Scudo Sports

Decathlon Türkiye ve Yurtdışı

Evliya

Daimi Üye
Tepki
66
İsim
Tarık
Dechatlonun kendi markası olan bTwin Triban 5 yabancı sitesinde £330 yani 912 Türk Lirası,Türkiye decathlon sitesinde ise 1.499Tl acaba bu yurdışıyla Türk sitesi arasındaki fark nedir almak güvenlimidir,Alan varmıdır,Bilgi verebilirmisiniz?

Yurdışı sitesi;(link)

Türkiye Sitesi;(link)

Scudo
912 değil 1200 küsür tl ediyor, artı gümrük vergisiyle birlikte neredeyse aynı fiyata geliyor yani yurt dışından beklediğine değmez derim.

İnternetten baktım £330=912,130341 Türk Lirası oluyor.Beklemeye değmez diyorsunuz haklısınız heralde birde kargo fiyatı birde şunu farkettim iki tane Triban5 modeli var birisi £330=912 lira diğeri ise £429=1.185 Tl o da kargoylan benim tahminimce 1.225'e ffelan gelir gibi geliyor beklemeside cabası olur heralde

yanlışınız var, işaretlere dikkat edin fiyatın başındaki işaret ingiliz sterlini, euro değil. çevirirken sterlinden çevirin. :)

Harbimi ben onu euro zannediyordum (aboo cahillikten öldüm heralde).Birde şunu fark ettim decathlonun bycles bölümünde 11 bölüm var Bizim Türk sitesinde ise 6tane var.Adamlar bize hiç çalışmıyor.

Attığınız yurtdışı linkindeki MICROSHIFT, TR linkindeki Shimano Sora kullanıyor :)

Yeni farkeddim iki tane Triban 500 var birisi £330 birisi £429 ama hangisinin donanımı nasıldır bilmiyorum

@Evliya

Türkiye'deki 429'luk olan.
Şu an indirimde olmasına rağmen TR kuruyla 1581 TL ediyor. İndirimsiz haliyle de 1654 TL. Türkiye fiyatı gayet güzel :)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Bencede gayet güzel bende sonradan farkettim :)

Geri