Orda fit yazdığına bakmayın o kadronun tamamı karbon şu an gördüm 2499 tl ye düştüğünü 15 tane mağazasını ve müşteri hizmetlerini üşenmedim tek tek aradım ama yinede yok oturup ağlasam yeridir
720 var bende, fiyatına göre çok muhteşem bir bisiklet. 740'ı da kafamda çok kurcaladım. 720'nin fiyatı donanımına göre biraz ucuz. Ancak 740'ın fiyatı gerçekten de güzel nebzede ucuz. Eğer 26 inç kullanmak kesin kararınsa düşünme hiç.
Arkadaşlar Decatlon'a yeni bisikletlerin gelme tarihi gibi bir durum var mı? Bu ay RR500 alacağım galiba. Ama aldıktan sonrada yeni ürünlerin stoğa girdiğini görmek benim için üzücü olur. Bu düşünceye nerden vardın derseniz sanırım forumda buna benzer bir şey okudum.
@hashus1099 teşekkür ederim. bakalım bu yaz bisiklet alma niyetim var. ilk bisikletim olucak ilerde donanımlarını başka kadrolarda kullanırım diye düşünüyorum o yüzden donanımları dikkatimi çekti
@Aykuttasdelen rafal 740 kullanıyosunuz sanırım. nedir nasıldır biraz bahseder misiniz?
ben bisiklet üzerinde arka tarafa takılabilecek bi çanta vs tutturmak için kullanılan aparatlara ait bağlantı noktaları yok göremedik ( 2 adet aldık o yüzden eminim)
diskleri çıkarmak istersen öyle bir şansın da yok çünkü v fren için bağlantı yerleri yok
yani tura uygunluğu sıkıntılı gibi ekstra birşeyler yapıp uydurabilir misin emin değilim eve gidince tekrar bakayım gözümden kaçmış da olabilir