Scudo Sports

Decathlon

Decathlonun kutulamaya gösterdiği özen. 1 metre banttan tasarruf etmişler. Aras kargonun içini kontrol ettiği kargo. Çok düşünceliler.

Dosyalar

• SmartSelect_20220818-215750_Gallery.jpg
    SmartSelect_20220818-215750_Gallery.jpg
    65,3 KB · Okunma: 145
  • Screenshot_20220818-215738_Gallery.jpg
    Screenshot_20220818-215738_Gallery.jpg
    49,3 KB · Okunma: 145
  • Screenshot_20220818-215719_Gallery.jpg
    Screenshot_20220818-215719_Gallery.jpg
    109,5 KB · Okunma: 142
  • Üzgün
Tepkiler: templeos
Scudo
02/01/2022 de aldığım bisiklet için 21 temmuzda kendilerine 6 aylık ücretsiz bakımı yapabilir miyiz? diye sordum. fakat süresini geçtiğim için maalesef bisikletimi bakıma götüremedim. biraz esneme yapılabilirdi çünkü aynı ayın içerisindeydim. tek eleştirebildiğim nokta bu. onun dışında severim decathlonu.

2 ay önce 535 e aldım. ihtiyacı olan varsa alsın 390 tl güzel fiyat

(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve amasseia
Yine sadece Aras kargo'ya ("eve getirmezuk, şubeye gelin alın sefiller" kargo a.ş.) dönülmüş. Daha önce hayırlı bir iş yapıp kargo şirketi seçimi koymuşlardı böylece hepsijet ile düzgün hizmet alabiliyorduk; neyse aras (eve getirmeyen, majesteleri lord kargo a.ş) ile çalıştıkları sürece anca ürünleri bedava gönderirlerse sipariş veririm bundan sonra :))

Yine sadece Aras kargo'ya ("eve getirmezuk, şubeye gelin alın sefiller kargo a.ş.") dönülmüş. Daha önce hayırlı bir iş yapıp kargo şirketi seçimi koymuşlardı böylece hepsijet ile düzgün hizmet alabiliyorduk; neyse arasla çalıştıkları sürece anca ürünleri bedava gönderirlerse sipariş veririm bundan sonra :))
davşan dağa küsmüş dağın haberi yok :) durumu bildirin bence. ben ptt ile satan yerlere yazıyorum ptt yüzünden vazgeçtiğimi :D

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
Decathlon kutulama ve Aras Kargo kutuya zarar verme rezaletinden sonra kilitli pedalı hepsiburadadan aldım. 1 sefer telefon ile görüştük, 2 sefer de mailleştik decathlon ile. Düzenli olarak alışveriş yapıyorum, kendileri kaybeder, hatta kaybettiler - kaybediyorlar bile. Kargo şirketi seçeneği sunmaları meselesini onlara yazdım. Kendileri bilir. Bir çok ürünü getirmiyorlar zaten, decathlon.co.uk yada decathlon.com'a girerek buraya neler getirmediklerini görebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Peregrine
En sevdiğim spor mağazası

Son 3 senedir bir Decathlon tedarikçisi olarak yazıyorum. Sanıyorum herhangi bir ürün için en saygı duyduğum ve sempati beslediğim firmalardan biri kesinlikle Decathlon. Özellikle sürdürülebilirlik alanında dünya devi bir çok tekstil firmasından çok bariz bir şekilde farklılar ve kesinlikle en gerçekçi çalışmaları yapanlar da yine Decathlon. Ayrıca çalışanlarını sürekli spora teşvik ediyorlar, mesai saatleri içinde spor yapmalarını istiyorlar ve genç insanlar istihdam ediyorlar. Bahsettiğim sadece mağazalarda çalışanlar olarak algılanmasın, 30 yaşın altında global sorumlulukları olan içlerinde Türklerin de olduğu inanılmaz bir enerjiye sahip bir üst yönetim kadrosuna sahipler. Ülkemizde şu an sporcunun dostu olamamalarının sebebi maalesef Decathlon'un değişmesi değil, Türkiye ekonomisinin değişmesi, detaylarını konuşmaya zaten lüzum yok.

Decathlon çalışanı gibi konuştum ama değilim, Decathlon'a ambalaj ürünleri üreten global bir tedarikçide çalışıyorum.
İlginç, yıllar öncesinde bir keresinde iş başvurusunda bulunmuştum. Hayatım boyunca neredeyse spor yaptım. Lisanslı voleybolcuydum eskiden. Arçelik, fenerbahçe, ve bir iki takımda daha, öncesinde basketbol, doğa sporları, trekking, dağ bisikleti, kar kayağı, rüzgar sörfü, futbol, eskrim, judo, su altı skin diving, olta balıkçılığı, motorsporları gibi bir çok sporu dönem dönem deneyimlemiş olmama ve 2 yabancı dili çok iyi, 1 yabancı dili az seviyede biliyor olmama rağmen, daha öncesinde 2 seneden fazla direkt sıcak satış tecrübem olmasına, rağmen, "- arkadaş bize baş vurmuş, bir bakalım" bile denmemesi. Hakikaten çok ama çok geniş vizyonlu olduklarını gösteriyor. Hayır soruyorum, kendimle ilgisi yok. Şu yazdığım özelliklerle bir başnuru metni yazıp altına hangi ismi yazarsanız yazın. İnsan bir arayıp bakmaz mı.

Neyse inşallah dediğiniz gibidir.

Okuyunca bir anda flash-back oldum 😁

Burak bey, sizin iş için fazla kalifiye olduğunuzu düşünerek çağırmamışlardır.

• Beğen
Tepkiler: wrmsty ve specific
İlginç, yıllar öncesinde bir keresinde iş başvurusunda bulunmuştum. Hayatım boyunca neredeyse spor yaptım. Lisanslı voleybolcuydum eskiden. Arçelik, fenerbahçe, ve bir iki takımda daha, öncesinde basketbol, doğa sporları, trekking, dağ bisikleti, kar kayağı, rüzgar sörfü, futbol, eskrim, judo, su altı skin diving, olta balıkçılığı, motorsporları gibi bir çok sporu dönem dönem deneyimlemiş olmama ve 2 yabancı dili çok iyi, 1 yabancı dili az seviyede biliyor olmama rağmen, daha öncesinde 2 seneden fazla direkt sıcak satış tecrübem olmasına, rağmen, "- arkadaş bize baş vurmuş, bir bakalım" bile denmemesi. Hakikaten çok ama çok geniş vizyonlu olduklarını gösteriyor. Hayır soruyorum, kendimle ilgisi yok. Şu yazdığım özelliklerle bir başnuru metni yazıp altına hangi ismi yazarsanız yazın. İnsan bir arayıp bakmaz mı.

Neyse inşallah dediğiniz gibidir.

Okuyunca bir anda flash-back oldum 😁

Yanlış anlamayın lütfen, ben de şu an 32 yaşında körpecik bir birey olmama rağmen beni "yaşlı" kategorisinde değerlendiriyorlar. Belki ön eleme kriterlerinden biri yaş olabilir..

O zaman bir kötü yorum da yapayım başlığın kanununa uygun olsun mesajım, 12-28 standart ruble yerine 32'lik bir ruble bakmak için gittim yine aynı Toryum mağazasına. Erken de bir saatte gittim, günün yorgunluğuyla stresiyle uğraşmamak için. Çok ilgisiz bir arkadaş denk geldi sağolsun, ruble standının yanında dururken 12-32 gibi bir rubleniz var mı standatta göremedim dedim, standa bakma ihtiyacı bile duymadan telefondan açıp bişeylere baktı, "maalesef yok" dedi döndü gitti. "Dışarıdan alsam gelsem takar mısınız?" diye seslendim arkasından "Atölyedeki arkadaşla konuşmanız lazım" gibisinden bişeyler söyledi.

Yanlış anlamayın lütfen, ben de şu an 32 yaşında körpecik bir birey olmama rağmen beni "yaşlı" kategorisinde değerlendiriyorlar. Belki ön eleme kriterlerinden biri yaş olabilir..

O zaman bir kötü yorum da yapayım başlığın kanununa uygun olsun mesajım, 12-28 standart ruble yerine 32'lik bir ruble bakmak için gittim yine aynı Toryum mağazasına. Erken de bir saatte gittim, günün yorgunluğuyla stresiyle uğraşmamak için. Çok ilgisiz bir arkadaş denk geldi sağolsun, ruble standının yanında dururken 12-32 gibi bir rubleniz var mı standatta göremedim dedim, standa bakma ihtiyacı bile duymadan telefondan açıp bişeylere baktı, "maalesef yok" dedi döndü gitti. "Dışarıdan alsam gelsem takar mısınız?" diye seslendim arkasından "Atölyedeki arkadaşla konuşmanız lazım" gibisinden bişeyler söyledi.
En azından cevap vermiş 😁

Bahsettiğim başvuru zamanında istenilen yaş aralığının üst sınırına yakındım diye hatırlıyorum.

650 den 680 olmuş tayt. Korktum bende 800 900 oldu heralde diye. Neyseki ucuz zam gelmiş :D
yakın zamanda 255'e aldığım gidon 310, 62'ye aldığım iç lastik 80 olmuş. biri %20 biri %30'a yakın artmış. alternatiflerine göre normal yine. birkaç kere, önce internet satışına sonradan mağazaya zam geldiğini görmüştüm. ihtiyacı olan zaman kaybetmeden mağazaya bir göz atabilir. :ckskc:

• Beğen
Tepkiler: MakRo
decathlon.jpg.webp

Decathlon, yeni sürdürülebilirlik kampanyasını duyurmak için oldukça ilginç bir yola başvurdu. Kampanya kapsamında Belçika’nın Evere, Namur ve Ghent kentlerindeki Decathlon mağazalarına bir ay boyunca DECATHLON tabelası indirilerek “NOLHTACED” tabelası asılacak. Aynı zamanda ilgili mağazaların web sitelerine ve sosyal medya hesaplarına yeni logo eklenecek. Bu adımla “tersten alışveriş”e teşvik etmeye çalışan markanın başlıca amacı müşterilerin eski veya kullanılmamış spor ürünlerini Decathlon’a satmalarını sağlamak ve böylece ürünlerin garanti kapsamında tamir edilip yeniden satılabilmesine olanak tanımak…

(link)

60 TL ye aldığım iç lastik 80 TL olmuş. Yerel bisikletçiler ile aralarında fiyat farkı kalmadı. Neyse ki tahmin ettiğim gibi çıktı o yüzden zamanında 3 adet yedek iç lastik almıştım.
Lanet olsun böyle saçma bir şekilde fiyat arttırdıkları için.

decathlon.jpg.webp

Decathlon, yeni sürdürülebilirlik kampanyasını duyurmak için oldukça ilginç bir yola başvurdu. Kampanya kapsamında Belçika’nın Evere, Namur ve Ghent kentlerindeki Decathlon mağazalarına bir ay boyunca DECATHLON tabelası indirilerek “NOLHTACED” tabelası asılacak. Aynı zamanda ilgili mağazaların web sitelerine ve sosyal medya hesaplarına yeni logo eklenecek. Bu adımla “tersten alışveriş”e teşvik etmeye çalışan markanın başlıca amacı müşterilerin eski veya kullanılmamış spor ürünlerini Decathlon’a satmalarını sağlamak ve böylece ürünlerin garanti kapsamında tamir edilip yeniden satılabilmesine olanak tanımak…

(link)
İlk başta, protesto için tabelayı ters çevirdiler sandım.

Geri