Scudo Sports

Decathlon kargo yollamıyor mu?

BicycleLover

Forum Demirbaşı
Tepki
344
İsim
lazım değil
Bisiklet
Salcano
(link)

Bu ürünü almak istiyorum sepete ekle diyorum ileri diyorum 3 tane kargo seçeneği çıkıyor. 2 tanesi paralı 4 tl aras kargo ve yurtiçi kargo. Birde mağazadan teslim al ( ücretsiz kargo ) seçeneği var oradan da mağaza seçimi. Bu ne demek oluyor anlamadım da ? Yardımcı olur musunuz.

Scudo
Ya 2 kargo sirketinden birini sececeksin ve adresine gelecek veya magaza secip gidip ordan kendin teslim alacaksin.

oturduğun ilde mağazası varsa, aldığın zaman hangi günde mağazada olacağı yazıyor gidiyorsun mağazadan teslim alıyorsun ürünlerini, kargo ücreti vermiyorsun, mağazada bulamadığın ürünüde netten bulman daha kolay hazır mağazaya gitmişken de başka ürünlere de bakar alırsın, her şey pazarlama için :)

bazen merkezde olan bir ürün sizin yaşadığınız yerdeki mağazada olmayabiliyor.. mağazadan alıcam diyorsunuz, ürünü oraya gönderiyorlar, sizde gidip alıyorsunuz, gitmişken başka şeylere de bakabilirsiniz tabi o ayrı

Sanırım bir sınırı var. Ben aldım ve ücretsiz olarak gelgeldi

Ücretsiz olarak geldi.

@Ali.Karagonlu Bu hafta kargo ücretsiz kampanyası vardı.

Ayrıca soran olmamış ama ben merak edip aramıştım, mağazada stok varsa bile internetten alıp aynı gün mağazadan alma işi olmuyor. Mağaza stoğuyla internet stoğu ayrı. Olur da merak eden olursa buraya not düşüyüm :)

Size uyan kargo şirketini seçin üç iş günü içerisinde geldi benim paketlerim. :D

Geri