Scudo Sports

Decathlon

Gravelin açıklamasında yazan;

BİSİKLETİNİZİN KALİTESİ
Kalite DNA'mızda var!
Her bisiklet, Lille'deki Btwin Village fabrikamızda, aynı kişi tarafından bir kurulum standında monte edilir. Her kişi, montajın kalitesine kendini adamıştır.
Örneğin, vidaların her biri, bağlı bir tork anahtarıyla tork değerine kadar sıkılır ve bu da çok ayrıntılı kalite kontrolünü takip etmeyi sağlar (tavsiye edilen sıkma torku, kim tarafından ve ne zaman gerçekleştirildiği). Bu veriler, 2023'ün 1. çeyreğinden itibaren kullanımınıza sunulacaktır.

enteresan detay !!!

Scudo
Decathlon bisikletlerinin en güzel yani bir sorun yaşadığında bisikletin arkalarında durmaları. Sorunu anlatmak için ulaşmak da çok kolay .( Benim şehirde olmasa da büyük şehirlerin hemen hemen hepsinde decathlon var.) Kadroya ömür boyu garanti vermeleri ürünlerine duydukları güveni gösterir. Türkiye'ye gelen ürünleri genel kullanıcıya hitap ettiği için baya mantıklı oluyorlar.
2 numarayı eğer online mağazaya ekledilerse en azından bir kaç tane gelmiştir herhalde. Belki İstanbul'daki minnak YouTube kanallarından birinde tanımını izleriz (bknz. Gravel Diggers, Tolga Akyüz, Ali Kuşçuoğlu, Berk Okyay vs)

Bana sıcak gelmeyen tarafı bisiklet kendini özel hissettirmiyor. Sanırım bu şekilde hissetmemin sebebi decathlon'un kötünün iyisi ayarındaki her spor dalındaki aktifliği. Btwin kendi başına bir bisiklet markası olsaydı sanırım daha fazla özel hissedecektim.

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
İçine yağmurluk, sandvic, cuzdan vs koymak için sele altı çanta arayışındayım.

(link)

Bu çantayı kullanan var mı acaba.
Varsa, tavsiye eder misiniz? İçine neler sığıyor?

Muadil olarak önerdiğiniz bu fiyat bandında sele altı çanta başka var mıdır?

İyi pedallemeler.

(link)

İyi pedallemeler.
Ürün altında yorumlar bakılırsa iyi gibi decathlon ürünleri zaten çok kötü olacağını sanmıyorum alan kişilerden birisi hortumla bisikleti yıkıyorum yinede su gecimiyor demiş

• Beğen
Tepkiler: can^
Ürün altında yorumlar bakılırsa iyi gibi decathlon ürünleri zaten çok kötü olacağını sanmıyorum alan kişilerden birisi hortumla bisikleti yıkıyorum yinede su gecimiyor demiş

Öneri çıkmazsa bunu alicam galiba. Umarım öyledir çünkü sırt çantası taşımaktan nefret ediyorum. Çok ağrı yapıyor. Dengemi bozuyor. Birde içindekiler ıslandı ıslanmadı problem oluyor.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee

(link)

İyi pedallemeler.
Ben kullanıyorum tavsiye ederim.içine kablo yedek iç lastik pompa vs koyuyorum işimi görüyor.

Öneri çıkmazsa bunu alicam galiba. Umarım öyledir çünkü sırt çantası taşımaktan nefret ediyorum. Çok ağrı yapıyor. Dengemi bozuyor. Birde içindekiler ıslandı ıslanmadı problem oluyor.
Bisiklet kullanırken üzerinizde eşya taşımak sürüş konforunu olumsuz etkiler rahat olmak lazım.

• Beğen

Bu çantayı görüp inceledim, sağlam görünüyor ama büyüklük olarak sırt çantasının yerini tutmaz.

• Beğen
Tepkiler: can^ ve Cemal Ç.
Merhaba,çantayı üç senedir kullanıyorum.Bisikletin üstünde stabil duruyor ve kesinlikle su geçirmiyor. Tavsiye ederim.

• Beğen
Merhaba,
Decathlon'da bisikletime bakım yaptırmayı düşünüyorum. Bisiklet uzun zamandır yattığı için profesyonel bir elden geçmesi gerekiyor. Memnun kalır mıyım?

Merhaba,
Decathlon'da bisikletime bakım yaptırmayı düşünüyorum. Bisiklet uzun zamandır yattığı için profesyonel bir elden geçmesi gerekiyor. Memnun kalır mıyım?
Decathlon’da ki bakım uzmanları genelde orta seviye oluyor ama bir gidip konuşmanız daha iyi olur.

Decathlon'da bisikletime bakım yaptırmayı düşünüyorum. Memnun kalır mıyım?
Bayramda Balçova Decathlon'dan bisiklet taytı alırken lastiğimin havasının indiğini fark ettim. Hazır Decathlon'dayım diye atölyesine gittim, görevli "Dur ben basayım havayı" dedi. Adam PSI değerine bakmıştır diye kaç basacağını söylemedim. Sonuç: Lastiğim yolda yarıldı:agla:... 300₺'ye tayt alınca ucuza Pakistan üretimi Servis Tyres takıp bisikleti akrabama verdim. Decathlon'da çalışanların yaka kartında hangi spordan ne kadar anladıkları ve ilgilendikleri yazıyor.

En iyisi tanıdığınız bisikletçilere vermek bence. Sormadan iş yapmıyor; bunu mu takayım şunu mu takayım, bu şöyle olmuş vs. hem daha samimi bir ortam hem de indirim yapıyorlar. Hem iyi iş yapmak için profesyonel olmak zorundalar.

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Decathlon’dan şu ürünü yeni aldım:

(link)

Kış mevsimi de bitmek üzere fakat dokusuna bayıldım. Uzun zamandır yerli markalardan uzun kollu bir baselayer içlik bekliyordum fakat gelmedi. Decathlondan alıp en memnun kaldığım ürün sanırım bu olacak. 2 gündür deneme fırsatım oldu Ordu’da havalar +10’da seyrediyor kış performansı nasıl olacak bilmiyorum ama resmen üstüme forma almadan çıksam üşütmeyecek beni. Vücuda oturması yapışması adeta ekstra bir cilt katmanı gibi.

• Beğen
Tepkiler: Bilge dönmez
Decathlon’dan şu ürünü yeni aldım:

(link)

Kış mevsimi de bitmek üzere fakat dokusuna bayıldım. Uzun zamandır yerli markalardan uzun kollu bir baselayer içlik bekliyordum fakat gelmedi. Decathlondan alıp en memnun kaldığım ürün sanırım bu olacak. 2 gündür deneme fırsatım oldu Ordu’da havalar +10’da seyrediyor kış performansı nasıl olacak bilmiyorum ama resmen üstüme forma almadan çıksam üşütmeyecek beni. Vücuda oturması yapışması adeta ekstra bir cilt katmanı gibi.

bu üründen ben de aldım ama henüz deneme fırsatım olmadı. Bu ürünle nasıl bir kombin yapıyorsunuz?

bu üründen ben de aldım ama henüz deneme fırsatım olmadı. Bu ürünle nasıl bir kombin yapıyorsunuz?
bu üründen kış için almıştım çok memnun kaldım vücuda oturuyor ve sağlam üzerine kısa kol uzun kol giyebilirsiniz yok gibi zaten efsane bi ürün sıcak tutuyor serin havalarda kısa kol içine giyiyordum ama öğlene doğru hava ısınırsa ve yokuş varsa terletir

• Beğen
Tepkiler: kuzey efe
bu üründen kış için almıştım çok memnun kaldım vücuda oturuyor ve sağlam üzerine kısa kol uzun kol giyebilirsiniz yok gibi zaten efsane bi ürün sıcak tutuyor serin havalarda kısa kol içine giyiyordum ama öğlene doğru hava ısınırsa ve yokuş varsa terletir

teşekkürler. Rüzgarlı mevsim geçişleri için kullanmayı da düşünüyorum. Bunun altına Base layer giymek mantıklı mı?

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
teşekkürler. Rüzgarlı mevsim geçişleri için kullanmayı da düşünüyorum. Bunun altına Base layer giymek mantıklı mı?
çok soğuk olmadıkça giymemiştim ben ama giyilebilir tabi

• Beğen
Hocam genelde üstüne uzun kollu yazlık veya kısa kollu yazlık giydim henüz.
Altına ekstra bir katman yapmanızı tavsiye etmem ter tahliyesinde sorun yaşanabilir.

• Beğen
İyi günler arkadaşlar.
Bisiklete yeni başlayacağım. Bisikletimi aldım. Şimdi giyim kısmını halletmeye çalışıyorum. Sizce Decathlondaki Triban formalar başlarda iş görür mü?
Yoksa dolap tarzı uygulamalarda bulduğum Jordanred, Kipeo, Nalini gibi markalara mı yönelmeliyim ?

Geri