Scudo Sports

Decathlon

@İsmetCanpolat videosunda bile yol bisikletinde kullanılıyor 🙂

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Scudo
@İsmetCanpolat ve road co2 yazıyor.

• Beğen
Tepkiler: IslakElliAsker
@İsmetCanpolat Ambalajında Fransızca "Yolcudur Abbas" yazıyor.

40 TL'ye inmiş. Decathlon birçok üründe fiyat güncellemiş. Zam gören ürünler de var. Van Rysel 105 9500 TL olmuş ama zaten stokta yok.
Bu CO2 kartuşlar butik içki yapım için malzeme satanlarda daha uygun. Onların basınç ve kapasitesini bilmiyorum ama kullanıyorsanız bir inceleyin derim.

CO2 kartusunun videosunda kullanılan şişirme aparatı nedir?

@Batuhan Köksal Şu;

(link)

Henüz getirmediler Türkiye'ye. Eskiden bir aparat vardı ama bu muydu hatırlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Köksal
@Batuhan Köksal Şu;

(link)

Henüz getirmediler Türkiye'ye. Eskiden bir aparat vardı ama bu muydu hatırlamıyorum.

Teşekkür ederim çok güzelmiş ama ülkemize 100 TL'den aşağı girmez sanırım. Fıs fıs fıs yarım saatte 80 psi basmaya devam :D

Bugün Konya'ya Decathlon mağazası açıldı. Ben tabii ki mutlu mutlu mağazaya gittim ve o da ne? Bisiklet reyonu bomboş :eek: Bomboş dediğim çok az çeşit var manasında. Diğer illerdeki Decathlon'lar da mı böyle yoksa açılış günü olduğu için midir?

Bugün Konya'ya Decathlon mağazası açıldı. Ben tabii ki mutlu mutlu mağazaya gittim ve o da ne? Bisiklet reyonu bomboş :eek: Bomboş dediğim çok az çeşit var manasında. Diğer illerdeki Decathlon'lar da mı böyle yoksa açılış günü olduğu için midir?

Içiniz rahat edecekse, Berlin şubesi de öyle 😅 Tüm dünyada genel olarak bir stok sıkıntısı var.

talep veya satışa göre de ürün getirtilir. Mesela samsun mağazasında yol bisikleti satılmıyor diye reyonda yok mesela

talep veya satışa göre de ürün getirtilir. Mesela samsun mağazasında yol bisikleti satılmıyor diye reyonda yok mesela
Ben de aynen bu şekilde düşünmüştüm. İlk haftalardaki satışlara göre ürün skalasını ayarlayacaklardır. Ama şöyle de bir durum var: İnternet mağazasını hiç araştırmadan direkt mağazaya giden bir müşteri mağazadaki ürünleri yetersiz bulacak ve alışveriş yapmayacak. Ama yine de mağazayı beğendim. İnternetten alışveriş yapmak bütçe için daha faydalı. Mağazada gördüğünü almak istiyorsun :)

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Ben de aynen bu şekilde düşünmüştüm. İlk haftalardaki satışlara göre ürün skalasını ayarlayacaklardır. Ama şöyle de bir durum var: İnternet mağazasını hiç araştırmadan direkt mağazaya giden bir müşteri mağazadaki ürünleri yetersiz bulacak ve alışveriş yapmayacak. Ama yine de mağazayı beğendim. İnternetten alışveriş yapmak bütçe için daha faydalı. Mağazada gördüğünü almak istiyorsun :)
Dün bende dolaştım Konyada ki mağazayı. Öncelikle Kent Plaza AVM'de iğne atsan yere düşmez, böyle bir açılma başımıza yine koronayı patlatacaktır ama insanlar AVM içinde maskelerini takıyorlardı en azından halkımızda az da olsa bilinçlenme var. Mağazaya girmişken ufak tefek çorap vs aldım elim boş çıkmayım diye, kapı önünede bir eleman koymuşlar, anket yapıyor kaç liralık alışveriş yaptınız diye :komik: Hala emin değiiler sanırım mağaza açtık ama iyimi ettik kötü mü ettik diye. Konyada spora düşkün çok insan var ey Decatlon merak etme zarar etmen, bisiklet malzemelerine çeşitlilik ve özel indirim bekliyoruz:kyfmyrn:

Sitelerine baktım da, ürün çeşidi artmış gibi geldi.

Fırsat bulup gidemedim bende. Ürün çeşitliliği yoksa internet sitesinden almak daha mantıklı ozaman ?

Fırsat bulup gidemedim bende. Ürün çeşitliliği yoksa internet sitesinden almak daha mantıklı ozaman ?
Yine de fırsat bulursanız gezip görmenizi tavsiye ederim. En azından stokta olan ürünlerin kalitesini kontrol edebilirsiniz. Mesela bisiklet çantaları hoşuma gitti. Bikepacking için almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Safa Kaplann
İstanbul Torium AVM'de Decathlonda'da şu ayakkabılar 99tl ve 149tl. 39-40 numara olanlar 99tl, 41 numara olan 149tl. Ben 42-43 giyiyorum, 41 ayağıma küçük geldi. Gerçekten bedava fiyat. İhtiyacı olan varsa kaçırmasın, 3-4 tane vardı.
IMG_20210718_205157.jpgIMG_20210718_210215.jpgIMG_20210718_205410.jpg
IMG_20210718_205834.jpg
Şimdi bakınca farkettim de keşke fiyatların etiketini de çekseydim :D Ama valla 99 tl. Şehirdışında olan varsa belki mağazayı arayıp transfer filan ettirebilir. Ya da isteyen olursa ben alıp gönderebilirim. Gerçekten bedava fiyat, ziyan olmasınlar.

Son düzenleme:
Geri