Peregrine
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 774
- İsim
- Peregrine
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Ghost
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Benim Decathlon sensörün de kapağında incecik siyah lastikten bir conta var.
Ama daha önce bir tane bozdum, işi riske atmamak için kapağın üzerini komple kapatacak şekilde koli bandı çekiyorum sensörün arka yüzeyine.
Böylece su geçirmez oluyor. İki seneyi aşkındır o şekliyle bozmadan kullanıyorum.
(link)Decathlon en son baktığımda sadece kemer olarak satmıyordu. Düzgün bir fiyat/performans kemerini nereden alabilirim acaba?
(link)Kemerimi yenilemem lazım ama fiyatlar saçmasapan ya da ben bulamadım.
Şuradan al diyebilecek biri var mı?
Abi selam. Dm kutun dolu sana özel kota istiyorum yönetimden öncelikle.(link)
(link)
Kendisi arkadaşım olur. Alışverişte problem yaşamazsınız.
Özel mesajınıza cevap verildi efendim.Abi selam. Dm kutun dolu sana özel kota istiyorum yönetimden öncelikle.
İkincisi senin arkadaşa yazdım alayım diye de dönmedi yakın arkadaştır belki diye yazayım dedim
Bende de dün sürüşün sonlarına doğru ilk defa takıldı, sürekli düşük nabız gösterdi. Piliyle alakalı sanırım, bugün değiştirip deneyeceğim.Bant bazen no Signal diyordu zwift'te bazen 70 te takılı kalıyordu. Bandın göğse gelen plastik iç kısmını kolonya ve kağıt havlu ile iyice temizledim. Problem geçti gibi görünüyor.
Polar flow uygulamasına eşleştirirseniz pilin yüzde değerini de gösteriyor. Değiştirmeden önce ve sonra o değere bir bakın bakalım, örneğin öncesinde %50 sonrasında %100 falan mı yazıyor yoksa sürekli işkembeden atıp 100 mü gösteriyor. Benimkini yeni değiştirdim eski pili de atmış bulundum, şu anda bakamıyorum :/Bende de dün sürüşün sonlarına doğru ilk defa takıldı, sürekli düşük nabız gösterdi. Piliyle alakalı sanırım, bugün değiştirip deneyeceğim.
Bu mantıklı duruyor, hatta standart içme suyu ile vücuda değen kısmın iki ucunu ıslatarak ölçüme başlarsanız antrenmanın başında olabilen tutukluk, geç cevap verme durumu da olmuyor.Bant bazen no Signal diyordu zwift'te bazen 70 te takılı kalıyordu. Bandın göğse gelen plastik iç kısmını kolonya ve kağıt havlu ile iyice temizledim. Problem geçti gibi görünüyor.
İki ayrı android cihaz kullanarak birine ECG (göğüsten bağlanan) HRM sensörünü diğer cihaza da optik (Polar Verity Sense) HRM sensörünü bağlayarak deneme için 35 dk. kondisyon bisikleti antrenmanı yaptım. Ortalama BPM değerleri aynı değeri verdi (128), tepe BPM değeri ECG sensör için 155, optik sensör için 153 idi ama 155'de anlık kaldım yani bilerek optik sensörün zayıf yönüne oynamak için. Ama yine de çok iyi sonuç verdi. Bir de optik sensörün gösterdiği değer ECG sensöre göre 5 sn. kadar geriden/gecikmeli geliyor. Polar optik sensörler gerçekten çok iyi. Zaten pahalı olan fiyatı son bir ayda iyice arttı ama bütçe ayırabiliyorsanız kullanım rahatlığı açısından gönül rahatlığıyla düşünebilirsiniz.