__bisiklet__sever__
Tatlı Su Bisikletçisi :)
- Tepki
- 345
- İsim
- .
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Geçen yıl 18 Ocak'ta 3.300 liraya aldığım RC100 9.200 lira olmuş. Yıllık RC100 enflasyonu %278 olarak gerçekleşmişBisikletlere %30 zam gelmis.
Bugün sipariş geçtim, baharda deneme fırsatım olacak gibi.Şu ürünü kullanan var mı acaba? Tavsiye eder misiniz? Ankara nın sabah ayazında bazen hafif yağış sıklıkla da sabah çiğine karşı koruyucu olur mu? Mağaza stoklarında olmadığından inceleme şansım olmadı. Sadece internetten sipariş edilebiliyor. Teşekkürler...
(link)
Hocam merhaba, telegram da (link) kanalda el yapımı ayakkabı kılıfı yapıp satan birisi var. Fiyatı da uygun. Bir bakın isterseniz.Şu ürünü kullanan var mı acaba? Tavsiye eder misiniz? Ankara nın sabah ayazında bazen hafif yağış sıklıkla da sabah çiğine karşı koruyucu olur mu? Mağaza stoklarında olmadığından inceleme şansım olmadı. Sadece internetten sipariş edilebiliyor. Teşekkürler...
(link)
lastiği güneşe koyup ısınmasını bekleyin hocam. o zaman levyesiz bile rahatça janta giriyor. ben lastiği çıkarırken de takarken de güneşte bekletiyorum. aralık ayında dağ bisikletim için cst lastik almıştım. hava kapalıydı birde soğuktu. lastiği takamadım bir türlü. taktığım da oldu ama lastiğe hava basıyorum lastik iniyor, iç lastiği 3-4 kere kesmişim zorlayayım derken. dedim bu böyle kalsın. güneş açarsa koyarım lastiği ısıtıp takarım dedim. nitekim öyle oldu. havaya göre hareket etmeye başladım bendeJantlar nasıl üretildiyse lastiği geçirmek mümkün değil saatlerce uğraştım.
Derken sonunda bisiklet personelinin mesaisi başladı ve geldi yardıma, lastiği takana kadar akla karayı seçtik, çocuğun üstü başı mahvoldu, üstüne taktığımız her lastikte iç lastik patlattı.
Şimdi baktım da benim de yorumlarımı silmişler. Taytları hakkında üstüne biraz daha para koyun iyisini alın taş çatlasa günü kurtarıyor diye yorum yazmıştım geçen sene ve tüm yorumlarımı silmişler. Zaten artık kendilerinden gram ürün almam. Adım gibi eminim her aldığım ürüne yorum attığıma ve sonuç.Decathlon değerlendirmelerimin hepsini silmiş. Ürünü alırken değerlendirme kısmına çok dikkat etmeyin. Olumsuz yorumlarınızı belirli bir zamandan sonra siliyorlar.
Mesela 0.7L'lik çelik termosa değerlendirme yazmıştım çelik kısmı hiç dayanıklı değil içine çok kolay göçüyor ama ısı yalıtımı güzel gibi birşey yazmıştım silmişler.
Satılan en ucuz tayta ben olsam biraz daha para koyarım daha iyisini alırım çünkü 1 saatten sonra taytın etkisi kalmıyor gibi bişey yazmıştım silmişler
Yani kısaca ürün alırken değerlendirmeleri çok dikkata almayın derim

Her zaman derim tek taraflı bakmamak lazım diye.😉Benim de epey olumlu (4-5 yıldız, metinleri pozitif) değerlendirmem vardı, onlar da silinmiş. Hiç kötü değerlendirmem yoktu. Bence bir veri kaybı yaşamışlar.
2019 un 7. Ayından kalma bir yorum gördüm az önce tek yıldızlı. Lastik ürününe yapilan bir yorum. Belki de popüler ürünlerin yorumları siliniyordur.Decathlonda genelde güncel yorumlar oluyor. Acaba belli bir süreyi geçince güncel kalması için siliyor olabilirler mi. Ne zaman yorum yapmıştınız siz
O benimde dıkkarımı çekti. Bazı ürünlerde eski yorumlar var. Bazısında ise yok. Birde ürünleri güncelleyınce eskiye dönük sılıyo olabilirler. Olumlu olumsuz karışık yorumlarım vardı benimde silinmiş2019 un 7. Ayından kalma bir yorum gördüm az önce tek yıldızlı. Lastik ürününe yapilan bir yorum. Belki de popüler ürünlerin yorumları siliniyordur.
Edit: plastik levye ürününde 2015 yılından bi kaç yorum daha buldum
Valla millet Türkiye de Decathlon sayesinde spor yapmayı öğrendi ! Kamp kurmayı öğrendi. Önceden nereden bulacaktınız bu kadar malzemeyi ? Valla şahsım adınaMeyve veren ağaç taşlanır diye bir özdeyiş var. Adamlar satarken bile bu ürünleri seviyelendirip satıyorlar. Avukat değilim, avukatlık falan yaptığım da yok ancak adamlar bu spor malzemeleri işinde iyiler. Benim de kızdığım yönleri var ancak adamlar dünyada iş yapıyorlar.
Yiğidi öldür hakkını yeme özdeyişiyle bitirmek istiyorum.