Scudo Sports

Decathlon Van Rysel Edr Road Af 2020 Ülkemizde Satışta

Decathlon siparişimi sms yoluyla iptal ettiğini bildirmişti, 2 gün sonra stoklara girdi, aradım kendilerini, siparişin iptal olmadığını hazırlandığını söylediler. Ben aramasam öğrenemeyecektim. sonuç olarak 15 günde ürün elime geçmiş oldu. Bisikletin donanımını karşılaştırmak isteyenler için selesini Van Rysel ismi ile Selle Royal'e yaptırmış, selenin altında görünce dikkatimi çekti.

@_anubis_ Merhaba, memnun musunuz ilk izlenim olarak görüşleriniz nedir acaba?

Scudo
Sitede XL stokta gözüküyor son zamanlarda alan varmi asparagas olmasın ☺️

Sitede XL stokta gözüküyor son zamanlarda alan varmi asparagas olmasın ☺
Şehir şehir mağazalara bakmak lazım emin olabilmek için, burada daha önce bir kaç arkadaş alsada 15 gün bekletip iptal ettiler. Ben 3 büyük şehire

Dacathlondan sadece çorap alıyorum. Üzerinden Türkiye de üretilmiştir yazdığı için. Decathlon.co.uk sitesine bakınca, buradaki decathlonun selpak ile su satan seyyar satıcıdan farkı yok çeşit olarak.

6500 tl olsa alırdım ama 7500 olduğu için farklı marka aldım.

6500 tl olsa alırdım ama 7500 olduğu için farklı marka aldım.
Evet bende öyle düşünüyorum kadro al oldugu için vaktim aslında siz ne tercih ettiniz yüksek kadromu sizinde?

Evet bende öyle düşünüyorum kadro al oldugu için vaktim aslında siz ne tercih ettiniz yüksek kadromu sizinde?
Ben yeni başladım yol bisikletine, carraro 062 105 setli aldım, artık piyasalar öyle kötü ki, ben 2 haftadır kask almaya bakıyorum, 0 lar uçmuş 2 ci el de garip fiyatlar var. Bakalım. Unutmadan ekleyeyim yol ayakkabısı ve pedal fiyatları da, 1000 tl ye yakın şaka gibi.

Ben yeni başladım yol bisikletine, carraro 062 105 setli aldım, artık piyasalar öyle kötü ki, ben 2 haftadır kask almaya bakıyorum, 0 lar uçmuş 2 ci el de garip fiyatlar var. Bakalım. Unutmadan ekleyeyim yol ayakkabısı ve pedal fiyatları da, 1000 tl ye yakın şaka gibi.
Sormayın bende düşünüyorum hem bulmak dert hemde herşey ateş pahası. Benim gibi uzun boylu olmak daha da dert 60/xl kadro bisiklet 48 no ayakkabı vs..

Sormayın bende düşünüyorum hem bulmak dert hemde herşey ateş pahası. Benim gibi uzun boylu olmak daha da dert 60/xl kadro bisiklet 48 no ayakkabı vs..
Bisikleti alalı 2 hafta oldu, inanır mısınız 1 hafta kutu da, 1 haftadır da kutuyu yarım kestim o şekilde, diyorum kaskı alım öyle çıkım ama bulup alırsam tabi, şu da var kask önemli markalar yurt dışı uçak bilet parası, 100 liralık kask iş görür mü kararsızım. Allah yardımcımız olsun ne diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Akbulut
@_anubis_ Merhaba, memnun musunuz ilk izlenim olarak görüşleriniz nedir acaba?

ilk izlenim olarak oldukça memnunum, seleye biraz alışmam gerekiyor ama sanırım bu bisiklete özgü bir durum değil, benim uzun bir süre sonra bisiklete başlamamdan dolayı.

105 donanımlı arıyorsanız benim aklımdaki alternatifler şunlardı : carraro 062, mosso 739sca, scott s10 . renk olarak ve güvenilirlik olarak bu ürünü tercih etmiş oldum.

f/p olarak hangisi derseniz bence carraro 062 kağıt üzerinde.

• Beğen
Tepkiler: psikozz
ilk izlenim olarak oldukça memnunum, seleye biraz alışmam gerekiyor ama sanırım bu bisiklete özgü bir durum değil, benim uzun bir süre sonra bisiklete başlamamdan dolayı.

105 donanımlı arıyorsanız benim aklımdaki alternatifler şunlardı : carraro 062, mosso 739sca, scott s10 . renk olarak ve güvenilirlik olarak bu ürünü tercih etmiş oldum.

f/p olarak hangisi derseniz bence carraro 062 kağıt üzerinde.

Carraro 062 10,40 kg... ( Accell'den resmi olarak aldığım net bilgi.) Bence 062 Van Rysel 105 AF'nin rakibi değil. Ayrıca Van Rysel kadrosunun UCI onayı da var.

Ağırlık farkı ve UCI onayının da dışında çok temel bir fark da kadro tipleri... 062 Aero tipi kadro... Van Rysel endurance tipi... Benim için uzun yolda sağlayacağı konfor ve dayanıklılık daha önemli olduğu için endurance kadro düşünüyorum.

Bir süredir çok detaylı araştırıyorum. Araştırmalarıma göre F/P anlamında Van Rysel kendi sınıfında rakipsiz görünüyor. Bence saydığınız modeller arasında en doğru tercihi yapmışsınız. :) Keyifli sürüşler dilerim.

@psikozz Peugeot r13 2020 ve bisan grand tour hakkinda ne düşünüyorsunuz. Bende o ikisi ve van rysel arasında kaldim

@psikozz Peugeot r13 2020 ve bisan grand tour hakkinda ne düşünüyorsunuz. Bende o ikisi ve van rysel arasında kaldim

Peugeot bisikleti merak edip bakayım dedim ama ilginç bir şekilde sadece Türkiye'de satılan bir model gibi duruyor. (link) bu sitede bulamadım mesela. Bunun sebebini bilen var mı? Oldukça ilginç geldi bana.

Carraro 062 10,40 kg... ( Accell'den resmi olarak aldığım net bilgi.) Bence 062 Van Rysel 105 AF'nin rakibi değil. Ayrıca Van Rysel kadrosunun UCI onayı da var.

Ağırlık farkı ve UCI onayının da dışında çok temel bir fark da kadro tipleri... 062 Aero tipi kadro... Van Rysel endurance tipi... Benim için uzun yolda sağlayacağı konfor ve dayanıklılık daha önemli olduğu için endurance kadro düşünüyorum.

Bir süredir çok detaylı araştırıyorum. Araştırmalarıma göre F/P anlamında Van Rysel kendi sınıfında rakipsiz görünüyor. Bence saydığınız modeller arasında en doğru tercihi yapmışsınız. :) Keyifli sürüşler dilerim.

UCI onayı büyük ölçüde geometriye göre veriliyor (double diamond şekli ve boru kalınlıkları). İki kadro da zaten ISO 4210'a göre test edilmiş kadrolardır. UCI onayının Decathlon kadrosuna ekstra olarak ne getirdiğini açıklayabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Samsam
Dacathlondan sadece çorap alıyorum. Üzerinden Türkiye de üretilmiştir yazdığı için. Decathlon.co.uk sitesine bakınca, buradaki decathlonun selpak ile su satan seyyar satıcıdan farkı yok çeşit olarak.
Decathlon.co.uk 'taki bisiklet kategorisindeki ürün sayısı bile ülkemizdeki mağazada satılan ürünle aynıdır. O kadar çeşit var ki yedek parça bölümünde kadro kulağına kadar varınca var. Biz kadro kulağını kırsak vay halimize.
(link) Şu bisikleti Türkiye'ye getirmiş olsalardı covid ile gecikmeye giren başlangıç seviyesi bir çok gravele kafa tutardı.

Haklısınız. Ben daha çok bisikletin üzerindeki donanımları karşılaştırdığımda fizik sele vs farkından dolayı carraro f/p olarak daha iyi görünüyor demek istedim. fiyatının da 6500 tl katalog fiyatı olduğunu düşünürsek. ağırlık konusunda cidd bir fark ama dediğiniz gibi, donanımları göz önünde bulundurursak carraro'nun kadrosunun ciddi ağır olduğu çıkarımını yapabiliriz sanırım.

Van Rysel 'ın kalite kontrol aşamalarının carraro'dan daha güvenilir olduğunu düşünüyorum, eğer decathlon'un paylaştığı ürünlerin test videoları sadece göstermelik değilse. bir de tamamen kişiseldir ama mat siyah üzerine doğrudan kadronun profiline göze sokar gibi değil de kadro içine doğru markayı yazmaları vs çok şık bence.

Bisikletin dümen kısmının kenarlarındaki şey nedir ismi nedir ne işe yarar

Aklıma geldi, bisikleti düzgün bir el kantarı ile tarttım, 9,15kg geldi kutudan çıkan pedallar ile beraber, siteye göre pedallar 280 gr, yani vermiş oldukları 8,8 kg değeri doğru sayılır.

Bu bisiklet rakiplerinden baya hafif. Yalnızca 8,8 kg. Üstelik parça ağırlıklarına bakarsak; 640 gr maşa, 320 gr gidon, 140 gr gidon boğazı, 257 gr sele ve 240 gr sele borusu olduğunu görüyoruz. Bunlar değişilerek 8,1-8,2 kg seviyesine çekilebilir.

Bugün Decathlon'a uğradım bisiklet kıyafetleri almak için. Bir de ne göreyim, 1 ay önce şubeye getirtip iade ettiğim bisiklet hala duruyor. Bir de 25€ indirim yapmışlar. Sanırım her üründe olan bir indirim ama insan gerçekten hayret ediyor 105 set, hafif bir kadro ve fulcrum jantlı bir bisikletin bu fiyata satılmasına.

Ek: Almanya KDV'yi yüzde 19dan 16ya düşürmüştü geçen gün. Sebebi oymuş.
232665 dosyayı görüntüle
Fiyatın güzelliğine bakarmısın. Bizde 2-3 maaş ile anca alınıyor. Bilemiyorum Altan bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Spd-SL Terlik
Geri