Scudo Sports

Decathlon fiyatlarının uçması

Bugün Decathlon’dan resimdeki ürünü almayı düşünen varsa son mesajları okumaması tavsiyemdir :D

319269 dosyayı görüntüle

Decathlon'daki çanta fiyatları çok pahalı sayılmaz, hatta bazıları iyi bile.
Ondan ucuza da çantalar var ama kalite farkı mutlaka vardır.
- (link)
- (link) (o kadar ilgisizler ki çanta heybede ters duruyor, ayağa çarpmasın diye şekil verilen kısım arkada, çıkıntı cebi ayak tarafında)
- (link) x2 yapmak lazım

AliExpress derya deniz, Temu'da da fena sayılmayacak ürünler var.

Bu arada şehir içi kullanım için pratik açılır çoklu cepleri olan çantalar Decathlon'daki bu yağmur rulolu tek bölmeli çantalardan daha kullanışlı.

Scudo
- (link) x2 yapmak lazım

AliExpress derya deniz, Temu'da da fena sayılmayacak ürünler var.

Bu arada şehir içi kullanım için pratik açılır çoklu cepleri olan çantalar Decathlon'daki bu yağmur rulolu tek bölmeli çantalardan daha kullanışlı.
Şu linkteki iyiymiş aslında ama bana biraz da hemen lazım olduğu için aslında Decathlon’u güvenilir liman bulup karar vermiştim. İşe bisikletle gidenler konusunda da yazdım, sordum ama arkadaşlarımız tüm bilgi birikimi ve tecrübelerini kendilerine saklayıp bana yardımcı olmamayı tercih ettiler galiba :)

Benim ihtiyacım yumuşak olmayan (içine ütülü kıyafeti güzelce katlayınca ezilip kırış buruş olmasına sebep olmayacak gibi), bi tarafa 15” bilgisayar ve bi kaç parça kıyafet koyabileceğim bi tarafına da ayakkabı ve ıvır zıvır koyabileceğim iki taraflı çantaydı. Bu Decathlon’unki işimi görür gibi geliyor, birazdan bi gidip bakacağım hatta. Topbag diyorlar galiba bi de üst tarafa konulanlar var ya, gerekirse ilerde bi de öyle bi şey alıp 3’lerim çantaları, bol bol eşya koymaya yerim olur ama şimdilik yeter gibi geliyor bu ikisi. Ha bu arada 2 litrelik kadro çantam ve 0,6 litrelik sele altı çantam da var (yine Decathlon) :).

Şu linkteki iyiymiş aslında ama bana biraz da hemen lazım olduğu için aslında Decathlon’u güvenilir liman bulup karar vermiştim. İşe bisikletle gidenler konusunda da yazdım, sordum ama arkadaşlarımız tüm bilgi birikimi ve tecrübelerini kendilerine saklayıp bana yardımcı olmamayı tercih ettiler galiba :)
...

Sensörümden kaçmış, yoksa cevap verirdim. Ev-iş arası birkaç metre olup bisikletlerin ikisi iş masamın 1 metre arkasında durduğundan dolayı o mesafede işe bisikletle gidemediğimden o konu çok istesem de ilgimi çekemiyor. Hanım koridorda bisiklete binmeme kızıyor.

...Benim ihtiyacım yumuşak olmayan (içine ütülü kıyafeti güzelce katlayınca ezilip kırış buruş olmasına sebep olmayacak gibi), bi tarafa 15” bilgisayar ve bi kaç parça kıyafet koyabileceğim bi tarafına da ayakkabı ve ıvır zıvır koyabileceğim iki taraflı çantaydı. Bu Decathlon’unki işimi görür gibi geliyor, birazdan bi gidip bakacağım hatta. Topbag diyorlar galiba bi de üst tarafa konulanlar var ya, gerekirse ilerde bi de öyle bi şey alıp 3’lerim çantaları, bol bol eşya koymaya yerim olur ama şimdilik yeter gibi geliyor bu ikisi. Ha bu arada 2 litrelik kadro çantam ve 0,6 litrelik sele altı çantam da var (yine Decathlon) :).

Ütülü kıyafet için üst çantalılar iyi olur. Alternatif olarak kıyafeti düzgün tutacak bir çantayla heybeye koyabilmek mümkünse o da olur. Bilgisayar için de heybe ölçülerinden emin olmak lazım.
Kendinden üst çantalı hesaplı modeller var ama bazılarında heybeler bilgisayar için küçük. Şu fena değil gibi: (link) yerelde de var bunlardan, hepsinde başka bir şey yazıyor, sonuçta hepsi FOX taklidi.

Sensörümden kaçmış, yoksa cevap verirdim. Ev-iş arası birkaç metre olup bisikletlerin ikisi iş masamın 1 metre arkasında durduğundan dolayı o mesafede işe bisikletle gidemediğimden o konu çok istesem de ilgimi çekemiyor. Hanım koridorda bisiklete binmeme kızıyor.

Ütülü kıyafet için üst çantalılar iyi olur. Alternatif olarak kıyafeti düzgün tutacak bir çantayla heybeye koyabilmek mümkünse o da olur. Bilgisayar için de heybe ölçülerinden emin olmak lazım.
Kendinden üst çantalı hesaplı modeller var ama bazılarında heybeler bilgisayar için küçük. Şu fena değil gibi: (link) yerelde de var bunlardan, hepsinde başka bir şey yazıyor, sonuçta hepsi FOX taklidi.
Gayet iyi bi seçenekmiş ama artık çok geç, Decathlon’dan yapıştırdım biraz önce abi :) Bana yarına lazım olduğu için direkt gidip aldım ama akşam bi deneyeceğim, ayaklarım 47 numara olduğu için örneğin çantalara çarparım gibi geliyor, olacak gibi mi bi ona bakacağım. Ayrıca da bilgisayar, vs. girecek mi içine onu falan da bi test edip duruma göre yarın işe bisikletle gelmeyi planlıyorum.

İstanbul’a geldiğimde evle iş arası 4 km kadardı, milletin nası bi gözü kaldıysa ondan sonra Sancaktepe - Beylikdüzü arası çalıştım 1,5 sene (76 km), şimdi de Şişli - Sancaktepe arası çalışıyorum (35 km). Her gün kıta değiştirmek muazzam bi tecrübe, tarifsiz :p

...yarın işe bisikletle gelmeyi planlıyorum.
...Şişli - Sancaktepe arası çalışıyorum (35 km)...

Şişli-Sancaktepe arasında mı? Kıta geçişi nasıl olacak?
(Dönüşte ortopedist lazım olursa İlhan Varank hastanesi ortopedisti teyzemin oğlu)

Şişli-Sancaktepe arasında mı? Kıta geçişi nasıl olacak?
(Dönüşte ortopedist lazım olursa İlhan Varank hastanesi ortopedisti teyzemin oğlu)
Enteresan işler yapıyorum, Küçüksu - Aşiyan arası feribotlu meribotlu böyle :) Yaz dönemini şöyle değerlendirmek istiyorum, bol bol işe gidip gelirken en azından bineyim istiyorum. Gerçi geçen kış da kendi standartlarıma göre baya yoğun sürüş yaptım ama çok sert bi kış olmadığı için belki de böyle oldu. Bu kışın sert geçeceğini öngörüyorum.

Enteresan işler yapıyorum, Küçüksu - Aşiyan arası feribotlu meribotlu böyle :) Yaz dönemini şöyle değerlendirmek istiyorum, bol bol işe gidip gelirken en azından bineyim istiyorum. Gerçi geçen kış da kendi standartlarıma göre baya yoğun sürüş yaptım ama çok sert bi kış olmadığı için belki de böyle oldu. Bu kışın sert geçeceğini öngörüyorum.
aman dikkat et Sancaktepe biraz sıkıntılı bir yer sanayi bölgesi vs abim orada çalışıyordu eskiden, birkaç kez gittim arabayla bile sıkıntılı

eskiden decathlonda part time çalışırdım. yönetim kaynaklı decathlon tr yi hiç sevmem ancak ben çalışırken avrupadaki fiyat neyse döviz karşılığı olarak satılırdı belki çok az fark olurdu.

şu çanta fiyatına baktımda döviz karşılığı olarak satılmıyor ne yazıkki. (diğer ülkelerde 1700 civarı ama tr de 2500)
(link)

(link)
(link)
(link)

ama bu her üründe yok. mesela mips li yol kaskı tr de daha ucuz. trde 2k, diğerlerinde 2400 civarı.
(link)

(link)
(link)
(link)

özellikle çinli markaların oluşu tabi bu fiyatların arasında uçurum olmasını doğal kılıyor. bu markalar ben çalışırken de vardı. bisiklet küçük parçalarını decathlondan almanızı tavsiye etmem çünkü gereksiz pahalı satılabiliyor.

mesela bu fren pabucu tr de 660 diğer ülkelerde 350-450. tabi bu fiyat onlarda 10 birim olarak ayarlanmış.
(link)

(link)
(link)
(link)

mesela bu fren teli trde 160 ama diğer ülkelerde 180-215. bunun sebebi yine birim fiyat olarak 5 demişler. bir ülke pound diğeri euro satıyor.
(link)

(link)
(link)
(link)

yani decathlondan bir şey almadan önce ingiltere fransa fiyatıyla karşılaştırıp alın. hatta bu heybe çok pahalı mesela, bunu bir sorun hata yapmış olabilirler. fiyatı indirebilirler.

dediğim gibi decathlontr yi sevmiyorum ama bu fiyatlar eskiden de böyle döviz karşılığı olurdu sadece alırken diğer ülkelerle karşılaştırın. yani her ürünü decathlondan almayın. arge ürünlerini yani gömlek pantolon tipi ürünlere bakabilirsiniz. şayet arge ürünleri genelde çok pahalı olur. kalite bir yana işlev olarak karşılaştıracak olursak bu tip ürünlerde northface fiyat farklılığı zaten dikkatinizi çekmiştir.

Algı meselesi. Dekatlon ucuz algısını oturttuktan sonra, kitlesine istediği fiyattan satar hale gelir. Taa ki, uyananlar uyuyanları dürtene kadar.

aman dikkat et Sancaktepe biraz sıkıntılı bir yer sanayi bölgesi vs abim orada çalışıyordu eskiden, birkaç kez gittim arabayla bile sıkıntılı
Sıkıntı biziz işte, gelmeyin abi Sancaktepe’ye adam düdüklüyoz biz burda :)

Sıkıntı biziz işte, gelmeyin abi Sancaktepe’ye adam düdüklüyoz biz burda :)
yok gelmem zaten ne işim var, Sancaktepe eah da sıkıntılı olduğu çin abim de ayrıldı, ortopedistti, şimdi beykozda gidince sahilde çay içiyoz.
Bu arada şaka yapmıyorum, oradaki araç kullananlar bisikletlinin içinden geçer. gözümün önünde ters şeride giren bir araç yayaya çarpmıştı, indim adam bir de kadının üzerine yürüyecekti ben olmasam. hastaneye götürdük felan da kötü bir şekilde bitmedi olay.

Alırım bi hayırlı olsununuzu :) Çantalar beklediğimden iyiymiş, baya da büyükler. Ayrıca en arkaya doğru taktım ayaklarım da çarpmıyor. Şimdilik keyifler yerinde, bu mesajı Küçüksu - Beşiktaş feribotundan yazıyorum :)

3BB45F01-E3E0-4D17-804A-340B7BD36A0F.jpeg

Alırım bi hayırlı olsununuzu :) Çantalar beklediğimden iyiymiş, baya da büyükler. Ayrıca en arkaya doğru taktım ayaklarım da çarpmıyor. Şimdilik keyifler yerinde, bu mesajı Küçüksu - Beşiktaş feribotundan yazıyorum :)

319297 dosyayı görüntüle
Hayırlısı olsun. Decathlon kendi malına göre ürün üretiyor zaten, diğer bisikletlere nazaran kendi markalı bisikletlerinde cuk diye oturuyor sattığı tüm malzemeler.

Geri