cumhursonmez42
PERFORMANS YOL GRUBU
- Tepki
- 90
- İsim
- cumhur sönmez
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@Mtn. Bence Çetin Abinin önerdiği iki seçenek daha mantıklı. Kadro seçenekleri boyunuza uyuyorsa bence iç piyasadan farklı modellere de bakabilirsiniz. Ben btwin ulta 700 af kullanıyorum. Boyuma ve o zaman ki bütçeme uygun başka seçenek olsa bu bisiklet yerine onu tercih edecektim. Bisan Grand tour beğendiğim bir model. Olur da bir gün yerli üreticimiz 58-60 kadro üretme lüksüne girerse tercihimi kendilerinden yana kullanabilirim.(link) 5750 TL ye mükemmel bir alternatif. Hatta pazarlık yapıp daha uyguna da almak mümkün bence.
(link) üstüne 1000 TL daha koy 105 R7000 li 8500 e karbon alternatif mis gibi.
Kesinlikle jant bisikleti farklı bir havaya sokuyor. Sadece bu bisikleti degil, rx9500 de Grand Tour da jantlarla çok güzel.
227499 dosyayı görüntüle
Eğer içinizde kaldıysa kesinlikle alın, içinizde ukte kalmasın. Sonradan pişman olup istemeyerek aldığınız bisiklete binmektense severek aldığınız bisiklete binmeniz daha iyi olacaktır sizin için çünkü herkes bisikletiyle bir duygusal bağ kurar. Ömür boyu garanti ve kurumsal kimlik diyorum size sadece. Gerisi sizde.peki üstadlar hele söyleyin bana ben bu bisikleti çok sevmiştim takıntı gibi. kısa bir süre içerisinde de 7500 tl verip alabilirim. zamlı haliyle bile alınabilecek bir bisiklet mi? kafam çok karıştı benim, bide şöyle bir durum var ben yol bisikletine yeni geçecek biriyim daha önce yol bisikletim olmadı ama kullanmışlığım var 5 6 km. total bisiklet tecrübem 4500 km civarı
Ben satılan ürünün malzemesinin ömrü diye biliyorum, nitekim aliminyum daha dayanıklı.Ömür boyu garantiyle kastedilen şey, insan ömrü değil; üretici firmanın bisiklete biçtiği ömürdür. Üç yıl, beş yıl, yedi yıl gibi. Not olarak düşeyim dedim.
Bu şekilde çok ucu açık olmuyor mu yani mesela dese ki 2 yıl garanti veriyoruz yılını bilirsin en azından ama diğer türlü 6 ay sonra bir problem olsa üründe ömrü 6 aydı deme şansları oluyorÖmür boyu garantiyle kastedilen şey, insan ömrü değil; üretici firmanın bisiklete biçtiği ömürdür. Üç yıl, beş yıl, yedi yıl gibi. Not olarak düşeyim
İkisi arasında uzun uzadıya araştırma yapmış biri olarak tüm verilerle artı eksi yönlerini yazacağım. Ama kesinlikle dikkat etmeniz gereken şey kullanım tarzınız ve kullanacağınız yerler. Aero ve endurance seçiminizi bu iki kriteri değerlendirerek yapmalısınız.@Hauschka anladığım kadarıyla 062 nin jant seti ve selesi daha üst seviye ve edr af la aralarında 1000 tl fiyat farkı var decathlon lun kurumsallığını çok iyi biliyorum ama carraronun kurumsallığına pek bir güvenim yok çünkü daha önce deneyimlemedim. Aralarındaki farklara rağmen edr af ı 7500 tl ye tercih edermiydiniz.