Scudo Sports

decathlon triban3 vites kolu satışı yok bulamıyorum

ParanoidEyes

Aktif Üye
Tepki
28
merhabalar. 3 sene once aldıgım triban3 ün sag vites kolu kırıldı. Dechatlonu aradıgımda artık satışı yapılmıyor ürün yok denildi. Bisikletçilerden bulabilceğimi söyledi fakat izmir karşıyaka ve cankaya da hiçbir bisikletçide bulamadım. bunu bisiklet bölümü sorumlusuna bildirdim. tedarıkcıyle konusmam gerek dedi konuştu ve shimano vites kolu getirebileceklerini tek satılmadığını ikisinin 400tl oldugunu söyledi. bisikleti 900 tl ye aldıgımı soyledım oluru bu dedi.
nerden bulabilirim? veya ne yapabilirim öneriniz var mıdır?

Scudo
kullandığın bisikletin vites attırıcısının markasını modelini söylersen hemen bulurum

@JusTiMe (link)
yardımcı olabilir mi burdaki bilgiler size.
bir de aynakolum orjınalınde 3 luydu kaza sonrası 2 li takıldı bu bı sorun olur mu

orjinal mi arıyorsunuz? 2. el vites set satanlar olabilir

• Beğen
Tepkiler: ParanoidEyes
2 8 mi senin vites

baktım fakat biraz tuzlular

daha önce hiç alıexpresten alısverıs yapmadım bır de bıran oncecozmem lazım ıse bısıkletle gıtmeyı planlıyordum.. ömür boyu garantili dedıkeleri kadro kırılırsa acaba bişey olur mu:islik:

@ParanoidEyes bende kendi sitelerinden dert yakınıyorum zaten model bilgisi vermezler sizin bisikletinizi hayatımda 1 kez olsun görmediğim için ne olduğunu anlamam söz konusu olamaz neyseki buldum sizin orjinalinkini arkadaşın verdiği linktekinden daha ucuz model yok

beyler daha önce tost makinesi bozulmuştu onun parçasını 7 yıl bulundurma zorunluluğu var yoksa parça fiyatına yeni bi modelle değiştirmek zorunda bi araştırın

• Beğen
Tepkiler: Şafak Başlar
(link)

Elimde şu kollar var hocam, düşünürseniz konuşalım.

arkadaşım triban 3'ü aldıktan bir süre sonra fikrini değiştirip flat bara geçti. dropbar gidonu ve sti kolları boşa çıktı. demontajını ve montajını ben yapmıştım. 40 cm gidona takılı halde telleri de duruyor. elden çıkarmak istiyordu dolabında bekliyor isterseniz sorabilirim. ama çift olarak satacaktır. eğer sol teke ihtiyacı olan biri varsa birlikte düşünebilirsiniz. bu arada garantisi olan bir ürünün garanti süresi dolduktan sonra bile belirli bir süre yedek parça stoğunu bulundurmak gibi yasal bir zorunluluk var diye biliyorum. firmanın daha düzgün bir çözüm bulabilmesi gerekir sanki.

resimleri burada paranoideyes.

IMG_0650.JPG IMG_0651.JPG IMG_0650.JPG IMG_0651.JPG

Dosyalar

• IMG_0652.JPG
    IMG_0652.JPG
    81,1 KB · Okunma: 5
Geri