DEMİRLEBLEBİ
Üye
- Tepki
- 157
- İsim
- Agah Sert
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
(link)2. El den bahsediyorsunuz sanırım 22.000 tl ye daha iyi kadro ve vites grubu olan bir marka gösterenilir misiniz sıfır.
Bu bisiklet belki kendini ispatlamıştır. Fakat hem ağırlık olarak hem fren sistemi olarak yine decathlonunkini alırdım. Belki anlamadığım içindir sizin kadar. Fakat 29 bin olan kırmızı model bundan kesinlikle daha iyi durduğu kesin.(link)
pazarlık yaparsınız bence
Hocam bu bisiklette biraz ağır gibi. Ağırlık konusuna takıntım yok ama 8.7 kg karbon için fazla gibi.İlgilendiğim marka olduğu için söylüyorum sadece diğer markalara bakmadım ,
25.000 T.L. ye Bihanci Infinitro XE Ultegra alabilirsiniz . Biraz pazarlık ile bu fiyatı aşağıya bile çekebilirsiniz.
Bahsettiğim bisiklet
25000 TL ye bianchi infinito xe ultegra nereden alabilirim?İlgilendiğim marka olduğu için söylüyorum sadece diğer markalara bakmadım ,
25.000 T.L. ye Bihanci Infinitro XE Ultegra alabilirsiniz . Biraz pazarlık ile bu fiyatı aşağıya bile çekebilirsiniz.
Bahsettiğim bisiklet
(link) 25000 e bırakırlar herhalde. 26000 de olur.25000 TL ye bianchi infinito xe ultegra nereden alabilirim?
Bu soru benim içinse sanırım 570 olan kadro uyuyor bana Bianchi de.Kadro boyunuz ??
İlginç. Ultegra setlisi Van Rysel'den tam 1 kilo daha ağır.(link) 25000 e bırakırlar herhalde. 26000 de olur.
Bu 105 modeliymiş pardon. (link) burada ultegra var. 27000.
Evime çok yakın olduğu için Erdoğanlar ile alışverişim var en ucuz sitedeki nakit fiyata peşin olursa verebiliyor. Taksit istersek işler değişiyor.(link) 25000 e bırakırlar herhalde. 26000 de olur.
Bu 105 modeliymiş pardon. (link) burada ultegra var. 27000.
(link) 25.000 tl ye getirtebilirim isterseniz.25000 TL ye bianchi infinito xe ultegra nereden alabilirim?
kadro 5 yıl garantili niye 5 yıl yani bide o var. diğerine ömür boyu garanti veriyor.Evime çok yakın olduğu için Erdoğanlar ile alışverişim var en ucuz sitedeki nakit fiyata peşin olursa verebiliyor. Taksit istersek işler değişiyor.
Ben de decathlondaki bisiklet 26000 iken ve stokta 2 adet kalmışken elim gitti geldi bir türlü almadım. Sonra da hem stok bitti hem de 29000 oldu fiyatı. Sanırım insanlar üzerindeki Van Rysel yazısı yüzünden hiç sıcak bakmıyor.
Ömür boyu zaten 5 yıl. Kadronun ömrü boyu demek ömür boyu garanti. Kafalar ömür boyunu duyunca karışıyor biraz.kadro 5 yıl garantili niye 5 yıl yani bide o var. diğerine ömür boyu garanti veriyor.
Buralara bakıp hiç moralinizi bozmayın o zaman. Vergi iadesi ile mis gibi 2 sınıf üst bisiklete binersiniz burada vereceğiniz paraya.Cube Attain den inip tekrar Cube Attain almayım durduk yere
Benim de vizem var ve Avrupa’da sezon sonu indirimi kovalayacağım sanırım. Eylülde 1500tl altına gidiş dönüş Almanya bileti bulunabiliyor.
Ama ilginç şekilde Bianchi İnfinito burada yurtdışına göre daha ucuz satılıyor.
Giant TCR Advanced 2 (2019) Amatör Hikayesi ve İncelemesieylül sonu gibi almanya'ya gitme planım var.. bisiklet alıp gelmek istersem nasıl bi süreç izlemem gerekiyor vergi iadesi için?
Bence fiyatları güzel.. Fren sistemi takıntım yok dersen her ikiside alınır.. Ultegra modeli 2 kg daha hafif ve üzerindeki malzemeler daha üst seviye.. Mesela jant seti karbon ve seramik rulman kullanılmış. 105 setli modeli 9 kilo.. 15 bin TL harcayarak bisikleti 2 kg hafifletebilirmisin ? Tabiiki hayır.. 105 modelinin tek çekici yönü disk fren olması benim açımdan.. Mesajımın başında yazdığım gibi fren sistemi sizin için önemli değil ise 15 bin TL fazla verin Ultegra modeline yönelin..Selamlar,
Günümüzde bu bisikletler alınır mı sizce? Bir süredir piyasadalar ancak kullananların yorum ve görüşlerini paylaştığı başlıkları bulamadım. Özellikle şu günlerdeki indirimli fiyatı ile aklımı çeliyor bu arkadaşlar.
105 olanı 85.000₺
Ultegra Di2 olanı ise 100.000₺
(link)
(link)