Abi bu ürün hangisi çıkaramadım. Dikkat et. İyi araştır. Etiket acaba buna ait değil mi? Nette de yok bu fiyat. Aman yanlış birşey yapma.
Bu hangi mağaza acaba?
hocam soyle bir sey var oradaki gorevliye agirlik ne kadar dedim 11kg dedi .nasil okur dedim.pedal ile aynakol agir dedi.
Adam nedense satilmasin diye isguzarlik yapiyor
Bence yalan olabilir.
@katran hocam btwin jantlari genelde begenmiyorlar onyargi midir anlamadim akici degilmis vs vs . 105 sisteme kalitesiz jant kullanmazlar dengidr diye dusunuyorm ancak kozmetik olrak jantta cizik cok
@Kazuya hocam karbon gozlerimle gozdum elimle tuttm o kadro alu olamaz.
Benim triban 5e arka ayaklar karbon orta cercevede alu karbn karisim ama kaynak izleri mevxut
@katran hocam bunda kadro farki var bu eski bir model depodan cikarilmis 105 + karbon kadro =4000 tl sifiri urun zaen kozmetik olarak sorunlu oyle ortaya karisik bi se koymuslar
@katran haklısınız, aslında bisiklet güzel, şahsen ben beğendim, özellikle kadro geometrisini. Ama hani full karbon full 105 sanıp almayın diye uyarayım dedim.
Ürün kesinlikle fit serisine ait değil. Dechatlon Türkiye kendi sitesinde bile aynı hatayı tekrar ettirmiş. Mach 700 diye aratın göreceksiniz. Bu 2014'e ait bir model olması lazım. Eski seri 105 ile geliyor ve full karbon bir kadrosu var. Yinede bu fiyata boyunuzada uygunsa bence alınır.