Scudo Sports

Decathlon - İki farklı mağaza, iki farklı fiyat?

Misal ben de 160 liraya mükemmel bi ayakkabı bulduğumu sanıyorum. Giriyorum siteye numaraya bakıyorum 46 ya da 47.
Dalga geçilmiş gibi hissediyorum. Bu durum bana üçkağıtçılık gibi geliyor. Olmayan bir şeyi varmış gibi göstermek üçkağıtçılık değildir de nedir?

Sahi spor ayakkabılar neden bu kadar pahalı? 300 liradan aşağı düzgün bir şey bulmak neredeyse imkansız.

Scudo
Benim de İstanbul'da yaşayan birey olarak şahit olduğum olaydır. Çok normal buluyorum ki yukarıda arkadaşlar nedenleri açıklamışlar. Kaldı ki bu durum rahatsız edici değil tam aksine memnuniyet verici. Decalhtlon bu politikasıyla inanılmaz indirimler ile (ki bazı ürünleri kar olmadan sattığını biliyorum) bizlerin karşısına çıkıyor. Denk gelip indirimde aldığım ürünleri açıklasam ortalık karışır grubuna ben de dahil olabilirim :)

Fakat değinmek istediğim asıl konu indirim peşinde koşarken kaybedilen vakitler olacak. İndirimli ürün satın alabilmek adına sürekli buralara uğramak (boşa geçen) ciddi vakit kaybına neden oluyor ki bu da bence o elde edilen indirimi gölgede bırakıyor. Unutmamak gerekir ki vakit de nakittir.

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
@avkebele Valla gör, dokun , elle, çekiştir, dişle taktiğiyle almak herzaman icin daha cazip gelmiştir bana. İnternetten sipariş verip beğenmediğim bir ürün yerine hafta da birgün iş icin koştururken yolumun üzerinde ki mall of a uğramak İnanin tam bir zevk benim icin. Hobim ile ilgili zaman kayıplarım benim icin iyi geçirilmiş vakittir. Hele internet mağazasında 210 tl olan ürünü 50 tl ye, 200 tl lik formayı 20 tl ye, 199 tl lik taytı 40 tl ye alınca ayırdığım 15 dk gözümde bile olmuyor. Rakamları açıklattınız bana en sonunda :):)

• Beğen
Tepkiler: Seymour Glass
@trainspotting35 haftada bir gün uğrayanlar sözlerimin işaret ettiği kişiler değil. Özellikle ve sürekli indirim arayanları kastetmiştim. Kaldı ki zaman kayıplarının çoğu iyi geçirilen vakitlerde yaşanıyor. Sıkıldığınız bir ortamda bilerek vakit geçirmek istemezsiniz. Mesela online oyunlar; lise 1'de arkadaşım çok mutlu bir şekilde Knight Online oynadı ama öyle bir oynadı ki sınıfta kaldı. Ama sorduğunuzda o vakitleri harcarken çok mutlu olduğunu söylerdi.

Ben Marmara Forum'dan aldığım kardio bandı bozuk çıkınca MOİ mağazada değiştirmeye gittiğimde fiyat farkından dolayı 10 lira nakit iade almıştım :)

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Btwin bib 500 taytı 520 serisi çıktığı için indirimle 25tl'ye almıştım. Geçenlerde gittiğimde 500 taytların tekrardan 60tl olduğunu gördüm :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Decathlonda gezerken gördüm haykırdım resmen hızla dışarı çıktım abi yapmayın ya asdasdasdasda
(Uzun uğraşlar sonucu değişim alabildim, tamda denk geldi üstüne :D :D)

• Beğen
Tepkiler: chanik chang
Geri