parça parça kabul olur mu diye düşünmüştüm ama hiç bi yerde 'toplam' kelimesini göremedim, o yüzden tek seferde en az 5km'lik bi koşu gerekiyor diye düşünmüştüm.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Bi yanlış anlaşılma olmuş olabilir mi? Ben de benzer şekilde parça parça kabul olur mu diye düşünmüştüm ama hiç bi yerde 'toplam' kelimesini göremedim, o yüzden tek seferde en az 5km'lik bi koşu gerekiyor diye düşünmüştüm.
Hafyada 40-50 arası koşuyorum, çok uzun süredir entegre decathlon uygulamasıyla saat, ama bana da vermedi 3000.

Aldığınız ürünlere 2 satır yorum yazıp , alışveriş sonrasında gelen anketleri de doldurabilirsiniz onlara da puan verir.

Decathlondan çok Adidas uygulaması işime yarıyor. Benzer bir sistem ile indirim kuponu satın alabiliyorsunuz.

Decathlon mataralarını (özellikle büyük boy olanlar, 800-950ml) kullanan oldu mu?

Decathlon mataralarını (özellikle büyük boy olanlar, 800-950ml) kullanan oldu mu?
elite fly var bende arada kullanıyorum bu elite flylar normalde daha pahalı ama Decathlon ucuza satıyor, hafifliği ile ünlü güzel matara

Softflow da fastflow da kullanıyorum. Bisiklet için softflowlar daha uygun. 950lik kadro üçgenine sığmayabilir , ben sele arkasında kullanıyorum.

Softflow da fastflow da kullanıyorum. Bisiklet için softflowlar daha uygun. 950lik kadro üçgenine sığmayabilir , ben sele arkasında kullanıyorum.
800'lük bir matara, 6 lt'lik ortlieb kadro çantasıyla beraber sorunsuz sığıyor, sanıyorum alın borusu uzun olduğu için. 950 belki çantasız rahat sığar ama çantayla biraz kasacaktır. Onda da sorun çıkacağını sanmıyorum gerçi, bana ağzı adam akıllı kapanan, soft veya fast flow fark etmeksizin, koku yapmayacak bir ürün lazım. Geçen gün pro'nun en ucuz şeffaf matarasını aldım. Kokusu geçmiyor, bir süre durduğu an koku garanti, ağzının su kaçırması ve kafaya dikilemeyecek şekilde ortadan su kaçırması da çabasıydı...

Decathlon'un f/p ürünlerini hep sevmişimdir. Ağız kısmı problemli değilse, koku da yapmıyorsa, fiyatları avantajlı gözüktü. Siyah renk önerir misin? Gerçi hep şeffafları kalmış sanırım...

Tavsiye ederim matara konusunda

(link)

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Evde 25 taneye yakın farkli marka matara var. Decathlonun fastflowlar çok güzel. Maceraya gerek yok bence. Pro mataralardanda uzak durun.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
800'lük bir matara, 6 lt'lik ortlieb kadro çantasıyla beraber sorunsuz sığıyor, sanıyorum alın borusu uzun olduğu için. 950 belki çantasız rahat sığar ama çantayla biraz kasacaktır. Onda da sorun çıkacağını sanmıyorum gerçi, bana ağzı adam akıllı kapanan, soft veya fast flow fark etmeksizin, koku yapmayacak bir ürün lazım. Geçen gün pro'nun en ucuz şeffaf matarasını aldım. Kokusu geçmiyor, bir süre durduğu an koku garanti, ağzının su kaçırması ve kafaya dikilemeyecek şekilde ortadan su kaçırması da çabasıydı...

Decathlon'un f/p ürünlerini hep sevmişimdir. Ağız kısmı problemli değilse, koku da yapmıyorsa, fiyatları avantajlı gözüktü. Siyah renk önerir misin? Gerçi hep şeffafları kalmış sanırım...
Şeffaflar fastflow , ben bisiklet üzerinde rahat kullanamadım. Siyah olanlar daha kullanışlıydı.

Bisikletine göre değişir elbette, benim yol bisikletimde 950 kullanılacak gibi değil, 800 belki yandan alınan kafesler ile kullanılabilir. Hepbi bir süre sonra koku yapıyor, belirli aralıklarla yenilemek şart.

InShot_20251021_224144332.jpg

20251021_223929.jpg

• Beğen
Tepkiler: TOOL
Benim çok matara deneyimim olmadı. En son şu üründen aldım. Çok beğenince 2 tane daha aldım. Fiyatı ve performansını aşırı başarılı buluyorum.

(link)

Bundan önceki mataram ise aşağıdaki gibi. Bu ürünü tavsiye etmem açıkçası

(link)

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Geri