@Ilter Elmas Nabız bandı olan saatten kullanıyorum, Decathlon'dan almıştım. Yani 2 saate kadar sürüşlerde sorunsuz çalışsa da 2 saati aşınca nedense ara ara duraksamaya, kaydetmemeye başlıyor. Yahut yanlış gösteriyor değişik bi şekilde.
@Kene Mahmut
Öncelikle hayırlı olsun. Aydınlatma, zil, matara kafesi gibi aksesuarları çok daha uygun fiyatlara aliexpress gibi çin sitelerinden bulabilirsiniz. Kask olarakta yine decathlonun mtb 500 kaskı var 110 tlye düşmüş onun havalandırma deliği sayılarının daha fazla olmasından dolayı komfor olarak daha iyi olabilir.
@Kene Mahmut
Pompayı yanında taşımak için alıyosan hiç yoktan iyidir. Uygun fiyata ayaklı ve basınç göstergeli bi pompa bulursan al, ben geçen sene tchibo'dan aldım 35 tl' ye gayet memnunum.
O zillerin sesi az, şu zili alacam ben, küçük ve sesini duydum gayet tatmin edici, kargo dahil 22 tl'ye geliyo. (link)
Decatlon'da fiyatlar uçuşa geçmiş. Her ürün ortalama %25-30 civarında zamlanmış. 5 gün önce 180 liraya aldığım 900 btwin tayt 220 lira, aynı şekilde 90 liraya aldığım forma 110 lira olmuş.
Aynı sürprizle ben de karşılaştım, sezon bitmeye başlıyor yol yarışlar düşmüştür belki bir bakayım dedim 3600 (tam hatırlamamakla birlikte) olan triban 540 olmuş 4000. Ne yapmaya çalışıyorlarsa ilginç
Zamları geçtim. Eşofman altı sipariş verdim 1 hafta sonra kargoya verdiler, gelen ürün bedenime dar geldi. Geri yolladım 10 gündür yeni bedeni yollayacaklar. Bir daha alışveriş yapacağımı zannetmiyorum.