Scudo Sports

decathlon fiyatları - part 2

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Geçen seneden bu zamana tüm bisikletlerin fiyatı arttı ki, triban 520de 1500dü şuan 2500

Scudo
@ASAP Rocky
Bu geçen senenin ürünü linkteki, 1500 olan geçen senenin ürününü şuan 2200 den düşmüşte 2100 olmuş gibi koymuşlar. Yeni sezon 520'ler siyah beyaz.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN evet renk farklıda bisikletler %90 aynı zaten. Dediğiniz gibi fb olanlar geçen seneyle birebir aynı. Fiyatlarda doların artması ve sezon olmasının büyük payı var, eğer elde kalırsa kışın tekrar 1500e düşer zaten

@ASAP Rocky geçen seneki 520 (dropbarlı) ile bu seneki tamamen aynı değil hocam. Geçen sene Sora 3500 set kullanılırken, bu sene r3000 serisi set kullanılmış. Ne farkı var derseniz ultegra'ya benzetmişler biraz daha, mesela fren/vites kabloları gidon bandının altından geçiyor.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

ağustos ayındayız :D doğal

@bibisiklet %10luk fark olarak onu bahsediyordum bende :) birebir aynı değiller biliyorum ama aradaki farkta 1000tl lik değil. Ancak geçen seneki 1500tl ile bu seneki 1500tl de denk değil bunuda göz önüne almak lazım, birde şuan tam sezonu pahalı olması normal

gecen sene $ kac paraydi simdi kac para?
Adam zarar mi edicek karindan o kadar da degil :D

Yani az bile yapmislar. Cok daha fazla fiyat farki beklerdim gecen seneden bu seneye (1 senelik amortisman giderleriyle $ artisi goz onune alinirsa ) yine az yapmislar :D

@Oğuzhan Y.

en azından yurtdışındakiler, iki ürün için de "isothermal" yazarak objektif davranmışlar..
bizimkiler gibi bi tanesine termal, diğerine ısı yalıtımlı yazarak kelime oyunu yapmamışlar

decathlon urun iadesi gibi bir durumda turkiyede en iyi hizmeti veren firmalardan biri. varsin 50-100 fazlasi olsun.

Zaten belli bir gelirdeki tuketicinin de kurtaricisi. ucuz urunlerde de sark kurnazligi yapmiyorlar. yapildigini dusunduyseniz de iade ediyorsunuz zaten.

• Beğen
Tepkiler: hashus1099
Evet internet sitesinde son 1 adet cok ucuzladi yazip onu gondermiyolar mesela, sonra isterseniz iade yapalim diyolar. Iadeyi yaptiktan sonra mesela bi bakiyosun hala sin 1 urun yaazmislar falan. Sark kurnazligini biz yapiyoruz tabi son 1 urunu alarak.

Biri esk, sezonun ürünüdür.. biri yeni girişdir.. fiyat farkı vardır.. üretim yıllarına bakılırsa anlaşabilir.. 15 tl lik daha güzelmiş..

@Türka¥ Ben bisiklet için olan griyi aldım. Kısa bir sürede ağız kısmı yalama oldu ve çok sert bir ağızlığı var. Gri olanı tavsiye etmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: eatmc
@babajanovic alamadığın hizmetin iadesini yapmışlar. daha neyin sorunu.

beyaz olan 23 derecelik ortamda suyu 5 dereceden 15 dereceye çıkması 3 saat sürereken, gri olanı 20 derecelik ortamda 5 dereceden 15 dereceye çıkması 3 saat sürüyor. Kullanılan malzemelere bakınca bir iki parçada kullanılan malzemelerde değişikler varmış. Biri eski biri yeni üretim muhtemelen. Beyaz olan daha iyi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@kellemusic
sana bravo diyorum. cok guzel mantikla aciklamissin. ben bunu niye dusunemedim. ne guzel forum ortami bi akilli bunu bana izah etti. allah razi olun

Geri