hashus1099
Deprem Dede
- Tepki
- 1.396
- İsim
- hashus1099
- Bisiklet
- Canyon
Rockrider 8.3'ün yeni kasa ürünü rafal 740 sonunda satışa çıkacak galiba. şu an için halen daha stokta gözükmüyor.
şu an için decathlon.com.tr'de arama yapınca çıkmıyor.
2 ay kadar önce muhabbet ederken laf arasında rafal 700 küsürlerden birinin geleceğini söylemişlerdi decathlon'da. 2-3 hafta kadar önce de ürünü arkadaşa göstermek isterken google'layınca decathlon.com.tr'de ürünle karşılaştım, fiyatı girilmemişti.
az önce baktım, fiyatı da girilmiş. 8.3'ün asıl fiyatından 200 lira yüksek olmasını bekliyordum, öyle de oldu. 3200 ile girecek galiba.
(link)
bu da rr 8.3
(link)
baktığınız zaman bir fark göremiyorsunuz açıkçası.
bunun yanında 27.5" tekerleğiyle 720 de gelecek galiba.
(link)
diğer yakaladığım ürünleri de koyuyorum.
karbon kadrolu mach 720, fiyatı 1000 sterlin gözüküyor ingiltere'de, burada girilmemiş halen. muhtemelen 3500 altında kalmaz fiyatı.
(link)
ultra 700 yol bisikleti, alur 700 gibi bir şey olacak galiba özellik olarak. fiyat 2900 lira.
(link)
şu an için decathlon.com.tr'de arama yapınca çıkmıyor.
2 ay kadar önce muhabbet ederken laf arasında rafal 700 küsürlerden birinin geleceğini söylemişlerdi decathlon'da. 2-3 hafta kadar önce de ürünü arkadaşa göstermek isterken google'layınca decathlon.com.tr'de ürünle karşılaştım, fiyatı girilmemişti.
az önce baktım, fiyatı da girilmiş. 8.3'ün asıl fiyatından 200 lira yüksek olmasını bekliyordum, öyle de oldu. 3200 ile girecek galiba.
(link)
bu da rr 8.3
(link)
baktığınız zaman bir fark göremiyorsunuz açıkçası.
bunun yanında 27.5" tekerleğiyle 720 de gelecek galiba.
(link)
diğer yakaladığım ürünleri de koyuyorum.
karbon kadrolu mach 720, fiyatı 1000 sterlin gözüküyor ingiltere'de, burada girilmemiş halen. muhtemelen 3500 altında kalmaz fiyatı.
(link)
ultra 700 yol bisikleti, alur 700 gibi bir şey olacak galiba özellik olarak. fiyat 2900 lira.
(link)