Scudo Sports

Decathlon Granfondo Baskent 2023

Merhaba bisiklette yeniyim 1 yıldır falan sürüyorum şehir bisikletim ( bisan trx8500 ) ile katılmak istiyorum tavsiyelerinizi alabilir miyim
Katılmayın.
Şaka yaptım elbette ama nasıl bir tavsiye istiyorsunuz merak ettim açıkçası.
Dikkatli sürün, kazaya karışmamaya çalışın, nabız değerlerinize dikkat edin, gaza gelmeyin gibi mi?

Scudo
Merhaba bisiklette yeniyim 1 yıldır falan sürüyorum şehir bisikletim ( bisan trx8500 ) ile katılmak istiyorum tavsiyelerinizi alabilir miyim

mtb ile katılanlar oluyor. o atmosferi yaşamak istiyorsanız tabi katılın. Amacınız eğlenmek olsun. :)

• Beğen
Tepkiler: Clal
Katılmayın.
Şaka yaptım elbette ama nasıl bir tavsiye istiyorsunuz merak ettim açıkçası.
Dikkatli sürün, kazaya karışmamaya çalışın, nabız değerlerinize dikkat edin, gaza gelmeyin gibi mi?
Yani aslında en çok merak ettiğim parkuru tamamlama şansım ne olur. Haftasonları maximum 20-25 km. kadar sürüyorum. Eğim kazancım en fazla 1200 1500, mola durumu , süre nasıl mesela, toplam parkur süresi nedir, suyumu nasıl ayarlamalıyım gibi deli sorular var aklımda :))

Yani aslında en çok merak ettiğim parkuru tamamlama şansım ne olur. Haftasonları maximum 20-25 km. kadar sürüyorum. Eğim kazancım en fazla 1200 1500, mola durumu , süre nasıl mesela, toplam parkur süresi nedir, suyumu nasıl ayarlamalıyım gibi deli sorular var aklımda :))
(link) burada cut off yazan bölüm devreye girince takip edin. Kaçıncı km yi kaç dk da geçmeniz gerekecek hepsi yazıyor olacak orada. İlk zaman geçişini vaktinde geçmezseniz sizi araca almak zorunda kalıyorlar katılık 10 km sürmek zorunda da kalabilirsiniz. Bu zaman geçişi ve süreye göre ortalama hızı hesaplayıp sonrasında ona göre karar verebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: bgulmez
Biri sevabına strava rotası paylaşsa ne güzel olmaz mı 😀?

Vuhuu uzun 600TL, kısa 500TL! Sayfayı İngilice yükleyince de 100$ xD. Katılmayı düşünüyordum ama bu fiyata kendi turumu yapar, ardından da güzel bir yemek yerim.

Vuhuu uzun 600TL, kısa 500TL! Sayfayı İngilice yükleyince de 100$ xD. Katılmayı düşünüyordum ama bu fiyata kendi turumu yapar, ardından da güzel bir yemek yerim.
Yine iyi ya😂 Herkese 100$ olmamış 🤣

İyide hocam zaten başlık var onun altına yazsaydın. Başlık kirliliği olmazdı..

İstanbul fiyatları da aynıydı.
Karşılığında ne sundular derseniz her zaman sürdüğümüz rotada trafik tehditi yaşamadık, fotoğrafların çekilmesi. Ücretsiz kumanya, yemek ve içecek fişleri. Rota üzerinde hizmet veren su istasyonları. Motosiklet takibi, ücretsiz çadır konaklama alanları. Birkaç sembolik sponsor hediyesi, madalya vs. falan diyebilirim.

Biri sevabına strava rotası paylaşsa ne güzel olmaz mı 😀?

(link)

Geçen sene yapılan rotanın aynısı.. Sadece start yeri değişmiş. Ankamall AVM Expo alanı ve start yeri. Anıtkabir'in etrafından dolanarak bi nötral start, bulvara bağlandıktan sonra da yarış start alır..

Evden burnunu çıkarıyorsun bugün kafadan 200'lük oluyorsun, 500'e güvenli bi şekilde bi de üstüne ekstra bi kaç bişey aldığın, eğlencelik bi organizasyona katılıp bi yarış havası almaya değer ya.

saat kaçta başlayacağını yazmamışlar galiba. ben göremedim.
geçen sene çok geç bir vakitte olduydu. ağustos ayınca çok sıcak olmuştu.
güneş sanırım şu an 6 gibi doğuyor. o zamana kadar da 06.30 olur. en geç 07de başlasak iyi olur.
sonra vatandaş yolda kulağımızın arkasına kadar küfür ediyor yollar kapalı diye.

saat kaçta başlayacağını yazmamışlar galiba. ben göremedim.
geçen sene çok geç bir vakitte olduydu. ağustos ayınca çok sıcak olmuştu.
güneş sanırım şu an 6 gibi doğuyor. o zamana kadar da 06.30 olur. en geç 07de başlasak iyi olur.
sonra vatandaş yolda kulağımızın arkasına kadar küfür ediyor yollar kapalı diye.
7 olmaz herkes o bölgede oturmuyor.Ankara ilçelerinden - il dışından gelenler var.Onu da geçtim herkes o vakitte yemek yeme - uyanma gibi alışkanlıklara sahip değil.Genelde uzuncuları 8:40 gibi kısacıları 9 gibi salarlar. Geçen sene bir punduna oldu öğlene denk geldi start.

Başlangıç yüksek ihtimalle 08.30 civari olur. İstanbul Granfondo daki olabilir. Umarım Turkcell Granfondo da olduğu gibi bilgilendirme yetersiz olmaz. Turkcell Granfondo İstanbulda rota değiştiği için ben hangi rotayı yaptım bilemiyorum.

Geçen sene bir punduna oldu öğlene denk geldi start.

Ösym sınavı vardı, yolları kapatamayacakları için geç başladı.

İstanbul gf uzun 8, kısa 8.20 başladı. Benzer saatleri bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
KATILIM KOŞULLARI
6.1. Decathlon Granfondo Başkent'e tüm amatör yol bisikletçileri katılabilir.
6.2. Son 5 yılda doping cezası alan sporcuların katılması yasaktır.
6.3 Federasyon kuralları gereği bütün bisiklet branşlarında
- Son 2 yıl içerisinde UCI puanı kazanmış sporcular (bisiklet disiplini farketmeksizin)
- Etkinliğin düzenlendiği yıl bisiklet ya da triatlon federasyonu milli takımında ya da UCI’a kayıtlı bisiklet takımında yer alan sporcular (bisiklet disiplini farketmeksizin) yarışa katılamazlar.
Söz konusu sporcular Milli Uzun Yarışa kayıt yaptırarak ayrı klasmanda yarışabilir.

Hocam ben mi göremedim bilmiyorum, katılım koşullarında lisanstan bahsetmiyor.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
KATILIM KOŞULLARI
- Son 2 yıl içerisinde UCI puanı kazanmış sporcular (bisiklet disiplini farketmeksizin)
- Etkinliğin düzenlendiği yıl bisiklet ya da triatlon federasyonu milli takımında ya da UCI’a kayıtlı bisiklet takımında yer alan sporcular (bisiklet disiplini farketmeksizin) yarışa katılamazlar.
Söz konusu sporcular Milli Uzun Yarışa kayıt yaptırarak ayrı klasmanda yarışabilir.

Hocam benim anladığım kadarıyla ya tek hekim sağlık raporu ya da lisans isterler. Detayı eklerler diye düşünüyorum.

KATILIM KOŞULLARI

Lisans zorunluluğu yok İstanbul granfondoya girdim orda da yoktu sağlık raporu da yoktu daha önceki bazı grandondolarda varmis heralde öyle bişey duymustum.

Ankara granfondoya girecek varsa şu parkurda pazar günü antrenman yapalım.

para sorun değilse katıl tadını çıkar. Benim bisiklet başlangıç serisi olduğu için komedi gibi 48inci olmuşum xd

• Beğen
Tepkiler: Clal ve bgulmez
Geri