Scudo Sports

Decathlon

Scudo
Mübarekler, Kocaeliden hiç Decathlondan bisiklet alacak yok mu? İstediğinizi söyleyin gerekirse fotolu videolu şekilde satın alayım 50-100 lirada sizin cebinize girsin :D Yokmu bir cengaver help pls

Tribanlarda gözüm varda param yok :D seneye umarım ya da çok uzun zaman sonra

@samurusov büyük rakamlı alıverişlerde taksit seçeneği olması yüzünden senin hediye kartın 50-100 Lira için tercih edilmez. O nedenle ürün alıp onları satmayı düşün.

hocam ne yazık ki 50-100 gibi ufak kayıplarla anca arkadaşlarınıza, kendi kişisel çevrenize satabilirsiniz o kartı. dışarıya 1650'ye bırakırsanız şanslı sayın kendinizi.

• Beğen
Tepkiler: samurusov
@mahden
Ben konuyu özellikle "yardımsever aranıyor" şeklinde açtım. Amacım ticaret olsaydı zaten 200-300 TL aşağıdan direk satışa sunardım. Benim bakış açım, onca insan yazında gelmesiyle bisiklet vs. alımlarına yükleniyor, bu konuyu gören bir kişi bana diyecekki "Şu gün satın alacağım mağazaya gel." ve bende gideceğim, o kişi alışverişini yaptıktan sonra nakit parayı kasa yerine bana verecek o kadar. Bunu yapmak ne zaman kaybettirir ne birşey. Şahsen ben alıcı olsam ve böyle bir konu görsem "Gel kardeşim işin görülsün." derim. Ne var yani ne zaman kaybedeceğim ne birşey, üstüne bedavadan 100 TL cebimde kalacak üstüne birinin işini görmüş, sıfır eforla yüzünü güldürmüş olacağım. Güvenlik sorunuda yok herşey mağazanın içinde olacak. Bence paylaşma, yardımlaşma duygusu henüz ölmedi :)

Edit: 1700 TL'ye indim mübarekler :)

• Beğen
Tepkiler: mertznc ve Afyon35
@samurusov Hocam sadece Kocaeli için düşünme bence alacakları bir ürün varsa sana havale yapsınlar sen al gönder bence eğer parça parça kullanılıyorsa

• Beğen
Tepkiler: samurusov
Nakit olarak bisiklet alacaklar için iyi bir fırsat, sonuçta aynı ürünü bu arkadaşımızın katkısıyla 189 TL daha ucuza alabilirsiniz.

Bu arada decathlon'un ürün iade işleminde çek vermesinden nefret ediyorum, bunun adı 2018 model zorbalık.

@TORUKOJİN
Ah bide bir alıcı çıksa. Yahu heryer gırla alıcı kaynıyor, mesajımı görmüyorlar yoksa görüpte ne gerek var filanmı diyorlar anlamadım. Ben 50 TL ucuza bulsam yine kabul ederim, benden kartı alana giren çıkan yok üstüne 189 TL cepte kalacak el insaf ya :)

@samurusov yalnız unuttuğun birşey var insanlar o miktara çıktığı zaman taksit imkanını kullanıyor bu devirde nakit bisiklet alan kaç kişiye rastladın :)

@Mtt
Ben herşeyimi nakit alıyorum, çevremde öyle alıyor. Taksit hastalığı denen şey hala bitmedimi ya :)

@samurusov

Taksit hastalığı değilde şöyle oluyor;

Adamın maaşından herşeyi çıkınca sallıyorum 300 tl kalıyor. 1.500 tl bisiklet almak istiyor. Bunun için 5 ay para biriktirip almak yerine bisikleti alıp taksit yaptırıyor.

Ayrıca bende çadır, mat, uyku tulumu ve birkaç ıvır zıvır alacağım. 300 tl falan edecek. Yani parça parça satmak istersen bende düşünebilirim.

• Beğen
Tepkiler: samurusov ve Mtt
@Devilsbutcher
Anladım.

Vaktim olsa parça parça satardımda vaktim yok malesef. En son aklıma gelen triban 500 alıp satmak ama ondada elimde kalır korkusu var. Ne yapsam bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Devilsbutcher
Triban 500 alıp satmaya çalışırken Tribanın fiyatında indirim yaparlarsa bi de :D :D

Tek tek satmamalısın bence, çok zararda olursun. Bisiklet gruplarında da aynı şekilde ilan açabilirsin facebookta çok fazla mevcut alım satım grubu.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Facebookta kullanmıyorum ki ya, üstelik hesabımın içini boşalttım komple elimde pcde yok, sınavada gireceğim iyice arap saçına döndü hepsi :D

Dostum benim yerime bildiğin 2-3 yerde paylaşırmısın ya, iletişim olarak telefon numaramı verirsin :)

Triban 500 indirime girerse harbiden kendimi asarım bide... :D Olurmu olur, benim üzerimde evrenin laneti var zaten anasını satim şortla dışarı çıksam tornado çıkar, şemsiyeyle çıksam güneş asfaltı eritir :D

@samurusov Her halükarda decathlon bisikletlerinden zarar edersin, sorun olmazsa çeki hangi şeyi iade edip aldınız?

@TORUKOJİN
Rockrider 560 :)

Btwin Tilt 900'mü alsam ya :D Kafayı ona taktım bugün :D

@samurusov
Durun tahmin edeyim bisikleti neden iade ettiğinizi. %90 ihtimalle frenleri ve performansını beğenmediniz. Üzerindeki hayes marka frenlerden btwin rockrider 900 sahipleride çok şikayetçiydi bildiğim kadarıyla.

@TORUKOJİN
Benimki 2016 modeldi, herşeyinden son derece memnundum heleki frenlerden. Duvar gibiydi basınca salise sürüyodu durması ses sıfır, yağ gibi. Gel gelelim servise ve çalışanlara, anlatmıyorum görüyorsunuz :) Detaylara inmek istemiyorum pek :)

Geri