Scudo Sports

Decathlon Bursa

Bence Ramazan Bayramından sonra açılır, baya bi işi var gibi oranın.

Scudo
Bu kadar mağaza açmalarını anlayamıyorum. Mağaza artıyor fakat ürün çeşitliliği diye bir şey kalmadı. İnternet sitelerinde 700-900'ü geçtim 500 serisi tayt bile yok.

Tam olarak nerede o AVM? Carrefour'un arkasında mı?

Konya'ya açılsa iş yapar

ayın 15 inde acılıyo sonunda :D

Yarin aciliyormus. Acilisa ozel kampanya olur mu acaba?

Sabah 9:30 da hücum kıtası iş başında olur;)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Alışverişlerde Decathlon karta 2 kat puan yüklenecekmiş 18 hazirana kadar. Yarın bir terslik olmazsa kask almaya gideceğim.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende gezdim, Çocuklara birşeyler aldık sadece. 700x25-32 iç lastik alacaktım yoktu. Triban 540 denedim güzeldi... Baya kalabalık ve deli gibi bisiklet satıyorlardı, genelde Mtb ve katlanır.

Selam herkese..

Ben de kask ve yazlık-kışlık bisiklet kıyafet almak istiyordum.
Bu tarz ürünleri denemeden internetten alamıyorum.
Epey zamandır Decatlon' un açılmasını bekliyordum.

İsabet olmuş.:) Hayırlı olsun.:)

Facebook sayfasında birisi mağazanın dışında bisiklet kilitlemeye yer yok diye bir yorum yapmış. Umarım doğru değildir.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar decathlon tıklım tıklım dolu. Bisikleti denemek istedim küçük sürcek yer bile bulmam imkansız oldu. Gözlük kısmında ise hep bir telaş hep bir doluluk var. 10 dk boyunca kabinlerden yer kapamadığım oldu. Biraz kuyruk vardı.

Bazı görevlilerin acemi olduğu belli oluyor. Avm decathlon sayesinde doluydu neredeysede. Bisiklet kitlemeye gerçektende yer yoktu. Hatta anormal olarak Avm 'nin giriş kısmında bisiklet ile girilmez işareti vardı. Decathlon a tamir için vs. gitsek durum ne olur bilmiyorum. Asansör de bulamadım. Birde tuvalete ulaşmak için uzun bir tünel geçiyorsunuz :D

@Bestrick
Hocam poşeti parayla satıyorlar diye bağırın, kimse kalmaz dükkanda. Rahat rahat sürersiniz bisikletinizi :D :D

Bisiklet kilitlemeye yer yok. Ben de dışarıdaki elektrik direklerinden birisine kilitledim. Bugün bisikletiyle gelenler de öyle yapmıştı görebildiğim kadarıyla. Herhangi bir üründe ekstra bir indirim yoktu. Bu arada 2 Temmuz'da Decathlon Bursa Bisiklet Turu varmış, ona kaydımı yaptırdım. Katılabilecek olan katılsın. Bir form dolduruyorsunuz ve bisikletin gidonuna asılacak bir yarışmacı numarası veriyorlar. Katılımcılara çekilişle hediyeler verilecekmiş. Kaçırmayın derim.

@Joseph Cavalcanti
Tura katılım ücretli mi acaba?

Geri