Scudo Sports

Decathlon Bisiklet GPS Cihazı - 900 BTWIN

ndhakara

Forum Demirbaşı
Tepki
941
İsim
Cihat
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Decathlon'un (link) ve hem fiyatı hem de özellikleri ile oldukça dikkat çekici. Yeni bir ürün olduğu için incelemesini bulamadım ama şu tasarıma sahip olması sebebi ile gerçekten takdir ettim. Yani o kadar büyük firma varken Decathlon'un bu fiyata (2020 Nisan 590TL) bu özelliklerde ve bu tasarıma sahip bir cihaz çıkarmasına hem şaşırdım hem de sevindim. Rekabet candır! :)
Not: Gidon aparatı kutuya dahil olmayabilir.
Screenshot_2020-04-05 BİSİKLET BİLGİSAYARLARI - 900 GPS CİHAZI.png

Scudo
Decathlon spor edevatları konusunda kendini gün geçtikçe geliştiriyor. Keşke ülkemde de ücret konusunda biraz daha insaflı olsalar ama emperyalizm işte 😕.

Direk gidona takılan aparatlı halini çok beğendim. Kutu içeriside çıkıyorsa çok iyi. Umarım uygun fiyatlı kadans ve nabız ölçeri de satıyorlardır ürünle birlikte. Sezonda almayı düşüneceğim şekilde olmuş.

Ancaaak: BC900 cihaz, Triban ve Van Rysel markalarının bazı yol bisikletlerini donatan "Dashboard Sistemi" ile uyumludur. Bu konsept sayesinde, bisikletle mükemmel bir uyum için cihazı doğrudan gidona takabilirsiniz!

Demek ki bizim bisikletlere doğrudan gidona takamayacağız :( Diğer hali çok çirkin...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Açıkcası bu cihazı sırf türkiyeden bir cihaz almak istiyorum diye bir düşüncesi olanlar hariç kimse almaz neden mi?
İgsport serisi bu cihaza göre daha kullanışlı ve fiyat avantajı ile ezici bir şekilde üstün geliyor.

Mesela igsport igs10 50 dolara alınabiliyor ki hadi diyelim vergisi ile birlikte 60 dolar=396 TL (güncel kurla)
hem 200 tl daha ucuz hem 900'un yaptığı her şeyi yapıyorken 2 kat daha fazla pil ömrüne sahip hatta birçok fazladan özelliği var

900=1x igsport igs10 + 200 TL yani
200 tl ile bir kadans sensörü ya da kalp ritim sensörü de alınabiliyor

Hatta almışken daha gelişmiş olan igs618 felan da tercih edilebilir
Açıkcası pek albenisi yok

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: historiyst
Açıkcası bu cihazı sırf türkiyeden bir cihaz almak istiyorum diye bir düşüncesi olanlar hariç kimse almaz neden mi?
İgsport serisi bu cihaza göre daha kullanışlı ve fiyat avantajı ile ezici bir şekilde üstün geliyor.

Mesela igsport igs10 50 dolara alınabiliyor ki hadi diyelim vergisi ile birlikte 60 dolar=396 TL (güncel kurla)
hem 200 tl daha ucuz hem 900'un yaptığı her şeyi yapıyorken 2 kat daha fazla pil ömrüne sahip hatta birçok fazladan özelliği var

900=1x igsport igs10 + 200 TL yani
200 tl ile bir kadans sensörü ya da kalp ritim sensörü de alınabiliyor

Hatta almışken daha gelişmiş olan igs618 felan da tercih edilebilir
Açıkcası pek albenisi yok

IGS10 güç ölçer desteklemiyor, bu destekliyor. IGS618 AliExpress'te vergiyle birlikte 880 TL.

IGS10 güç ölçer desteklemiyor, bu destekliyor. IGS618 AliExpress'te vergiyle birlikte 880 TL.
evet igsport 10 ta güç ölçer desteği yok ancak aradaki fiyat farkını verip de güç ölçer desteğini kim ister ki 12 saat neye yeter?
bir turda yarıda bitecek bataryaya sahip bir cihazı almak akıl karı değil

evet 618 pahalı bir miktar ama sunduğu özelliklere kıyaslarsanız bence 900 e göre parasını daha fazla hakediyor

Gayet güzel olmuş bu ürün en yakın zamanda elimdekini satıp bunu alabilirim

@Desert Fox bence o kadar gömmeyin bu aleti. Tabi biraz daha ucuz olsa çok iyi olurdu ama durum ortada. Parası olan iyisini alıyor.

Screenshot_20200405-225534_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20200405-225557_Samsung Internet.jpg

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Desert Fox bence o kadar gömmeyin bu aleti. Tabi biraz daha ucuz olsa çok iyi olurdu ama durum ortada. Parası olan iyisini alıyor.

222644 dosyayı görüntüle

222645 dosyayı görüntüle
Yok zaten gömme amacım yok ama fiyat ve özellik bakımından ig10 avantajlı diyorum
biraz daha fark verilerek igs 618 alınabilir diyorum
ama görülen herkes 618 üzerinden bana yürüdüğünü görünce 900 ün müdaili olsa olsa ig10 olur diyorum bence bunda hemfikiriz
igs618 fersah fersah üstün bir cihaz ve buyrun 130 dolara da var (link)

1586161523915.jpg
Ben su aparatla olanını da çok beğendim. Ülkemiz için çok güzel bir cihaz. Hem yurtdışı falan uğraşılmadan kolayca ulaşım imkanina sahip, böylece bir çok bisiklet kullanicisina da hitap edecek.
Herkes yurtdışından alışveriş yapmıyor sonuçta.

Elinize geçtiği zaman bir inceleme yazısı yazarsanız çok güzel olur.
Tabiki en yakın zamanda yazarım zaten yarın muhtemelen elimde olur tura çıkarım cuma cumartesi pazarda işe gidiş gelişte kullanıp pazar akşamı az bi fikir oluşmaya başlar

• Beğen
Tepkiler: Samsam
cihazda barometre olmadığı için yoldaki eğimi gps üzerinden vermesi cok fazla hata payına sebep olur mu yoksa çok da kafaya takacak bir şey değil midir ?

Van rysel’lere entegre bağlanmış hali çok iyi duruyor, hazır bisiklet yeni gelmişken alasım geldi. Bir de anladığım kadarıyla gps kaydı yapıyor ama navigasyon özelliği yok değil mi bu aletin?

Van rysel’lere entegre bağlanmış hali çok iyi duruyor, hazır bisiklet yeni gelmişken alasım geldi. Bir de anladığım kadarıyla gps kaydı yapıyor ama navigasyon özelliği yok değil mi bu aletin?
Evet özellikleri arasında navigasyon yok malesef

Klavuz/navigazyon yoktur yazıyor.

Merhabalar saat elime geçti şimdilik kutu gösterimi ile başlayayım bu arada kurulumu çok basit stravayada uygulaması üstünden bağlandım akşam tura çıkacam kısmetse bu paylaşım altına gözlemlerimi yazarım

img_20200416_122559-jpg.223477
IMG_20200416_122619.jpg

Dosyalar

• IMG_20200416_122559.jpg
    IMG_20200416_122559.jpg
    988 KB · Okunma: 1.785
  • IMG_20200416_122543.jpg
    IMG_20200416_122543.jpg
    847,4 KB · Okunma: 168
@Kusvâ hayırlı olsun takipteyiz :)

Merhabalar saat elime geçti şimdilik kutu gösterimi ile başlayayım bu arada kurulumu çok basit stravayada uygulaması üstünden bağlandım akşam tura çıkacam kısmetse bu paylaşım altına gözlemlerimi yazarım

img_20200416_122559-jpg.223477
223481 dosyayı görüntüle
Hayırlı olsun strava ve apple healthla bağlantılı olması çok iyiymiş. Ben de serinin 120 numaralı sayacına sahibim, bazen bağlantı problemleri olmasa çok iyi cihaz.

Geri